Επαιξα λοιπον κι εγω το ντεμο. Εν συντομια.

Τα γραφικα τα εβαλα στο image quality προτεραιοτητα, δεν ειδα να εχει προβλημα το framerate τουλαχιστον οσο επαιξα, οποτε δεν καταλαβα προς τι το αλλο mode, καποιος λογος θα υπαρχει λογικα.

Το παιχνιδι ετρεχε παρα πολυ καλα, εδειχνε πανεμορφο.

Ο ηχος ειναι σαφως βελτιωμενος απο το παρελθον αλλα και παλι σηκωνει περαιτερω δουλεια.

Το gameplay εδειχνε στα καλυτερα του, αν και δεν δοκιμασα μεγαλη γκαμα αυτοκινητων και μεταδοσης κινησης (κυριωςRR και FR δοκιμασα πολυ λιγο). Αντιμετωπισα κι εγω προβλημα με τον χειρισμο απο το κοντρολερ. Ισως βεβαια ειμαι πολυ σκουριασμενος (ισχυει 100%) και κανω καπως ατσαλα τις κινησεις μου, αλλα ειναι βεβαιο οτι το παιχνιδι ειναι στημενο για τιμονιερα. Μεγαλο + η ολοκληρωτικη παραμετροποιηση του χειρισμου λογικα θα κανω καποιες αλλαγες για να μπορεσω να προσαρμοστω καλυτερα στο κοντρολερ.

Τα μενου οπως παντα περιποιημενα και βγαζουν μια Α ποιοτητα.

Τωρα απο τα modes πηγα να ξεκινησω λιγο το "campaign" (σορρυ δεν μπορω να μην βαλω "") αρχισα να κανω τα driving licences και μετα απο 2-3 σταματησα γιατι δεν μπορω να τα κανω πια.

Πηγα κατευθειαν arcade και αρχισα να τρεχω αγωνες με ΑΙ. Περασα καλα με δεδομενο οτι ειναι ντεμο. Φυσικα η ΑΙ μου φανηκε παααρα πολυ ευκολη (λογικα θα εχει καποιο επιπεδο δυσκολιας περα απο το αρχικο "αρχαριος-μετριος-εμπειρος").

Μετα εκανα καποια time trials και φυσικα εκει αναλωσα τον μεγαλυτερο χρονο μου.

Online δεν επαιξα καθολου... θα δοκιμασω σημερα καναν αγωνα.

Σαν αρνητικο της εμπειριας μου φανηκε το loading... πολυ μεγαλο δεν ειναι ρε παιδες? Ή εγω κατι κανω λαθος? (ξερω γω μην φταιει το νετ μιας και ειναι online)

Επισης η παντελης ελειψη ζημιας. Το αφαιρεσανε τελειως απο τα προηγουμενα?

Απορρια:

Γιατι σε καποια modes το παιχνιδι απαγορευει να κανω καποιες ρυθμισεις οπως πχ χειροκινητο κιβωτιο? Σε καποια mode με αφηνε σε καποια αλλα οχι.