Page 19 of 48 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 361 to 380 of 947

Thread: Gran Turismo Sport [+VR content]

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Εδώ ένα γρήγορο βίντεο που έφτιαξα με gameplay και το replay οδηγώντας ένα Evo X .Μπορώ να πω ότι λείπουν πολλά από εφέ που δεν υπάρχουν, ο ήχος είναι μέτριος τι να πω beta είναι.Ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με το τελικό παιχνίδι.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

Elite AWD_POWER's Avatar
    PSN ID
    AWD_POWER
    Name
    Ηλίας

Ο χειρισμός και η πρόσφυση των αυτοκινήτων απέχουν παρασάγγας από τα προηγούμενες εκδόσεις του τίτλου. Είναι beta όμως οπότε το μαθαίνουμε και μας μαθαίνει..

Χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Racing. Because football, basketball, baseball, bowling & golf require ONLY one ball...

3. The Following User Says Thank You to AWD_POWER For This Useful Post:

MajereMP44 (16-04-2017)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτό θα είναι και το τελικό.
    Δλδ δεν αλλάζει τίποτα το GT παραμένει ως έχει μόνο πίστα, αμάξια απέξω ωραία που δεν θα έχουν ποτέ ούτε γρατζουνιά με πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά το κάθε αμάξι και μέτριο ήχο.
    Η αλήθεια εμένα τα γραφικά δεν με ενδιαφέρουν αλλά και ούτε ο ήχος, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει διάρκεια για το gt6 ούτε δέκα μέρες δεν έπαιξα, ενώ το 5 είχε πολύ πράμα και μπορούσες να δεις φίλους μέσα σε αυτό να φτιάξεις" δωμάτιο "με τους κανόνες σου και να παίξεις με φίλους, έπαιρνες αμάξια φτιαγμένα από άλλους και έτρεχες αγώνα, εγώ τέτοια γουστάρω

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    kostantlnos

Πάντως εμένα το καλύτερο Gt ήταν το 5.Το GT6 είχε κάποιες αναβαθμίσεις αλλά δεν κράτησε πολύ εκτός το dlc με τον Senna που ο τελευταίος αγώνας ήθελε πολύ υπομονή και skills.Ελπίζω σε κάποιο καλό αποτέλεσμα του GT Sport.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

νομιζω οτι εχω παει το γκλιτς με τα αμαξια ενα βημα παραπανω,βαση της θεωριας μου (να δουμε αν θα ισχυει) μπορειτε να κερδιζετε ενα αμαξι καθε ωρα απο τις 14.00 μεχρι και την αλλαγη της δικης μας μερας.
    εχω παρει ηδη 2 αμαξια για αυριο απο τωρα,πηρα το +13 ωρες και το +12 ωρες.

αυτο που πρεπει να κανετε ειναι αφου τελειωσετε την δικη μας μερα,κλεινετε το παιχνιδι,πατε και αλλαζετε ωρα στο ps4,το βαζετε αρχικα στο +13 ωρες,μπαινετε στο παιχνιδι,βγαζετε τα 40+ χιλιομετρα που ζηταει και σας δινει δωρο το αμαξι,κλεινετε το παιχνιδι,αλλαζετε ωρα μετα στο +12,φυσικα εννοειτε οτι εχει περασει η ωρα και εχει αλλαξει και η μερα στο +12,αν εχει αλλαξει,με το που μπειτε στο παιχνιδι σκαει το αμαξι,θα τεσταρω ξανα σε 45 λεπτα το +11 για να δω αν θα δωσει παλι,αν δωσει τοτε η θεωρια λογικα ειναι σωστη.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    νομιζω οτι εχω παει το γκλιτς με τα αμαξια ενα βημα παραπανω,βαση της θεωριας μου (να δουμε αν θα ισχυει) μπορειτε να κερδιζετε ενα αμαξι καθε ωρα απο τις 14.00 μεχρι και την αλλαγη της δικης μας μερας.
    εχω παρει ηδη 2 αμαξια για αυριο απο τωρα,πηρα το +13 ωρες και το +12 ωρες.

