Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
Βλέποντας ένα χθεσινό βίντεο, παρατήρησα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση...ίσως αυτός να είναι ο λόγος που καθυστερεί ο τίτλος τόσο πολύ (σύν την Καζουνορομανία).

Ρε παιδιά, διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος, αλλά το GT Sport υποτίθεται ότι είναι μόνο online κατ' ουσία, με κάτι λίγους αγώνες οφφλινε σαν tutorial/licenses;;;;;; (όχι licenses per se, γιατί είπαν ότι θα είναι κάπως διαφορετικοί οι αγώνες, αλλά τεσπα αλλού είναι το θέμα)

Αν τα θυμάμαι χέσε μέσα, τότε λολ αγνοήστε το παρόν ποστ.

Αν όμως σωστά τα θυμάμαι........
.......
..............
.....................τότε εξηγήστε μου, γιατί είδα διάφορα mode παιχνιδιού, όπως VR Tour (εμφανές τι είναι) - Sport (ΟΚ, το γνωστό που μας έχουν ήδη πει περί τίνος πρόκειται) - Online (ε, τώρα..wtf? άλλο το "Sport" που είναι μόνο online όπως γνωρίζουμε και άλλο το "Online" ;;; ).............και ταρατατάάάάάάάάάάάάάννννννννννν!!! Δείτε παρακάτω, το έβαλα σε κουτάκι και με βελάκι να το δείχνει ώστε να το παρατηρήσετε εύκολα:

Click image for larger version. 

Name:	4huqtx.jpg 
Views:	71 
Size:	652.7 KB 
ID:	9778

ΥΓ: Στα περισσότερα βίντεο που έχω δει ο ήχος είναι καταπληκτικός. Μόνο μερικές ενστάσεις υπάρχουν σχετικά με τον ήχο της εξάτμισης που "καλύπτει" τον ήχο του μοτέρ όταν έχεις cockpit camera. Κάτι που διορθώνεται πανεύκολα βέβαια.
ΥΓ2: Δυστυχώς αυτό που δεν μου αρέσει - και έχουν ήδη παραπονεθεί πολλοί χρήστες - είναι ότι οι πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης παραείναι πολλές και "παρεμβάλλονται" αρκετά στο οπτικό πεδίο του χρήστη. Περισσότερο τουλάχιστον, αρκετά περισσότερο, από τα προηγούμενα Gran Turismo. Είναι καθαρά θέμα σχεδίασης User Interface (design).
Θα υπάρχει, λογικά πρωτάθλημα με την έγκριση της fia (διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτων)

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk