Originally Posted by
MajereMP44
Δεν ξερω μου φαινεται οτι αν ειχε τα απιστευτα γραφικα που ολοι περιμεναν αμεσως θα το ελεγαν το καλυτερο racing που βγηκε ποτε. Τωρα εδειξαν online, δεν ειδα πουθενα ετσι κατι σε νυχτα , σε καιρικεσ συνθηκες, σε τρακαρισματα, ολα αυτα που δειχνουν γενικως στα trailers και τα κανουν πιο ελκυστικα. Η nurburgring ειναι η ιδια οπως στο 6 αλλα πραγματικα ηταν ηδη αψογη σαν πιστα. Δδλ τι αλλο να κανεις δεν ξερω. Εδειξαν και μια οβαλ... δλδ ψιλομαπα το trailer σαν trailer μου μυριζει εμενα.
Γενικα εχει την ταση να μεταφερει αυτο το μοναχικο και το ερημο που εχουν οι πιστες ταχυτητας παρα τα πολλα πολλα που εχουν αλλα παιχνιδια. Και βασικα δεν ειδα και να υστερει και καπου εδω που τα λεμε απο το final product αλλων παιχνιδιων πλην του Driveclub το οποιο ειναι φοβερο αποσο εχω δει. ΑΛλα ειναι αλλου τυπου παιχνιδι εντελως.
Κραταω αρκετες πισινές για το πως θα ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι στο τελικο σταδιο.
ΤΟ παιχνιδι απο το 5 και μετα εστιαζει στο online οπου μπορεις να στησεις οτι ειδους αγωνα θελεις με τους φιλους σου. Το challenge εκει ειναι μεγαλο...Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι το τελειο παιχνιδι (ακομη και το Online ειχαμε ριξει πολλα καντηλια), αλλα ειναι πραγματικα καποιες λεπτομερειες και η αισθηση της οδηγησης που σου δινει που το κανουν πολυ στιβαρο και αξεπεραστο. Η διαρθρωση του offline εμενα δεν με πειραξε ποτε. Εβαλαν τωρα και αυτο που ζητουσαν ΟΛΟΙ απο το 5...να μπορεις να κανεις custom χρωματα σχεδια κλπ στα αυτοκινητα. Το ζητουσαν σε βαθμο απελπισιας. Αυτο που θα πουν τωρα ειναι το μοντελο ζημιων παω και στοιχημα το οποιο μαλλον θα ειναι εντελως ανυπαρκτο. Ουτε αυτο με ενοχλει παλι προσωπικα. Πολυ κοσμο τον χαλαει βεβαια. Αλλα οσες φορες απλα πατας στο γρασιδι και χανεις προσφυση εκει ηταν το ζουμι του παιχνιδιου. Πανω που εισαι συγκεντρωμενος να γραψεις χρονο και κανεις το λαθος και ξενερωνεις απο ενα μικρο λαθακι.
Προσωπικες αποψεις φυσικα αυτες... εγω χαιρομαι που βλεπω οτι εβγαλαν ημερομηνια κυκλοφοριας...αν και δεν βλεπω να την τηρησουν...ειδικα αν τα παραπονα μεγαλωσουν....θα το καθυστερησουν κιαλλο πολυ.
Bookmarks