αυτο που πρεπει να κανετε ειναι αφου τελειωσετε την δικη μας μερα,κλεινετε το παιχνιδι,πατε και αλλαζετε ωρα στο ps4,το βαζετε αρχικα στο +13 ωρες,μπαινετε στο παιχνιδι,βγαζετε τα 40+ χιλιομετρα που ζηταει και σας δινει δωρο το αμαξι,κλεινετε το παιχνιδι,αλλαζετε ωρα μετα στο +12,φυσικα εννοειτε οτι εχει περασει η ωρα και εχει αλλαξει και η μερα στο +12,αν εχει αλλαξει,με το που μπειτε στο παιχνιδι σκαει το αμαξι,θα τεσταρω ξανα σε 45 λεπτα το +11 για να δω αν θα δωσει παλι,αν δωσει τοτε η θεωρια λογικα ειναι σωστη.
    Εμένα δεν πιάνει λέει έχω λάθος ώρα και δεν δίνει κάτι.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

δεν αλλαζεις την ωρα αλλα την περιοχη,βαλε +13.00 νησια σαμοα κατι τετοιο και δεν θα σου βγαλει το μνμ με λαθος ωρα.
    να πω οτι πηρα και το αμαξι στο+11 ωρες,θα τεσταρω στις 18.00 ξανα που θεωρητικα θα μου πρεπει να μου δωσει απο 1 εως 3 αμαξια αν πανε σωστα τα +10,+9.30 και +9 στις περιοχες

9. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Christos33 (17-04-2017)

το επιβεβαιωσα,δινει ενα αμαξι ανα ωρα με το γκλιτσακι.
    παραδειγματα
    αν μπειτε στις 14.00, στις 15.00,στις 16.50,στις 17.02 το θα παρετε ενα ανα ωρα δλδ 4 αμαξια
    αν ομως μπειτε στις 14,00 και μετα ξαναμπειτε στις 21.30 τοτε θα παρετε μονο 2 αμαξια,το υπολοιπο διαστημα χανετε
    φυσικο ειναι να μην μπορει να καποιος να μπαινει ανα ωρα αλλα αν μπορει ευκαιρια να βγαλει μερικα αμαξακια εξτρα

εδω οτι εχω παρει ως τωρα

Click image for larger version. 

Name:	C9nyV-7XYAADkQi.jpg 
Views:	254 
Size:	77.4 KB 
ID:	9825

11. The Following 2 Users Say Thank You to alan sirer For This Useful Post:

ary4022 (17-04-2017),Christos33 (17-04-2017)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ότι λέει η περιγραφή του βίντεο: Home Screen Demo.

Όταν δηλαδή δεν πατήσεις τίποτα για κάποια δευτερόλεπτα στο joypad και το GT Sport αρχίζει να δείχνει εικόνες αυτοκινήτων και μετά replay αγώνα.

Θα παρατηρήσετε τον εξαίρετο φωτισμό, τα μέτρια background, τα frame drops στις στροφές + όταν υπάρχουν πολλά αυτ/τα στην οθόνη. Ο ήχος είναι όπως τον ξέρουμε (σχεδόν), ακούγονται σκασίματα (πολλά) από εξατμίσεις, όμως σπάνια μπορεί να τις πιάσει το μάτι σου (αμυδρά πρέπει να είδα μια μικρή φλογίτσα σε μια εξάτμιση).

PSN ID
    kostantlnos

Παίζοντας εγώ έχω δει πολλές φορές φλόγες να βγαίνουν απο τις εξατμίσεις αλλά με όλα αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν στην οθόνη δύσκολα τα παρατηρείς. Ξέρουμε μέχρι πότε θα τρέχει η beta?

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα μετά από κάποιες μέρες ενασχόλησης. Σε 4κ με hdr τα πράγματα είναι καλύτερα, κυρίως δλδ ο φωτισμός και το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλά επίπεδα, και η απεικόνιση των χρωμάτων πολύ καλή, βγάζει κάτι το αρκετά ρεαλιστικό. Ειδικά στη nordschleife, είναι σε σημεία πολύ εντυπωσιακό. Από την άλλη draw distance μέτριο, και επίσης, όπως ειπώθηκε ήδη και συμφωνώ, μετριότατο background και δεν έχουμε και skid marks! O ήχος έχει πάρει μια βελτίωση σε σχέση με το 6, χωρίς όμως αυτή να είναι η ριζική που όλοι θα περιμέναμε. Ακούγονται οι εξατμίσεις και τα σκασιματάκια, αλλά ο ήχος από τις αλλαγές και το στροφάρισμα του μοτέρ γενικώς απείρως μέτριο. Του λείπει αυτό το νεύρο, η έκρηξη που θα σε κάνει να πορωθείς. Έχει ακόμα αυτό το "σκουπέ" που έχουν και τα προηγούμενα. Επίσης, σε αγώνα πολύ δύσκολα ακούγονται τα αντίπαλα αυτοκίνητα.

