Quote Originally Posted by spartan View Post
Και ομως ετυχε(μολις εφαγα ακυρο για την στιλμπουκ)Καλα εκανα και τους πηρα τηλεφωνο.
Ρε παιδια μια απορια στο αμαζον εβαλα την καρτα μου και με το που εβαλα στανταρ μεταφορικα(και ηθελα να δω ποσο παει)μου εβγαλε οτι ολοκληρωθηκε λεει η παραγγελια και μου ηρθε και μηνυμα και στο email μου.Για βοηθηστε με λιγο,για να περασει μια παραγγελια δεν πρεπει η καρτα(χρεωστικη η πιστωτικη)να εχει και το απαιτουμενο ποσο?Απο οτι θυμαμαι δεν ειχα λεφτα στην καρτα μου(μηπως αλλαξε ο τροπος αντικαταβολης?)η απλα σε αφηνει να προπαραγγειλεις κατι ετσι μεχρι να βγει το παιχνιδι και να σου τραβηξει μετεπειτα τα λεφτα?Αν ναι πως μπορω να ακυρωσω αυτη την παραγγελια?ευχαριστω
Ο μέσος χρόνος παράδοσης παραγγελίας από το Amazon UK με την απλή αποστολή (συνήθως Royal Mail είναι, δηλαδή το αντίστοιχο ταχυδρομείο) είναι από 4 έως 10 ημέρες, ανάλογα πόσο τον "παίζουν" και τα δικά μας ΕΛΤΑ όταν έρθει το δέμα.

Για τη χρέωση που λες, το Amazon σε χρεώνει την ημέρα που το δέμα είναι έτοιμο προς αποστολή, δηλαδή συνήθως 1-2 ημέρες πριν για τα προϊόντα που είναι σε προπαραγγελία.
Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα μέσα όταν πέσει η χρέωση, σου στέλνει mail να ελέγξεις τον τρόπο πληρωμής.

Αν θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία, θα πας στο λογαριασμό σου, στα orders και έχει cancel items.