Πέρασα χθες απο το mall γενικότερα το full game δεν εχει τεράστιες διάφορες πέρα απο κάποια animations που πρόσεξα μέσα στο παιχνίδι εκτός μπάλας,διαμαρτυρίες σκύψιμο διαιτητή κτλ...σίγουρα θέλει update για τις προσθήκες παιχτών καθώς επίσης οι υποψίες για καπνογόνα στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα δείχνουν να καταρρέουν ,ο Άγγλος speaker νομίζω πως δίνει ρεσιτάλ καθώς θα τον τιμήσω μιας και μια ζωή έπαιζα με Ισπανό...κάνουν απο το πρωι stream 2 τυπάκια για όσοι ενδιαφέρονται ...Καμμία και σημεραααααααααα!
Σου έστειλα request
Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ξερετε η εχετε ακουσει κατι για το αν θα εχει φετος το pes16 2vs2 online??? με ενδιαφερει πολυ γιατι περισι με ξερερωσε πολυ και εμενα και τον αδερφο μου που παιζαμε μαζι.!![]()
Ο λογος που εβαλαν image importing και option file ειναι αυτος. Η κοινοτητα του PES θα εχει ετοιμα τα παντα ολα μεσα σε ενα μηνα και εμεις απλα θα περασουμε το option file και ολα ετοιμα.
Επισης υπαρχουν ηδη καπνογονα κτλ μεσα στα εφε. Ειδα πριν λιγο καποιον να παιζει με river plate(αν θυμαμαι) και γινοταν χαμος απο καπνογονα.
opozit (13-09-2015)
το option file ειναι κλειδωμενο στο account σου και δεν μεταφερετε σε αλλο account,τα παντα θα τα φτιαχνεις μονο σου,αν εχεις κουραγιο και χρονο να ασχοληθεις,τα μονα που θα βρεις ετοιμα ειναι φανελες/σηματα.
Σε 1 ώρα έφτιαξε τύπος στο online full Αγγλία... Μια χαρά λοιπόν
5 λεπτα θα εκανα εγω,το θεμα δεν ειναι τα ευκολα,το θεμα ειναι τα υπολοιπα,ειδικα αν θελεις να φτιαξεις super league,bundesliga κτλ εκει εχει ζορι,ρωτα και εμενα που τοσα χρονια τα εφτιαχνα και ξερω τι γινεται,φτιαξε παικτες,βαλε στατιστικα και μετα να εχεις την κοναμι να σου τα χαλαει με το καθε update που εβγαζε.
τωρα αν καποιον δεν τον νοιαζει τα εξτρα πρωταθληματα που ουτως η αλλως στο ονλινε δεν φαινονται οι ομαδες τοτε θα σας παρει ελαχιστο χρονο να περασετε φανελες και σηματα.
Δεν ισχύει λένε... Κλασικά βλακειες του Adam bhati.
Εγώ μόνο αγγλικό θα φτιάξω (φανέλες, σήματα) και τέλος
Αν και πηγαινε ηδη για αγορα, τα Reviews την κανουν ακομα πιο ευκολη.
Καλη ποδοσφαιρικη χρονια να εχουμε!
Βλεπω οτι πολλοι θα πατε στο pro και δεν θελω να σας χασω απο πελατες....![]()
Μάγκες... Αραχτε... Ο master επιστρέφει...
Bookmarks