Results 1 to 20 of 273

Thread: NIOH

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Παρα πολυ καλες οι αλλαγές. Ολα τα εκνευριστικά πράγματα της alpha εχουν εξαφανιστεί. Χαλαρα θα μπορούσε να ειναι και τελική έκδοση το demo και όχι beta

Τελικά το να μην έχουν durability τα οπλα μου αρεσει περισσότερο οπως και κατι αλλο ωραιο που δεν θυμαμαι να το ειχε στην alpha, είναι ότι όσο χρησιμοποιείς ενα οπλο γίνεται καλύτερο, κάτι σαν upgrade ένα πραγμα
    Και η δυσκολία νομίζω τωρα οτι ειναι αυτη που πρεπει, ουτε να σπαει νευρα αλλα ουτε και να ειναι ευκολο

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Παρα πολυ καλες οι αλλαγές. Ολα τα εκνευριστικά πράγματα της alpha εχουν εξαφανιστεί. Χαλαρα θα μπορούσε να ειναι και τελική έκδοση το demo και όχι beta

Τελικά το να μην έχουν durability τα οπλα μου αρεσει περισσότερο οπως και κατι αλλο ωραιο που δεν θυμαμαι να το ειχε στην alpha, είναι ότι όσο χρησιμοποιείς ενα οπλο γίνεται καλύτερο, κάτι σαν upgrade ένα πραγμα
    Και η δυσκολία νομίζω τωρα οτι ειναι αυτη που πρεπει, ουτε να σπαει νευρα αλλα ουτε και να ειναι ευκολο
    Έχεις δίκιο.
    Η δυσκολία είναι αισθητά μειωμένη τώρα.
    Καλή ευκαιρία να το δοκιμάσει ο κόσμος ξανά.

Edit: Έχει ένα delay από την άμυνα στο χτύπημα με το τετράγωνο που με ενοχλεί πολύ. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε από την αρχή αυτό.
    Last edited by teras1; 29-08-2016 at 15:23.

Bookmarks

Bookmarks