Γενικώς βέβαια που δημιουργεί μια τάση να μπω και να παίξω, το gameplay μ' αρέσει. Από delay βέβαια δεν είναι καλά τα πράγματα, πολύ συχνά βλέπεις αυτοκίνητα να φεύγουν από δω κι από κει. Δεν ξέρω τι προλαβαίνουν να βελτιώσουν μέχρι την κυκλοφορία, και πολύ χλωμό το κόβω από beta έκδοση να διαφέρει τοοοσο πολύ το τελικό προϊόν, αλλά στον τομέα του ήχου δυστυχώς απογοητεύει ακόμα μια φορά. Όταν έχεις φάει τόση κριτική σε ένα πολύ βασικό τομέα και έχεις μια ελάχιστη βελτίωση θεωρώ οτι δείχνεις οτι δεν πολύ ακούς τον κόσμο σου. Δεν είναι δυνατόν ένα μικρό studio που φτιάχνει το Assetto Corsa να έχει καλύτερο ήχο, είναι τραγικό. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή την Ιαπώνων... Επίσης είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν με το VR τελικά...

Η σειρα Gran Turismo γενικα επρεπε εδω και ποσα χρονια να ειχε αλλαξει. Απο το αρχικο Forza Motorsport του πρωτου xbox και μετα η διαφορα καθε τρεις και λιγο μεγαλωνε.
    Σε αυτο βοηθουσε και η συχνοτερη κυκλοφορια παιχνιδιων απο την αντιπαλη εταιρεια αλλα και η στασιμοτητα απο πλευρας sony/polyphony.
    Γιατι ουτε το gran turismo 5 κερδισε τον κοσμο οσο τα αντιστοιχα του τοτε ps2.

Οπως εγραψα και πιο πισω ειναι η μονη σειρα που κυριολεκτικα ζηλευω την αντιπαλη εταιρεια(η οποια μαλιστα βγαζει 2 εκδοσεις,μια simulation και μια πιο arcade).Απαραδεκτοι στην sony που εχουν μεινει στα ιδια εδω και ποσα χρονια δυστηχως.

Τελος αν κρινω απο τα pre order της plus edition θα πεσουν και εδω(οπως και στο 6)microtransactions/dlc μεσα
    http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...?cmicc=skroutz
    H Standard Plus edition περιλαμβάνει
    In-game Credits * - $250.000 credits

16. The Following User Says Thank You to Fulgore For This Useful Post:

MajereMP44 (22-04-2017)

Elite AWD_POWER's Avatar
    PSN ID
    AWD_POWER
    Name
    Ηλίας

Να πω και εγώ την γνώμη μου αν και δεν είναι πλήρως ολοκληρωμένη. Ο τίτλος έχω την εντύπωση ότι πλέον μεταφέρεται περισσότερο προς την simulation πλευρά του, παρά προς την arcade και επίσης περισσότερο προς τις τιμονιέρες παρα το χειριστήριο. Θεωρώ ότι όσοι δεν έχουν γνώσεις σεταρισματος δεν θα είναι καθόλου εύκολα ανταγωνιστικοι μια και οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων θέλουν ρυθμίσεις για να επιδιώξεις το οτιδήποτε. Οι ήχοι νομίζω ότι βρίσκονται σε καλό σημείο χρειάζεται όμως περαιτέρω βελτίωση όπως και κάποια γραφικά, αν και νομίζω ότι είναι ίσως λίγο περισσότερο από ότι πρέπει φορτωμένη με πληροφορίες η οθόνη, είναι και θέμα συνήθειας βεβαίως. Τα ελαστικά έχουν διαφορετικό επίπεδο πρόσφυσης από τους προηγούμενους τίτλους και είναι περισσότερο κοντά στο GT4 όπως και η επαναφορά των super soft αγωνιστικών ελαστικών που υπήρχαν στον τίτλο. Οι πίστες απλά δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, πραγματικά εντυπωσιακές.

Χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by AWD_POWER; 22-04-2017 at 21:27.
    Racing. Because football, basketball, baseball, bowling & golf require ONLY one ball...

18. The Following User Says Thank You to AWD_POWER For This Useful Post:

MajereMP44 (22-04-2017)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

20. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

BillyFlo81 (27-04-2017),LAZAGR76 (27-04-2017)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Άνοιξαν ξανά οι εγγραφές για την beta:
    https://www.playstation.com/en-us/ca...-beta-sign-up/

22. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

AWD_POWER (03-05-2017)

PSN ID
    kostantlnos

Υπάρχει update κάπου στα 10gb αν δεν κάνω λάθος.Οι αλλαγές που είδα είναι Προσθήκη Ghost του οχήματος μας που νομίζω πριν δεν υπήρχε.Καθώς οδηγάμε υπάρχει quick options και η επιλογή Show race info όπου υπάρχει επιλογή Display All που και εδω υπάρχει μια προσθήκη όπου μας εμφανίζει το brake πριν τις στροφές.Το Race Info only(όπου δεν μου άρεσε καθώς δεν εμφανίζει το κοντέρ με τις ταχύτητες.) και τέλος off.Ένα άλλο που είδα όταν έχουμε την εξωτερική κάμερα με το αμάξι τώρα πια δεν γυρίζει γύρο γύρο όπως πριν.Αυτά είδα με μια γρήγορη ματιά.
    Last edited by konstantinos; 03-05-2017 at 18:53.

24. The Following User Says Thank You to konstantinos For This Useful Post:

Lefteris_X (03-05-2017)

PSN ID
    Lefteris_X

Έχω παίξει κάποιους αγώνες την τελευταία εβδομάδα. Με αποτέλεσμα να έχω περισσότερες εργατοώρες στον τίτλο = ανανεωμένη άποψη.

Τα γραφικά μου φαίνονται κάπως καλύτερα από το αρχικό στραπάτσο-απογοήτευση που είχα φάει. Ίσως γιατί είχα πολύ υψηλές προσδοκίες (ελέω ανταγωνισμού), δεν ξέρω. Πάντως αρχικά είχα μια μέτρια προς αρνητική αντίδραση, τώρα είναι μέτρια προς "κάπως καλούλικα γραφικά". Κύριος λόγος, ο απίστευτος φωτισμός.

Όσον αφορά το gameplay, ειλικρινά δεν παλεύεται με το joypad πλέον. Έχω φτύσει αίμα, και ειλικρινά, είναι παν-δύσκολος ο χειρισμός, αν βέβαια σε ενδιαφέρει ο σοβαρός ανταγωνισμός - αν δεν σε ενδιαφέρει τότε δεν υπάρχει θέμα. Όμως η τιμονιέρα (και μάλιστα αξιοπρεπής) είναι must, κυριολεκτώ.
    Εντούτοις, έστω και με joypad καταλαβαίνεις ότι έχει μια αίσθηση από GT4, ιδιαίτερα στο φρενάρισμα (το πως "μουρώνει" / πως δηλαδή χαμηλώνει η μούρη του αυτοκινήτου όταν πατάς σκληρά φρένα). Ενδιαφέρον το ελεγχόμενο drifting (ιδιαίτερα με 4x4, πχ. Subaru Imζαμπόν λολ), αν καταφέρεις να διπλώσεις το αμάξι όσο χρειάζεται λίγο πριν την είσοδο στην στροφή, τότε ακόμα και με το R2 στο joypad μπορείς να κοντρολάρεις το drift-άρισμα.

Όσο για τον ήχο, είναι ανάμικτα τα συναισθήματα: σε άλλα αμάξια είναι σκούπα Χούβερ, σε άλλα σαν σκούπα Phillips (ρουφάει τη σκόνη), σε άλλα είναι σαν μπλέντερ (2 scoop πρωτεϊνης + νερό + παγάκια) και σε άλλα σαν σωστό αυτοκίνητο. Τα ελαστικά όμως, σε γενικές γραμμές ακούγονται όπως πάντα, δηλαδή βελτιωμένος GT1 ήχος.

