Page 19 of 29 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast
Results 361 to 380 of 561

Thread: Fallout 4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαλα ρε σεις, δεν το παιζει κανεις σε third person? Ο,τι κι αν εχω δει σε streams ειναι first και χωρις VATS, σαν shooter το παιζουν το παιχνιδι.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    μπορεις απλα να συνδεσεις την καρτα γραφικών με την hdtv με ενα απλο hdmi, αν τα εχεις στην αλλη ακρη οκ
    yeap i know, αλλά είναι σε άλλο δωμάτιο το desktop. θα αποφασίσω αύριο πριν το προχωρήσω πολύ...

@hakoo το ίδιο βλέπω και εγώ αλλα και εμένα ενω όπως είπα δεν είμαι Fan των FPS νομίζω οτι βολεύει... 3rd person βάζω όταν έφτιαχνα καποιο settlement κλπ... αλλα και πάλι δεν είμαι καλός στο target με το gamepad...

guys στο PS4 έχει βοήθεια στο Target?

4. The Following 3 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

chronohill (12-11-2015),dolmas (12-11-2015),Nerven (13-11-2015)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Ο Vladimir είναι;
    Η κοπέλα πίσω τι έπαθε;

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    yeap i know, αλλά είναι σε άλλο δωμάτιο το desktop. θα αποφασίσω αύριο πριν το προχωρήσω πολύ...

@hakoo το ίδιο βλέπω και εγώ αλλα και εμένα ενω όπως είπα δεν είμαι Fan των FPS νομίζω οτι βολεύει... 3rd person βάζω όταν έφτιαχνα καποιο settlement κλπ... αλλα και πάλι δεν είμαι καλός στο target με το gamepad...

guys στο PS4 έχει βοήθεια στο Target?
    εχει πολυ λιγη βοηθεια στο ταργκετ ισως και καθολου και ειναι στανταρ δεν μπορεις να το κανεις να βοηθαει πιο πολυ, για μενα τελειο.

7. The Following User Says Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

dlevel (12-11-2015)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

παραμένω στο PC τότε γιατι είμαι gamepad noob στα FPS

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

10. The Following User Says Thank You to Zeichef For This Useful Post:

spyros arianara (14-11-2015)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Χαχαχα, that's what i am talking about.
    Τελικα ειχαν δικιο οσοι κραζαν μαλλον οσοι παιζουν fallout ειναι μ@λ@κες!
    Last edited by spyros arianara; 14-11-2015 at 12:45.

Τι εγινε παιδια ησυχια στο θρεντ, οσοι το εχουμε ας πουμε καμια αποψη.Ειμαι 13 level και σιγα σιγα γινετε πιο ευκολη η επιβιωση με διαφορα ενδιαφεροντα οπλακια, ωραια quests που μερικα απαιτουν και μολυβι και χαρτι για να λυσεις τους γριφους τους.Δε μπορω να καταλαβω πως γινετε και σε κανει αυτο το παιχνιδι να ενδιαφερεσε ετσι για τα κουεστ αλλα και για το μεην στορυ.Ακομα και το shooting κομματι του ετσι οπως συνδιαζετε με το gore τον υπεροχο ηχο και τα πρωτοτυπα οπλα ειναι πολυ ευχαριστο.
    Τα αρνητικα ειναι οτι πεφτουν τα frames οταν περπατας στον κοσμο και λογικα προσπαθει να κανει streaming στα σημεια οπου χρειαζετε.Οταν πυροβολας σπανια πεφτουν και οταν γινετε ειναι στιγμιαιο.
    Gamebreaking bug μεχρι τωρα δε μου εχει τυχει παρολο που σωνω το παιχνιδι συχνα προληπτικα.
    Για την ωρα το απολαμβανω πολυ, ισως περισσοτερο και απο το 3.

μετα απο περιπου 15 ωρες παιχνιδιου εχοντας επισκεφθει αρκετα μέρη θεωρώ τα γραφικά αξιοπρεπή,σαφως το αποτελεσμα θα μπορουσε να ηταν πολύ καλυτερο αν συγκριθούν με αλλα open-world που κυκλοφόρησαν φέτος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι γραφικα ps3.Το παιχνιδι εχει αρκετα bugs (πχ. σε μένα ετυχε να μην δουλευει κανένα πλήκτρο στο settlement,να μην ολοκληρονονται καποια quests αλλα και να κρασαρει 2-3 φορες) αν σώζετε συχνα δεν θα έχετε καποιο πρόβλημα (με το load στρωνει κατευθείαν),επισης με το framerate εχει ένα θέμα ειδικά οταν εμφανιζονται πολλοι εχθροι.Προσωπικα αυτο που με ενοχλει περισσότερο ειναι τα μεγάλα loading times (μεγαλυτερη διαρκεια και απο το ΒΒ) του fast travel και της μετάβασης απο indoor<->outdoor.

Tωρα λογω του πραγματικά απύθμενου gameplay πιστευω αξίζει τις βαθμολογίες που πήρε.Ευτυχώς που αρκετοί ακομη βαθμολογούν τα παιχνιδια κυρίως με βαση το gameplay

16. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos326_GR For This Useful Post:

Conjure7 (17-11-2015),Zeichef (17-11-2015)

εμενα ευτυχως κατι τετοιο δε μου ετυχε παρολο που λυνετε με ενα load , αλλα μου ετυχε να εξαφανιστει το οπλο που κραταω και να βλεπω μονο το σταυρο , με μια εναλλαγη απο first σε third person και μετα ξανα first στιγμιαια εφτιαξε.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης
    Spoiler!

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

παιζω πρωτη φορα fallout μια χαζη ερωτηση παρατησα καπου το power armor αλλα δεν θυμαμαι που υπαρχει τροπος να το βρω?

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    παιζω πρωτη φορα fallout μια χαζη ερωτηση παρατησα καπου το power armor αλλα δεν θυμαμαι που υπαρχει τροπος να το βρω?
    τσέκαρε στο χάρτη, σου δείχνει πού είναι το τελευταίο power armor που χρησιμοποίησες. εκτός αν το έκλεψαν.. γενικά να βγάζετε τα fusion cores όταν βγαίνετε από την πανοπλία.

21. The Following User Says Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

Nikos326_GR (18-11-2015)

επίσης καλα ειναι να το αφήνεις σε settlement για να το ξαναβρεις αν θες

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ας τρολάρω λίγο...

Spoiler!
    Spoiler!

24. The Following 4 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (20-11-2015),Dragonpaul (19-11-2015),Giannis1979 (22-11-2015),panos74gr (19-11-2015)

βγαίνει beta patch για το pc την επομένη εβδομάδα:https://bethesda.net/?utm_source=twi.../2015/11/19/53

Bookmarks

Bookmarks