-
Σε συγκριση με το Βloodborne, το παιχνιδι εχει αρκετα κοινα οπως μοναδικη ατμοσφαιρα, δυσκολια, το συναισθημα που σου δινει οταν νικας ενα boss που ειναι ενα μειγμα χαρας με λιγη ταχυπαλμια, τρεμουλο στα χερια και ισως ενα δακρυ ή το ακριβως αντιθετο οπως τσαντιλα και απελπισια στην περιπτωση που χανεις συνεχεια, οπου σου ερχεται να πεταξεις το χειριστηριο στην TV. Παντως το οτι μπορεις να χρησιμοποιεις ασπιδα κανει τα πραγματα λιγο πιο ευκολα στην αμυνα και επισης μπορεις να κανεις fast travel αναμεσα στα bonfire που εχεις αναψει, χωρις να πρεπει να γυριζεις πισω στο firelink shrine που ειναι ας πουμε η κεντρικη περιοχη που κανεις και τις αναβαθμισεις. Κατα τα αλλα οσο το προχωραω εχω βρει ενα σορο αντικειμενα και συνεχως βρισκω περισσοτερα. Οι εχθροι δεν σταματανε να κανουν respwan στις δεκα φορες οπως σε παλιοτερα DaS, οποτε μπορεις να μαζευεις οσες souls θες. Eπισης τα οπλα δεν γινονται repair καθε φορα που αναβεις bonfire οποτε θα πρεπει να πας σε blacksmith ή να εχεις repair powder.
Εχω ξεκινησει με χαρακτηρα assassin οπου μου εδωσε ενα spell απο την αρχη για να μην χανω πολυ ενεργεια οταν πεφτω απο μεγαλο υψος και ενα ξιφος estoc το οποιο το αλλαξα ηδη με ενα broadsword που το εχω κανει αναβαθμιση +2 και το εχω κανει infuse με ενα raw material οπου του δινει ακομα περισσοτερο physical attack, ομως απ' οτι καταλαβα οταν κανεις infuse ενα οπλο χανεις τα bonus attributes που ενδεχομενως να εχει το καθε οπλο.
Σχετικα με αλλους δυσκολους εχθρους, mini bosses, παρατηρησα οτι πολλοι απο αυτους μπορει να γινουν και φιλοι σου, οποτε μην τους βαρατε αμεσως. Μεχρι στιγμης μου φαινεται ευκολοτερο παντως τοσο απο προηγουμενα Des, DaS, οσο και απο το bloodborne, χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι το ιδιο πορωτικο. Τεχνικα προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα, αν και εχω διαβασει για αρκετα και διαφορα bugs, το μονο αρνητικο ισως ειναι η τσιμπημενη τιμη του.