2 ώρες τώρα δε μπορώ και δε θέλω να ξεκολλήσω. Το παιχνίδι ρίχνει σαγόνια στο πάτωμα. Αυτό.
2 ώρες τώρα δε μπορώ και δε θέλω να ξεκολλήσω. Το παιχνίδι ρίχνει σαγόνια στο πάτωμα. Αυτό.
Lefteris_X (09-10-2017)
Τιμόνι χρησιμοποιεί κάποιος να μας πει εμπειρία; Διαφορές με τα προηγούμενα;
Προσωπικά (ακόμα) δεν έχω για το PS4.
Τρεις φίλοι όμως με G29 έχουν πάθει την πλάκα τους. Σπάνε χέρια, φεύγουν αντίχειρες, κάνεις κάλους, φουσκάλες.
Το παιχνίδι είναι "ΤΡΕΛΗ ΔΥΝΑΜΗ". Παίζω ασταμάτητα από τις 11 το πρωί, έχω κερδίσει 3 αυτοκίνητα, έχω βγάλει αρκετά licenses/missions, έχει επίσημους αγώνες, βοήθεια έχω σαλτάρει δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω.
Και για να είμαι ειλικρινής καρα-γουστάρω την online προσέγγιση, γιατί το μοναχιλίκι/μοναξιά που ήταν τα προηγούμενα GT5/6 δεν το πάλευα πλέον. Δεν είμαστε στα 90s/mid200s.
spartan (09-10-2017)
Lefteris_X (09-10-2017)
Το υπολοιπο μισο παιχνιδι θα μας το πουλησουν με DLC?
Η λιστα με τις πιστες ειναι απογοητευτικη εκτος κι αν τα 40GB ειναι για το demo μονο γιατι εγω βλεπω ολοκληρο το παιχνιδι κατεβασμενο.
Ειναι δυνατον να λειπουν πιστες οροσημα για το GT και οχι μονο?
Ποιες να πρωτοθυμηθω...
Απουσιαζουν οι Spa, Monza, Le Mans, Monaco, Laguna Seca, Indianapolis, Daytona, Silverstone, Red Bull Ring, Mount Panorama και δεν ξερω κι εγω ποσες ακομα που δεν μου ερχονται στο μυαλο.
Χωρια που δεν εχει καμμια απο τις αυθεντικες του πρωτου GT που ολοι αγαπησαμε, κατι Grand Valley, Trial Mountain, High Speed Ring κλπ κλπ.
Μαλλον θα το προσπερασω.
Δεν με ενοχλεί καθόλου το περιεχόμενο. Για εμένα είναι μια χαρά. Αρκετές πίστες, παλούκι να τις μάθεις. Από πλευράς αυτοκινήτων, έτσι κι αλλιώς σε όλα τα GT είχα 3-4 άντε πες 6-7 που τα είχα μάθει καλά. Όλα τα υπόλοιπα πολύ απλά δεν τα ακουμπούσα γιατί δεν τα ήξερα.
Επίσης, θα δώσουν πολλά αυτοκίνητα και πίστες δωρεάν - θα δώσουν και επί πληρωμή (DLC).
Είμαι 1.000.000% ικανοποιημένος. ΤΟΣΕΣ ώρες σερί στο PS4 δεν έχω ρίξει ΠΟΤΕ. Και έχω το μηχάνημα 4 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Νομίζω κάτι λέει αυτό.
Θερμή παράκληση:
Όποιος μπορεί να μου πει στο Campaign > Mission Challenge > Stage 6 > Δεύτερος αγώνας..........πως έχει διαχειριστεί την βενζίνη θα του στήσω άγαλμα. Βρε τι ρύθμιση 1 (φουλ γκάζι) και μετά μπαίνω στα πιτ για να βάλω βενζίνη, τι ρύθμιση 6 (η λιγότερη κατανάλωση)..........είτε βγαίνω τελευταίος γιατί έμεινα από βενζίνη, είτε γιατί όλοι με έχουν περάσει.
Θα δώσω καμιά κλωτσιά σε κανά έπιπλο από τα νεύρα μου!!! χααχαχ
Christos33 (09-10-2017)
Το Demo δεν τα έχει όλα, αν όμως δεν έχει αυτές που λες είναι μεγάλη απογοήτευση, έχουμε μεγάλωσει με αυτές της πίστες.
