-
Εγώ, πάλι, αν και το ευχαριστιέμαι γενικά το παιχνίδι και μ'αρέσει η νέα κατεύθυνση προς το e-sports, παρατηρώ αρκετά προβλήματα στο online. Μου έχει τύχει 4-5 φορές (στις περίπου 30 που έχω κάνει αγώνα) να περιμένω για να κάνει το παιχνίδι ταξινόμηση μεταξύ των χρηστών και, τελικά, να περιμένω είτε στη φάση του qualification για 4-5 λεπτά και μετά να με πετάει με network error, είτε ακόμα χειρότερα να μου βγάζει μαύρη οθόνη στην οποία πετάει error μετά από 3-4 λεπτά και μετά το παιχνίδι κολλάει για πάντα εκεί (θέλει επανεκκίνηση). Και δεν είναι μόνο ότι περιμένεις τόση ώρα και σου σπάει τα νεύρα, αλλά είναι ότι έχεις χάσει 10-15' συνολικά να κάνεις qualification times και να συνδεθεί το παιχνίδι, στο τέλος σε πετάει και χάνεις τον αγώνα και μετά από αυτό να πρέπει να περιμένεις άλλα 15 λεπτά για να παίξεις στον επόμενο αγώνα! Προφανώς δεν μπορεί να φταίει η γραμμή μου, γιατί με 150/15Mbps σύνδεση δε νομίζω ότι τίθεται θέμα.
Δυστυχώς, το παιχνίδι έχει ακόμα θέματα. Και δεν είμαστε σε μία ηλικία που μπορούμε να καθόμαστε με τις ώρες μπροστά σε μία οθόνη. Γυρίζεις από τη δουλειά και θες να αφιερώσεις 1-2 ώρες στο παιχνίδι και κάθε τέτοιο ζήτημα με το online σου στερεί ένα ολόκληρο μισάωρο περίπου.
Ελπίζω ότι σε βάθος χρόνου θα βελτιωθούν όλα τα ζητήματα και μαζί με τις προσθήκες στο περιορισμένο περιεχόμενο σε πίστες/αυτοκίνητα θα αναδειχθεί σιγά-σιγά η κατά τα άλλα πολύ υψηλή ποιότητα του τίτλου.