-
Gt sport και πράσινα άλογα, τσάμπα υποσχέσεις πάλι ο Kazunori, τι θα γίνει πάλι στο περίμενε για ενα racing της προκοπής ??Κακό δεν νομίζω να είναι και ξέρω πως είμαι λάθος με το να το κρίνω πρίν κυκλοφορίσει ή πριν έχουμε περισότερα νέα αλλά νισάφυ ποιά, black canvas και ιστορίες για αγρίους όταν ο ανταγωνισμός έχει δώσει 2 forza ομολογουμένος καλά και είδη έχουμε project cars και έρχεται και το assetto corsa.Επειδή με ξέρω σίγουρα θα το πάρω day one αλλά αυτό δεν σημένει ότι δεν μπορώ να κρίνω τους κυρίους στην Polyphony που την καθυστέρηση την έχουν κάνει επάγγελμα, και δεν με νοιάζει αν κάθε αυτοκίνητο για να φτιαχτεί και να μπεί στο παιχνίδι θέλει 6 μήνες, οι άλλοι (forza) βρήκαν λύση να βρεί και ο Yamauchi-san.Και για να μην παρεξηγηθώ αγαπάω Gran Turismo έχω παίξει τα πάντα απο το GT1 εκτός το GT6 που ασχολήθηκα πολύ λίγο γιατί υπήρξε η φαεινή ιδέα να κυκλοφορίσει στο ps3, τεσπά ιστορίες γνωστές.
- - - Updated - - -
Τι παίζει με το edit και δεν κάνει save τις αλλαγές ??Και γιατί ενώ το είχα συντάξει με παραγραφους και κενά για να είναι ποιο καλό στο διάβασμα το έκανε τούβλο ??