Kαλα ρε σεις, δεν το παιζει κανεις σε third person? Ο,τι κι αν εχω δει σε streams ειναι first και χωρις VATS, σαν shooter το παιζουν το παιχνιδι.
Kαλα ρε σεις, δεν το παιζει κανεις σε third person? Ο,τι κι αν εχω δει σε streams ειναι first και χωρις VATS, σαν shooter το παιζουν το παιχνιδι.
yeap i know, αλλά είναι σε άλλο δωμάτιο το desktop. θα αποφασίσω αύριο πριν το προχωρήσω πολύ...
@hakoo το ίδιο βλέπω και εγώ αλλα και εμένα ενω όπως είπα δεν είμαι Fan των FPS νομίζω οτι βολεύει... 3rd person βάζω όταν έφτιαχνα καποιο settlement κλπ... αλλα και πάλι δεν είμαι καλός στο target με το gamepad...
guys στο PS4 έχει βοήθεια στο Target?
chronohill (12-11-2015),dolmas (12-11-2015),Nerven (13-11-2015)
dlevel (12-11-2015)
παραμένω στο PC τότε γιατι είμαι gamepad noob στα FPS
spyros arianara (14-11-2015)
Makaka fallout ?
http://venturebeat.com/2015/11/13/po...ut-4-came-out/
Χαχαχα, that's what i am talking about.
Τελικα ειχαν δικιο οσοι κραζαν μαλλον οσοι παιζουν fallout ειναι μ@λ@κες!![]()
Last edited by spyros arianara; 14-11-2015 at 12:45.
Τι εγινε παιδια ησυχια στο θρεντ, οσοι το εχουμε ας πουμε καμια αποψη.Ειμαι 13 level και σιγα σιγα γινετε πιο ευκολη η επιβιωση με διαφορα ενδιαφεροντα οπλακια, ωραια quests που μερικα απαιτουν και μολυβι και χαρτι για να λυσεις τους γριφους τους.Δε μπορω να καταλαβω πως γινετε και σε κανει αυτο το παιχνιδι να ενδιαφερεσε ετσι για τα κουεστ αλλα και για το μεην στορυ.Ακομα και το shooting κομματι του ετσι οπως συνδιαζετε με το gore τον υπεροχο ηχο και τα πρωτοτυπα οπλα ειναι πολυ ευχαριστο.
Τα αρνητικα ειναι οτι πεφτουν τα frames οταν περπατας στον κοσμο και λογικα προσπαθει να κανει streaming στα σημεια οπου χρειαζετε.Οταν πυροβολας σπανια πεφτουν και οταν γινετε ειναι στιγμιαιο.
Gamebreaking bug μεχρι τωρα δε μου εχει τυχει παρολο που σωνω το παιχνιδι συχνα προληπτικα.
Για την ωρα το απολαμβανω πολυ, ισως περισσοτερο και απο το 3.
μετα απο περιπου 15 ωρες παιχνιδιου εχοντας επισκεφθει αρκετα μέρη θεωρώ τα γραφικά αξιοπρεπή,σαφως το αποτελεσμα θα μπορουσε να ηταν πολύ καλυτερο αν συγκριθούν με αλλα open-world που κυκλοφόρησαν φέτος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι γραφικα ps3.Το παιχνιδι εχει αρκετα bugs (πχ. σε μένα ετυχε να μην δουλευει κανένα πλήκτρο στο settlement,να μην ολοκληρονονται καποια quests αλλα και να κρασαρει 2-3 φορες) αν σώζετε συχνα δεν θα έχετε καποιο πρόβλημα (με το load στρωνει κατευθείαν),επισης με το framerate εχει ένα θέμα ειδικά οταν εμφανιζονται πολλοι εχθροι.Προσωπικα αυτο που με ενοχλει περισσότερο ειναι τα μεγάλα loading times (μεγαλυτερη διαρκεια και απο το ΒΒ) του fast travel και της μετάβασης απο indoor<->outdoor.
Tωρα λογω του πραγματικά απύθμενου gameplay πιστευω αξίζει τις βαθμολογίες που πήρε.Ευτυχώς που αρκετοί ακομη βαθμολογούν τα παιχνιδια κυρίως με βαση το gameplay![]()
εμενα ευτυχως κατι τετοιο δε μου ετυχε παρολο που λυνετε με ενα load , αλλα μου ετυχε να εξαφανιστει το οπλο που κραταω και να βλεπω μονο το σταυρο , με μια εναλλαγη απο first σε third person και μετα ξανα first στιγμιαια εφτιαξε.
Nikos326_GR (18-11-2015)
επίσης καλα ειναι να το αφήνεις σε settlement για να το ξαναβρεις αν θες![]()
chronohill (20-11-2015),Dragonpaul (19-11-2015),Giannis1979 (22-11-2015),panos74gr (19-11-2015)
βγαίνει beta patch για το pc την επομένη εβδομάδα:https://bethesda.net/?utm_source=twi.../2015/11/19/53
Bookmarks