Results 1 to 20 of 947

Thread: Gran Turismo Sport [+VR content]

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator odytsak's Avatar

Το υπολοιπο μισο παιχνιδι θα μας το πουλησουν με DLC?
    Η λιστα με τις πιστες ειναι απογοητευτικη εκτος κι αν τα 40GB ειναι για το demo μονο γιατι εγω βλεπω ολοκληρο το παιχνιδι κατεβασμενο.

Ειναι δυνατον να λειπουν πιστες οροσημα για το GT και οχι μονο?
    Ποιες να πρωτοθυμηθω...

Απουσιαζουν οι Spa, Monza, Le Mans, Monaco, Laguna Seca, Indianapolis, Daytona, Silverstone, Red Bull Ring, Mount Panorama και δεν ξερω κι εγω ποσες ακομα που δεν μου ερχονται στο μυαλο.
    Χωρια που δεν εχει καμμια απο τις αυθεντικες του πρωτου GT που ολοι αγαπησαμε, κατι Grand Valley, Trial Mountain, High Speed Ring κλπ κλπ.

Μαλλον θα το προσπερασω.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Το υπολοιπο μισο παιχνιδι θα μας το πουλησουν με DLC?
    Η λιστα με τις πιστες ειναι απογοητευτικη εκτος κι αν τα 40GB ειναι για το demo μονο γιατι εγω βλεπω ολοκληρο το παιχνιδι κατεβασμενο.

Ειναι δυνατον να λειπουν πιστες οροσημα για το GT και οχι μονο?
    Ποιες να πρωτοθυμηθω...

Απουσιαζουν οι Spa, Monza, Le Mans, Monaco, Laguna Seca, Indianapolis, Daytona, Silverstone, Red Bull Ring, Mount Panorama και δεν ξερω κι εγω ποσες ακομα που δεν μου ερχονται στο μυαλο.
    Χωρια που δεν εχει καμμια απο τις αυθεντικες του πρωτου GT που ολοι αγαπησαμε, κατι Grand Valley, Trial Mountain, High Speed Ring κλπ κλπ.

Μαλλον θα το προσπερασω.
    Το Demo δεν τα έχει όλα, αν όμως δεν έχει αυτές που λες είναι μεγάλη απογοήτευση, έχουμε μεγάλωσει με αυτές της πίστες.
    Εγώ έχω μισά μισά συναισθήματα γιατί δεν έχει βασικά πράγματα για GT, αλλά από την άλλη σε αυτό που δίνει έχει κάνει φοβερή δουλειά.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Bookmarks

Bookmarks