Ετοιμο και το Review
http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...ake-Collection
Ετοιμο και το Review
http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...ake-Collection
tonybsg (24-10-2015)
Τα πήρα και τα τρία πλατίνα με ενοικίαση από Τρίτη σε Σάββατο (5 ευρώ), γενικά δεν ήταν δύσκολες.
Το crushing δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα εκτός από την τελευταία μάχη στο 2 και το δεύτερο κύμα του boss fight στο 3. Αν παίξεις αργά και μελετήσεις τις κινήσεις των αντιπάλων γίνεται πιο εύκολο. Βγαίνουν στα ίδια σημεία και κάνουν πάντα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Εννοείται οδηγός για τους θησαυρούς και οι γρίφοι απλοί (τους θυμόμουν). Για κάποιο λόγο πάντως στο ps4 μου φάνηκαν οτι πιο άνετα και ίσως λίγο πιο εύκολα σε σχέση με το ps3.
mihalis13 (25-10-2015)
karlat89 (30-10-2015)
karlat89 (30-10-2015)
Τελείωσα (πάλι μετά από χρόνια) το 2. Το remastering καταπληκτικό.
Η στιγμή που ξυπνάει ο drake στο χωριό και το περπατάει χαλαρά με τον tenzin είναι η πιο ωραία κατ'εμέ στιγμή του παιχνιδιού. Επεται το κυνήγι στις ταράτσες νωρίτερα.
Είχα ξεχάσει ότι η chloe έχει όντως κwλ@ρ@!! Επίσης έχει ωραία λονδρέζικη προφορά και αντίστοιχο ύφος!
teras1 (08-11-2015)
Στο Ps3 ειχα δοκιμασει να παιξω λιγο το UC 1, τελικα η καταληξη ητανε στο 15λεπτο να το κλεισω χωρις πολλα πολλα. Μολις βγηκε το remastered στο ps4 και μετα το Review του slay, ειπα να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια..Και καλα εκανα τελικα, εχω τελειωση το ενα και ειμαι στην μεση του 2, δεν τα βαζω στην τοπ λιστα μου ΑΛΛΑ σιγουρα ειναι παιχνιδια που πρεπει και αξιζει να παιξεις ειδικα στην Remastered εκδοση...
Παιδιά δοκίμασε κανεις τη brutal δυσκολία;
Εγώ τελείωσα το 1 στο crushing και έβαλα το brutal και έχω φάει τρελή ήτα. 1, 2 σφαίρες και είσαι κάτω. Νομίζω είναι υπερβολή και θα έλεγα οτι είναι και "άδικη" για τον παίκτη δυσκολία. Ειδικά σε on the rails sequences είναι και μεγάλο θέμα τύχης. πχ στη φάση με το τζίπ μου βγήκε η πίστη και ομολογώ ότι την έβγαλα εντελώς στην τύχη (δεν βγαίνει αλλιώς) καθώς μπορεί να σκοτώνεις τους εχθρούς ακριβώς στην ίδια φάση και στην μία να είσαι κομπλέ και λούξ και την άλλη να έχει γκριζάρει απο τις σφαίρες όλη η οθόνη.
Γενικά μου αρέσουν οι μεγάλες δυσκολίες αλλά θα ήθελα να είχε προσεχθεί παραπάνω το "άδικο" στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Christos33 (11-11-2015),karlat89 (11-11-2015)
AriStos13 (11-11-2015)
Bookmarks