Εγώ έχω μισά μισά συναισθήματα γιατί δεν έχει βασικά πράγματα για GT, αλλά από την άλλη σε αυτό που δίνει έχει κάνει φοβερή δουλειά.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα δεν έχω συνδέσει το τιμόνι, σκοπεύω να το κάνω σήμερα το απόγευμα. Το παιχνίδι είναι βελτιωμένο πιστεύω στα γραφικά, gameplay θα κρίνω όταν βάλω το τιμόνι. Προσωπικά δε μου έκανε αυτό το wow factor(4k με hdr), αλλά ξαναλέω πρέπει να έχει βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις beta. Επίσης, το VR tour δεν λειτουργεί σε αυτή την έκδοση, οπότε δεν έχω εντυπώσεις από VR. Περισσότερα θα γράψω το βράδυ!
// Να συμπληρώσω μόνο οτι οι πίστες που έχει να τεστάρεις στη beta δεν είναι και από τις αγαπημένες μου, αν είχε πχ Nordshleife θεωρώ θα ήταν πολύ ενδεικτικό στο gameplay, εκτός κι αν τις έχει στο campaign? που δεν το έχω παίξει ακόμα.
Καλησπερα καλως σας βρηκα .Πρωτο μηνυμα . Μονο αυτο το ιχνιδι παιζω ειχα την g 27 και τωρα θελω να παρω την Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing αξιζει τον οπο
- - - Updated - - -
Παιδια καλησπερα πρωτο μηνυμα καλως σας βρηκα .Ειχα την g27 την εδωσα και θελω να παρω την Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing αξιζει τον κοπο η να κοιταξω κατι αλλο
Η Miyabi πανεμορφη πιστα μεσα στο δασος, ειναι η 8η αποστολη στο πρωτο σταδιο της καριερας.
Τα γραφικα ειναι οντως κορυφαια αλλα δεν βλεπω να εχει επιλογες για καιρικα φαινομενα.
Τα ελληνικα του οπως παντα ειναι τελεια, εφαγα κανενα μισαωρο να διαβαζω στο μουσειο μεχρι που εφτασα στον τιγρη της τασμανιας και στεναχωρεθηκα.
Christos33 (09-10-2017)
Σταδιο 6, αποστολη 2, ΕΠΟΣ.
6 γυροι στην ολοκαινουρια Interlagos, (οι φορμουλερικοι και οι μυημενοι στα racing την γνωριζουν),
μπειτε κατευθειαν για pit stop, αλλαξτε τα φθαρμενα λαστιχα και βαλτε οση βενζινη χρειαζεται, λεει για ποσους γυρους αντιστοιχει την ωρα που γεμιζει,
βγαινοντας θα απολαυσετε 5 συγκλονιστικους και πληρως ανταγωνιστικους γυρους.
Christos33 (09-10-2017)
Για να δούμε....δεν ξερω πιο να παρω GtSport ή projectcars 2....οποιος εχει αποψη μιλαει ελευθερα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΚ από γραφικά και sim αίσθηση, αλλά από ουσιαστικά περιεχόμενο (πίστες/αυτοκίνητα/πείραγμα) μου φαίνεται πολύ φτωχό. Διάβασα τις λίστες πιστών και οχημάτων και δεν μπορώ να πω ότι με αφήνουν ικανοποιημένο, ειδικά αν λάβει κανείςύόψη ότι τα νούμερα έχουν φουσκώσει από επαναλήψεις με άλλη διεύθυνση/μήκος για τις πίστες και χρώματα/ιπποδυνάμεις/υπομοντέλα για τα οχήματα. Τα μενού έχουν ενδιαφέρον, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται ο χαμός/αχταρμάς που έχουμε πετύχει στο παρελθόν αλλά κάποια στιγμή ψιλοχάθηκα να πω την αλήθεια όταν ήθελα να κάνω κάτι συγκεκριμένο, προφανώς θέλει τον κύκλο εκμάθησης.
Οι servers βγήκαν offline και δεν δουλεύει πάλι τίποτα, ούτε το arcade, ούτε το campaign, ούτε τίποτε άλλο. Αναρωτιέμαι και το κανονικό παιχνίδι έτσι θα είναι; Always online, server oriented και δεν θα δουλεύει τίποτα αν servers/διαδίκτυο είναι κάτω; Ειλικρινά αν είναι έτσι δεν θα το τιμήσω, καθώς online only μισοτελειωμένα games επί πληρωμή και σε full retail price εγώ δεν πρόκειται να πάρω.
