Τέλεια είναι συγχαρητήρια! Να την χαρείς και με το καλό και η επόμενη!
Φοβερό ρε μπιλ μπραβο.εκπληκτικη δουλεια!να κανω παραγγελία τον red pyramid head για τα γενεθλια μου;![]()
Spoiler!
Παύλο... έλα τώρα και θα με πιάσουν οι ντροπές... ευχαριστώ!
mihalis13, σε ευχαριστώ φίλε μου.
Peteoklis, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Πάνο ευχαριστώ φίλε. Είσαι σίγουρος πως θες να κάνεις τέτοια παραγγελία για τα γενέθλιά σου;
Εκτός και αν θα στο κάνουν δώρο και πληρώσει άλλος/άλλη![]()
chronohill (03-09-2015)
Απιστευτη!!!!πραγματικο εργο τεχνης.
spartan (03-09-2015)
Καλημέρα παιδιά!
Όπως είχα γράψει αυτό είναι και το τελευταίο ποστ που θα ανεβάσω υλικό.
Μια δυο φωτογραφίες λοιπόν και ένα βίντεο που ουσιαστικά είναι η εξέλιξη της φιγούρας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον από την αρχή.
Για εσάς που γράφατε απόψεις και εντυπώσεις. Για τα παιδιά που μου έστειλαν +rep.
Αυτούς που πέρασαν σαν "επισκέπτες" βλέποντας την εξέλιξη χωρίς να γράψουν κάτι.
Όλη τη κοινότητα λοιπόν που μου κράτησε παρέα.
Καλή αρχή φθινοπώρου και καλά παιχνίδια να έχουμε.
Και κάτι τελευταίο. Εχτές είχα μια επικοινωνία με τον studio manager από την thatgamecompany.
Αρχικά του έστειλα ένα email λέγοντάς του πόσο μου άρεσαν τα παιχνίδια που έχουν κάνει
ως τώρα με αποκορύφωμα το JOURNEY και στη συνέχεια του έστειλα δυο φωτογραφίες
από τη φιγούρα λέγοντάς του δυο λόγια. Μερικές ώρες αργότερα έλαβα ένα πολύ θερμό
email ως απάντηση που με ευχαριστούσε λέγοντάς μου πόσο σημαντικό για εκείνους
είναι λαμβάνουν τέτοια λόγια, τα παιχνίδια τους να έχουν τέτοιο αντίκτυπο,
η δική μου δουλειά του άρεσε πάρα πολύ και ευχαριστώντας με έκλεινε λέγοντας
πως θα συνεχίσουν να φτιάχνουν παιχνίδια για ανθρώπους σαν εμένα.
Εγώ το παίρνω αυτό σας το μεταφέρω και το γυρνώ στον πληθυντικό θέλοντας
να καταδείξω πως είναι (κατά πως φαίνεται) μια εταιρία που την ενδιαφέρουμε
εμείς οι άνθρωποι που παίζουμε κόντρα στους καιρούς που πρώτα μετρούν
νούμερα και μετά όλα τα άλλα. Αυτά ...
chronohill (04-09-2015),corsaopc3071r (04-09-2015),Dikakom (04-09-2015),Dragonpaul (04-09-2015),hakoo (04-09-2015),jk_blue_tiger (04-09-2015),litanies (04-09-2015),Nek_Food (04-09-2015),Nikoladim (04-09-2015),panos74gr (04-09-2015),PDS (04-09-2015),Snk (04-09-2015),spartan (04-09-2015),tonybsg (04-09-2015)
Βασίλη, δεν εχω λόγια... Απλα μπράβο και χαίρομαι που εισαι μέλος αυτής της μικρής κοινότητας.
Υ.Γ Τωρα θελω να παίξω το Journey. Ναι, δε το εχω παιξει...
Eνταξει, δεν υπαρχει η δουλεια που εκανες. Εισαι φοβερος, συγχαρητηρια!
Αν αυτη ειναι η πρωτη σου προσπαθεια το οφειλεις στον εαυτο σου να συνεχισεις και με αλλες φιγουρες και γιατι οχι να επωφεληθεις απο αυτο (αν υπαρχει ο χρονος βεβαια).
Προσωπικα θα προτιμουσα να αγορασω μια custom made φιγουρα που εχει φτιαχτει με τοσο μερακι απο τις πλαστικουρες που κυκλοφορουν.
Φίλε Παύλο σε ευχαριστώ ξανά αλλά... μα καλά και συ... Ξέρω μερικές φορές δεν έχουμε χρόνο για κάποια παιχνίδια, περνάει η ώρα τους που είναι φρέσκα και τα ψιλοξεχνάμε, έχουμε άλλα στο κεφάλι μας... αλλά... ξεκίνα το!
Φίλε hakoo, σε ευχαριστώ! Ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά που επιχειρώ να κάνω κάτι σε τέτοια κλίμακα. Αναφέρω πιο πάνω ποιό ήταν το προηγούμενο project που είχα κάνει αλλά νομίζω πως κάτι είχε γίνει
αν θυμάμαι καλά με τα δεδομένα του site κάποια στιγμή και είχαν χαθεί αρκετά. Ανάμεσα σε αυτά και το δικό μου. Ίσως να ανοίξω ένα νέο θέμα για να το ξανά ανεβάσω. Οι φίλοι (και μη) του Silent Hill θα το ευχαριστηθούν, είμαι σίγουρος.
Πραγματικά δε νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο βιοποριστικά. Ο λόγος, τα χρήματα που θα ζητούσα θα είναι αρκετά σχετικά με το τι θεωρεί ο περισσότερος κόσμος "λογικό".
Όντας επαγγελματίας καλλιτέχνης που αυτό σημαίνει πως ζω (αυτό θέλει κουβέντα πλέον) από τη δουλειά μου (δεν είμαι γλύπτης) έχω μάθει οι αμοιβές μου να είναι αντιπροσωπευτικές της προσπάθειάς μου.
Πρακτικά δηλαδή δε νομίζω πως θα είχε αποτέλεσμα. Από την άλλη ο χρόνος μου σε σχέση με αυτά που ασχολούμαι βάση σπουδών και ενδιαφερόντων μου είναι τόσο περιορισμένος που θα έπρεπε να στριμωχτώ ιδιαίτερα.
Δε το αποκλείω αυτό που προτείνεις απλά το βλέπω μακρινό εκτός και αν προκύψει κάτι τόσο δελεαστικό που αλλάξει τα δεδομένα.
Όπως και να έχει παιδιά ευχαριστώ και πάλι για καλά σας λόγια.
PDS (04-09-2015)
Μπράβο ρε φιλε!
Είσαι φοβερός! Συγχαρητήρια! Σε θαυμάζω πολύ!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Σε ευχαριστώ WolfRathmA!
WolfRathmA (15-09-2015)
Bookmarks