Περνώντας στο onlne και πως είναι η εμπειρία του αγώνα (η οποία αλλάζει, ανάλογα την πίστα. Άλλο η Νίρμπουρκρίνγκ, άλλο η οβάλ που πας με 220-250χλμ συνέχεια). Ψιλο-άθλια θα έλεγα. Αν πηγαίνουν όλοι στρωτά, χωρίς μαλακίες και με σχετική απόσταση μεταξύ τους, τότε όλα ρέουν μια χαρά, λες και είσαι σε LAN αγώνα. Όταν αρχίζουν τα πρώτα μικροχτυπήματα σε κανά προφυλακτήρα ή κάποιος σπινάρει εκτός ελέγχου.............τότε η κατάσταση γίνεται μπάχαλο. Αν μάλιστα είναι πάνω από 2-3 τα αυτοκίνητα εκείνη την στιγμή στην οθόνη (που σημαίνει ότι ο κώδικας collisions/physics θα πρέπει να δώσει τα ΡΕΣΤΑ του εν έτει 2017)..............τότε τα πάντα γίνονται μπουρδ**ο: αυτοκίνητα που γίνονται "warp" δεξιά-αριστερά-μπρος-πίσω και αυτοκίνητα που γίνονται σαν ghost (χάνουν δηλαδή την "μάζα" τους και μπορούν να περάσουν από μέσα σου ή εσύ μέσα από αυτά).........

Αν στην final έκδοση του παιχνιδιού παραμείνουν τα collisions/physics στο online ως έχουν, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
    Last edited by Lefteris_X; 03-05-2017 at 19:19.

Elite AWD_POWER's Avatar
    PSN ID
    AWD_POWER
    Name
    Ηλίας

Νομίζω ότι συμφωνώ σε σημαντικό ποσοστό με τον Lefteris_X αλλά..

Είμαι πλέον αρκετά σίγουρος ότι το παιχνίδι βασίζεται στο GT4 αλλά έχει μια ελαφριά βελτίωση μετά την αναβάθμιση σε 1.05 η συμπεριφορά των αυτοκινήτων, η πρόσφυση των ελαστικών και ο ήχος των αυτοκινήτων. Ακόμη υπάρχουν θέματα στο multiplayer αλλά τα ping είναι σημαντικά ελλατωμένα το lag αν και υπαρκτό έχει βελτιωθεί. Όσο αφορά την οδήγηση και το να μετατρέπει αυτοκίνητα σε φαντάσματα αυτό ισχύει από ότι έχω καταλάβει στα πολύ χαμηλά επίπεδα κατάταξης των οδηγών και λογικά αλλάζει όσο ανεβαίνει το επίπεδο της κατάταξης και πλέον δεν θα έχει σωτηρία από το να γίνει ο άλλος ή εσύ φάντασμα, όποιος κάνει το λάθος δυστυχώς θα το πληρώνουν και οι δύο. Υπάρχει σαφής βελτίωση στην αίσθηση του χειριστηρίου. Πολύ θέλω να το δοκιμάσω με την τιμονιερα αλλά δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για να στηθεί..
    Χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by AWD_POWER; 03-05-2017 at 20:31.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εγω πάντως το έσβησα και δεν κοιτάω πίσω.
    Άλλο ένα "ένα βήμα μπρος - δύο βήματα πίσω - Gran Turismo" για τους νοσταλγούς του franchise.

Γύρισα στο Sega Rally 2 του Dreamcast

28. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Christos33 (04-05-2017),Snk (04-05-2017)

PSN ID
    Lefteris_X

***EDIT***

- Wider & Lower vehicle instrument indicators (tachometer, etc.)

- Wind noise added to interior view

- Audible sound at sectio markers

- Player name & current fastest lap time displayed

- Lap indicator moved from bottom left to top left

- Flashing "Brake" indicator added at braking zones
    Last edited by Lefteris_X; 04-05-2017 at 18:18.

Bookmarks

Bookmarks