Results 1 to 20 of 273

Thread: NIOH

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

http://www.metacritic.com/game/plays...critic-reviews

Εμενα μου προκαλει εντυπωση παντως πως αν ειναι τοσο μεγαλο το παιχνιδι αρκετα site,Ελληνικα και ξενα,εχουν ηδη ανεβασει review.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Fulgore View Post

Εμενα μου προκαλει εντυπωση παντως πως αν ειναι τοσο μεγαλο το παιχνιδι αρκετα site,Ελληνικα και ξενα,εχουν ηδη ανεβασει review.
    Ανάλογα με το πότε πήραν το παιχνίδι στα χέρια τους. Λογικά το έχουν αρκετές μέρες. Εγώ βλέπω και στη friend list Μου κάποιους reviewers που εδώ και 5-6 μέρες το λιώνουν.
    Spoiler!

Default NIOH

Quote Originally Posted by Fulgore View Post

Οι reviewers το είχαν στα χέρια τους μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και χτες ανέβασαν τα review. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καλή ευκαιρία να δούμε ποια site μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και ποιοι μας σέβονται. Την στιγμή που ένας Έλληνας reviewer που εμπιστεύομαι και είναι φανατικός των dark souls ανέφερε ότι ήδη από τα πρώτα bosses την έχει ακούσει και το χαρακτήρισε ακόμα πιο δύσκολο με τον δικό του τρόπο. Ειλικρινά δεν δέχομαι κανένα review σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν μας δείξουν τα trophies τους που να αποδεικνύουν ότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Εν τω μεταξύ κοίταζα ένα live stream χτες και απογοητευτικά εντελώς.... μισή ώρα ο τύπος πάλευε με ένα boss. Ήθελα να ξερά που ακριβώς το έκαναν πιο εύκολο όπως ισχυρίστηκαν.....πρόκειται για μίξη ninja gaiden, souls και onimusha. Οποίος έχει @@ καλή του τύχη εγώ ούτε απέξω
    Last edited by DJTaurus; 03-02-2017 at 14:34.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Οι reviewers το είχαν στα χέρια τους μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και χτες ανέβασαν τα review. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καλή ευκαιρία να δούμε ποια site μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και ποιοι μας σέβονται. Την στιγμή που ένας Έλληνας reviewer που εμπιστεύομαι και είναι φανατικός των dark souls ανέφερε ότι ήδη από τα πρώτα bosses την έχει ακούσει και το χαρακτήρισε ακόμα πιο δύσκολο με τον δικό του τρόπο. Ειλικρινά δεν δέχομαι κανένα review σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν μας δείξουν τα trophies τους που να αποδεικνύουν ότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Εν τω μεταξύ κοίταζα ένα live stream χτες και απογοητευτικά εντελώς.... μισή ώρα ο τύπος πάλευε με ένα boss. Ήθελα να ξερά που ακριβώς το έκαναν πιο εύκολο όπως ισχυρίστηκαν.....πρόκειται για μίξη ninja gaiden, souls και onimusha. Οποίος έχει @@ καλή του τύχη εγώ ούτε απέξω
    Εξαρτάται ο καθένας το χρόνο που έχει. Εγώ πχ αν έκανα review το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήθελα τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες με το πρόγραμμα που έχω. Αν το έκανα όμως πριν 10 χρόνια θα μπορούσα σε 5-6 μέρες να το τελειώσω.
    Άλλο να έχει 2-3 ώρες max την ημέρα ελεύθερο χρόνο και άλλο να έχεις ολόκληρη την ημέρα free.
    Αν κάποιος το πήρε Παρασκευή και έχει το χρόνο να παίζει όλη μέρα, ναι μπορεί σε 6 μέρες να έπαιξε 60 και 70 ώρες.
    Εχθές άκουγα τον Καρπά που έλεγε πως το ξεκίνησε Σάββατο βράδυ και έχει παίξει 25 ώρες και πως το παιχνίδι είναι 40 ώρες.
    Υπάρχουν κάποια review που βγάζουν μάτι πως ο reviewer δεν έχει τελειώσει το game. Αλλά σίγουρα κάποιοι είχαν το χρόνο και κατάφεραν να το ολοκληρώσουν
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks