Results 1 to 20 of 273

Thread: NIOH

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δημήτρη με τι όπλα παίζεις κυρίως;
    Εμένα έως τώρα με έχουν βολέψει το Spear και dual Ugitanaω(κάπως έτσι λέγεται). Ένα σπαθί που μου είχε πέσει στην αρχή δεν με βόλεψε πολύ και Axe δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Σκέφτομαι το ΣΚ που θα έχω χρόνο να πάω στις αρχικές περιοχές και να τεστάρω και άλλα όπλα.
    Επίσης σαν build ήθελα να έχω κάτι ελαφρύ για να είμαι ευκίνητος αλλά τρώω πολύ damage. Οπότε προς το παρόν έχω μια μέση κατάσταση με ποσοστό βάρους περίπου στο 67% και προσπαθώ να το κρατάω κάτω από 70%
    Ξεκινησα με katana γιατι εχει μεγαλο reach και με βολευε για να χτυπαω τους εχθρους χωρις να πηγαινω πολυ κοντα τους. Παντα με low ή mid stance.

Να σημειωσω οτι επιαζα ολες τις αποστολες με τη σειρα που εμφανιζοντουσαν δεν αφηνα ουτε μια sub mission πριν προχωρησω. Το λεω για να τονισω οτι ημουν παντα μεγαλυτερο λεβελ απο αυτο που ζητουσε η αποστολη.

Απο την 4η περιοχη και μετα εβλεπα οτι δεν εκανα μεγαλο dps οποτε αλλαξα σε σπαθια που κρατουσα με το ενα χερι πχ Raikiri . Ναι μεν επρεπε να πλησιασω τους εχθρους αλλα ειδα οτι ημουν πολυ πιο γρηγορος. Απο εκεινη τη στιγμη εμεινα σε αυτο το Play style.

Axes, Spears νομιζω δεν ταιριαζουν σε αυτο το παιχνιδι. Σε κανουν πολυ αργο και σε αφηνουν Open στους εχθρους.

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ξεκινησα με katana γιατι εχει μεγαλο reach και με βολευε για να χτυπαω τους εχθρους χωρις να πηγαινω πολυ κοντα τους. Παντα με low ή mid stance.
    Έτσι ακριβώς παίζω με το Spear. Πάντα low ή mid stance και πάντα σε ανοιχτά περιβάλλοντα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω κοντά στον εχθρό. Τον Onryoki με spear τον έβγαλα.
    Δεν μου τρώει και πολύ stamina και κάνει καλό damage.
    Τα διπλά σπαθιά με βολεύουν πολύ σε μικρούς χώρους και παρόλο που δεν κάνουν τρελό damage είναι πολύ γρήγορα και ρίχνω πολύ εύκολα τα mobs με πολλά και γρήγορα χτυπήματα.
    Θα δοκιμάσω πάντως και την Katana που λες.
    Με τις αποστολές και εγώ έτσι σκέφτομαι να το κάνω. Τώρα που μου έβγαλε τον χάρτη λέω να κάνω πρώτα το sub mission που είναι χαμηλότερο level (10) και μετά να πάω στο main.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Έτσι ακριβώς παίζω με το Spear. Πάντα low ή mid stance και πάντα σε ανοιχτά περιβάλλοντα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω κοντά στον εχθρό. Τον Onryoki με spear τον έβγαλα.
    Δεν μου τρώει και πολύ stamina και κάνει καλό damage.
    Τα διπλά σπαθιά με βολεύουν πολύ σε μικρούς χώρους και παρόλο που δεν κάνουν τρελό damage είναι πολύ γρήγορα και ρίχνω πολύ εύκολα τα mobs με πολλά και γρήγορα χτυπήματα.
    Θα δοκιμάσω πάντως και την Katana που λες.
    Με τις αποστολές και εγώ έτσι σκέφτομαι να το κάνω. Τώρα που μου έβγαλε τον χάρτη λέω να κάνω πρώτα το sub mission που είναι χαμηλότερο level (10) και μετά να πάω στο main.
    Και καλα θα κανεις. Γενικα θα δεις οτι ετσι εισαι λιγο πανω απο αυτο που ζηταει το καθε λεβελ. Μετα την 4η περιοχη αγριευουν τα πραγματα. Ζητανε οι αποστολες κατι 100+λεβελ οποτε η ταχυτητα ειναι αυτη που θα σε σωσει γιατι οι δαιμονες μπορει να σε εχουν και one hit kill αν σου ριξουν μια καλη.

Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

mihalis13 (14-12-2017)

Bookmarks

Bookmarks