Spoiler!
Δεν ξέρω αλλά τον ενθουσιασμό του Λευτέρη εγώ δεν τον νιώθω. Μέχρι χθες ψηνόμουν και με τις αναμνήσεις του GT5 σκεφτόμουν για τιμονιέρες/βάσεις/κλπ όμορφα αλλά σήμερα σιγά σιγά εξανεμίζεται αυτή η όρεξη. ΟΚ, δεν ήμουν και ποτέ φανατικός σαν μερικούς που ξέρω αλλά δεν μου προκαλεί και την διάθεση αυτό που βλέπω τελικά να επενδύσω σε αυτό.
Εντάξει. Ο χαρακτηρισμός "κάηκα" είναι λίγος. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΑ.
Έχω να παίξω έτσι πάνω από 20 χρόνια, μην πω πάνω από 25 χρόνια. Από τις 11 το πρωί ΣΕΡΙ μέχρι τις 20:30!
Μάζεψα 450.000 σε χρήματα, 6.200 mileage πόντους, γύρω στα 550 χλμ και είμαι Level 13.
Έχω βγάλει όλα τα (διαθέσιμα) στο Campaign από το Driving School (9 αγώνες), το Circuit Challenge (3 αγώνες / ο ένας χωμάτινος μου έβγαλε το λάδι για χάλκινα) και το ΥΠΕΡΠΑΛΟΥΚΙ Mission Challenges, όπου έφτασα στο Stage 6, αγώνας νούμερο 9: εκεί παίζεις με Πόρσε (για πρώτη φορά επίσημα σε GT)......επί 30 γύρους! Εννοείται ότι απαιτούνται αλλαγές ελαστικών και γέμισμα βενζίνης. Χάλκινο αν βγεις 9ος, ασημένιο 4ος και 1ος χρυσό. Ήμουν 4ος, στον 26ο γύρο, μου τσιμπάει το πίσω δεξί φτερό ένας μαλάκας, τσουπ έπεσα 20ος. Το παλεύω και φτάνω 7ος. Στον τελευταίο γύρο ξανά κάποιος τρόμπας με έφερε τετ-α-κε και πήγα 14ος. Με νύχια και με δόντια........τερμάτισα 10ος = τζίφος. Έφαγα 1 ώρα και 10 λεπτά μόνο για αυτόν τον αγώνα. ΠΕΘΑΝΑ και αποτέλεσμα ΣΚΑΤΑ.
Στα 4 χρόνια που έχω PS4, είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι την κονσόλα ΤΟΣΟ πολύ. Ειλικρινά. Όσοι με ξέρουν θα γουρλώσουν μάτια που έπαιξα σερί ένα παιχνίδι επί 9 ώρες...
Christos33 (09-10-2017),Nek_Food (10-10-2017),nikosgnr (10-10-2017)
Εντάξει τι είναι 9 ώρες,έχουμε χτυπήσει 10ωρα στο Division χάχα, εδώ στο Destiny που δεν παίζω πολύ χτύπησα 7ωρο.
Στο GT με βλέπω όπως εποχές με GT5 να χτυπάω πάρα πολλές ώρες, βέβαια τότε δεν έπαιζα για ένα χρόνο τίποτα άλλο.
Edit
Σήμερα δεν πρόλαβα πολύ να παίξω γιατί έπεσε τσόκαρο κ πήγα για δουλειές
Edit 2
Λέτε η αποστολές κάθε μήνα η βδομάδα να βγαίνουν καινούργια η θα είναι ότι υπάρχει.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν προσέχεις λεπτομερώς όμως τι λέω!
Έχω να παίξω τόσο πολύ πάνω από 25 χρόνια. Αυτό νομίζω λέει κάτι.
Τις άπειρες ώρες που ρίχνουν πάρα πολλά άτομα, μου φαινόταν αδιανόητο να επαναλάβω κάτι τέτοιο μετά τα 16 μου. Ε, τώρα στα 42 το ξαναέκανα. Και αυτό το προκάλεσε το GT Sport.
Όσοι με γνωρίζουν σε επίπεδο φιλικό, καταλαβαίνουν τι λέω. Για τους υπόλοιπους που δεν με ξέρουν, οι 9 ώρες για τα σημερινά δεδομένα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Axilleas_GR (09-10-2017),Christos33 (09-10-2017),spartan (10-10-2017)
Bookmarks