Πειτε με ιεροσυλο, δεν ξερω τι αλλο, αλλα δυστυχως το παιχνιδι νιωθω οτι δεν ειναι για εμενα. Δεν προσπαθω να βγαλω γρηγορα συμπερασματα, αλλα νομιζω με κουραζει και δυσκολευομαι να αποδεχθω ειτε λειτουργικα, ειτε θεματικα καποιους απο τους μηχανισμους και το design του.

Καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να σκοτωσεις οτι κινειται, καταλαβαινω οτι η λογικη ειναι να αποφυγεις οτι μπορεις και να χρησιμοποιησεις οπλα οποτε χρειαστει και μονο, αλλα η ολη φαση στο Remake παυει να εχει λογικη μετα απο καποιο σημειο και φτανει στα ορια του εκνευριστικου στα γουστα μου.

Μετρησα 15 (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) headshots για να ψοφησει μονιμα ενα απλο ζομπι... αυτο παιδια δεν δικαιολογειται με τιποτα. Ειναι bad design IMO. Αλλες φορες ναι θα χρειαστει λιγοτερες σφαιρες. Αλλα ρε φιλε οταν εχω 70 σφαιρες, ε λεω οκ ενταξει θα σπαταλησω λιγες να διωξω αυτο το ρημαδι απο το δωματιο να lootαρω με την ησυχια μου. Ε και μου τρωει 15 σφαιρες. Χεσε με...

This makes no sense at all. Σταματαει και να με πειθει δηλαδη προσωπικα εμενα. Τι του ριχνω? Πετραδακια? Σφαιρες ειναι. Το κρανιο του απο τι ειναι φτιαγμενο? Απο τιτανιο? Παιδια 2-3 σφαιρες τα ζομπι θα επρεπε να πεφτουν στο πατωμα. Τελος. Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα χαζο. Ετσι ηταν και στο ρημαδιασμενο το original Resident Evil 2 και ναι τσεκαρα να το σιγουρεψω. 3-4 σφαιρες (οπουδηποτε) και το ζομπι ειναι στο πατωμα. Ριξτου αλλη μια και τελειωσες. Απλα εγγυημενα και ομορφα. Αυτο εδω το πραγμα ειναι γελοιο και μου την εχει σπασει ταμαλλα και δεν το περιμενα με τιποτα γιατι σε ολα τα υπολοιπα το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο και με ελκυει υπερβολικα να το ξεζουμισω.

Αλλα δεν μπορω να τρεχω και ολη την ωρα σαν καραγκιοζης γυρω γυρω. Μη μου πει κανεις ειναι survival horror το παιχνιδι παιδια το ξερω παρα πολυ καλα και κατα την γνωμη μου αν ηθελαν να ειναι τιμιο το παιχνιδι θα επρεπε να σου δινει ΛΙΓΕΣ σφαιρες αλλα να εχουν ΝΟΗΜΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ οι σφαιρες αυτες. Οτι κανει το Last of Us. Η σφαιρα στο δοξα πατρι πρεπει να σε ριχνει στο χωμα. Δωσε μου 20 σφαιρες και 10 ζομπι. ΤΙΜΙΟ.

Εκανα ενα session εχθες και κατεληξα απο 70 σφαιρες να εχω μεινει στις 15 απο λιγα μονο ζομπι και απο οτι διαβαζω ειναι πολυ ευκολο να βρεθεις σε μια κατασταση οπου δεν μπορεις να προχωρησεις το παιχνιδι (ή τουλαχιστον αυξανεις την δυσκολια κατακορυφα) επειδη σπαταλησες πυρομαχικα νωριτερα. Κακο design in my book αυτο. Μου κανει πολυ trial and error φαση. Σαν να λεμε οκ τωρα που εκανα save ξεκιναω μια ερευνητικη αποστολη αυτοκτονιας, ωστε να μαθω που στο καλο ειναι ο καθε εχθρος, να μαθω το layout και μετα να ξανακανω load και να το παιξω "κανονικα" γλυτωνοντας ammo. Στο βιβλιο το δικο μου αυτο λεγεται κακο design δυστυχως.

Δεν μπορω να διανοηθω οτι μου πηρε 15 headshots για να ψοφησει ενα ζομπι. Απλα δεν το δεχομαι.