Να δεις στο τελος που θα μαζευτουμε ατομα για λιγκα, εκει που νομιζα οτι δεν το αγορασε σχεδον κανεις απο εδω μεσα..
Δωστου μια ευκαιρια Τασο, γιατι εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε και φαινεται να γινεται μια προσπαθεια, ενω στην αρχη φαινοταν οτι η φαση ηταν αρπα-κολα. Ο τιτλος κυκλοφορησε αρχες καλοκαιριου..οταν εμεις και αρκετα ατομα το αγορασαμε day one, ο Dino Dini τσιμπησε τα χρηματα και εξαφανιστηκε ολο το καλοκαιρι και μολις επεστρεψε, ανοιξε τα social media, διαβασε ολο το κραξιμο και φαινεται οτι προσπαθει τωρα να το μαζεψει. Ενταξει, γενικοτερα ασχολειται αρκετα τον τελευταιο καιρο με τον τιτλο και συμφωνα με το community του revival θα ακολουθησουν και αλλες βελτιωσεις. Γενικα το προσπαθει γιατι καπου εχω διαβασει οτι σκεφτεται να το κυκλοφορησει και στα PC/Xbox One αργοτερα..

Reply With Quote

) Το revival δεν μου φαινεται τοσο unplayable γιατί δεν έχει τους ίδιους τρόπους σκοραρισματος με το kick off 2 με αποτέλεσμα να το έχω εξισου συνηθίσει κ να πετυχαινω καλά αποτελέσματα στο online. Απλά δε κουβαλάω αρκετά την μπάλα κ την πετάω συνέχεια μπροστα για να δημιουργήσω φάση στα καρέ του αντιπάλου. Και με τον παραπανω τρόπο παιχνιδιού μου βγαίνει το παιχνίδι κ σιγά σιγά δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εχω παιξει με τόσους κ έχω πετύχει κ άτομα που παίζανε πολύ καλό passing game, ενω με καποιους άλλους βγάζαμε αρκετές φάσεις που θύμιζαν αρκετα το ko2. Θελω να καταλήξω στο ότι αν παίζαμε με gamepad τοτε στην amiga, σιγουρα θα το εχαμε συνηθισει μετά από αρκετά ματς. Μπορεί να μην βγάζαμε τις σέντρες ακριβείας από το κεντρο συχνά πυκνά, αλλά σίγουρα θα τα καταφερναμε αρκετές φορες (για το kick off, αναφέρομαι αναφέρομαι για χειρισμό σε gamepad με ανάλογους μοχλούς κ όχι με d-pad)
Bookmarks