Page 70 of 70 FirstFirst ... 20606667686970
Results 1,381 to 1,395 of 1395

Thread: Nintendo Switch

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γιαννη παρεθεσα απτα συγκεκριμενα επιχειρηματα και απαντηση πανω σε αυτα δεν βρηκα. Δεν χρειαζεται για εμενα βεβαια διοτι οπως ειπα αντικειμενικα το παιχνιδι πασχει σοβαρα σε πολλα κομματια του τα οποια για τον Α ή Β λογο στο συγκεκριμενο παιχνιδι απλα δεν υπολογιζονται επι ισοις οροις ή να το πω πιο ευγενικα αν αυτο ενοχλει, για καποιο λογο ο κοσμος του παιχνιδιου, το μοντελο φυσικης και ολα αυτα που κανει καλα, κανουν τον κοσμο να παραμεριζει ενα τσουρμο πραγματα που σε αλλα παιχνιδια του ειδους κραζουν με περισσιο παθος. Οπως και να εχει παντως ολα αυτα που λες Γιαννη στο ποστ σου ειναι και ο λογος του αρχικου ποστ που εκανα, οτι δηλαδη σηκωνω τα χερια ψηλα κλπ. Δηλαδη το αναγνωριζω αυτο.

Ενιγουεη. Τελος το Ζελντα.

Θελω να μιλησω για το Switch τωρα. Εκτενως μαλιστα.

Εχω ενθουσιαστει με την φιλοσοφια του μηχανηματος. Αυτο το υβριδικο μοντελο κονσολας ειναι πραγματικα ΙΔΙΟΦΥΗΣ ιδεα. Η πολυμορφικοτητα της κονσολας, το γεγονος οτι την κουβαλας μαζι σου παντου και μπορεις τοσο ανετα και ευκολα να παιξεις οχι μονο εσυ αλλα και αλλοι μαζι σου, δεν ξερω ποιος ειχε την αρχικη ιδεα εκει στην Νιντεντο του αξιζουν παντως συγχαρητηρια. Ωραια στιβαρη κατασκευη με ικανοποιητικο μεγεθος οθονης και μαλιστα πολυ καλη ποιοτητα εικονας (Oled). Τα 720p φαινονται πεντακαθαρα και πολυ ομορφα στη οθονη του και οποιες ατασθαλιες υπαρχουν δεν φαινονται οταν παιζεις φορητα. Πιο κατω θα μιλησω και για τα παιχνιδια. Επισης μπορω να πω οτι ο ηχος που βγαζει η φορητη κονσολα ειναι ικανοποιητικοτατος και το ιδιο μπορω να πω και για την μπαταρια του, κατι που το φοβομουν να ειμαι ειλικρινεις, αλλα εδω φαινεται οτι αντεχει αρκετα.

Δεν εχω παρατηρησει επισης να ζεσταινεται, λειτουργει απροβληματιστα και αυτο που μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις ενα καρο ασυρματα ακουστικα τα οποια και μαλιστα τα κραταει στη μνημη του και λειτουργει αψογα μαζι τους. Δοκιμασα τα Pulse Elite και ακομα και τα airpods pro και μου εκανε ειδικα εντυπωση με τα airpods που υποστηριζονται τοσο απλα και ομορφα.

Τα joy cons ειναι και γαμω τις ιδεες πραγματικα. Δεν ξερω πως η Νιντεντο καταφερε να χωρεσει τοσα πραγματα μεσα σε αυτα τα σκατουλακια. Motion controls check, IR sensors check, δονηση check και μαζι με αυτο σκανδαλες και τα παντα. Το μονο που τους λειπει ειναι 2 analogue sticks αλλα αυτο δεν γινεται και δεν το χρειαζεται επισης. Μου εκανε και σε αυτα εντυπωση το ποσο καλα κρατανε την μπαταρια τους και οφειλω να ομολογησω οτι παιζοντας κρατωντας τα joy cons σε οτι σταση θες (αποσπασμενα δλδ απο την κονσολα) ηταν πολιτισμικο σοκ για εμενα... πρωτη φορα επαιζα βιντεοπαιχνιδια με τα χερια ξαπλωμενα στο κρεβατι κατω απο την κουβερτα το ενα χερι εδω το αλλο χερι εκει. Περιεργη αισθηση αρχικα, ανεπαναληπτη στην συνεχεια.

Αλλα το modularity το πως τα εχουν σκεφτει ολα (φορτιζουν τα Joycons πανω στην κονσολα) με εχει ενθουσιασει. Το θεωρω τρομερο gaming kit.

Docked δεν εχω παιξει πολυ, το δοκιμασα λιγο, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει το Switch σε τετοια μορφη, θεωρω οτι ειναι εντελως δευτερευον κομματι της εμπειριας και συμπληρωματικο της φορητοτητας και οχι το αναποδο.

Μπορω να πω οτι απο τοτε που το πηρα δεν το εχω αποχωριστει, το παιρνω μεχρι και στη δουλεια και ριχνω ενα 10αλεπτο session στο διαλειμμα μου. Την κυριακη το πρωι ειχα παει τον μικρο σε εναν παιδοτοπο οι 2 μας και οσοι ειστε γονεις ξερετε οτι οι παιδοτοποι ειναι απλα ενας πονοκεφαλος...ειδικα αν εισαι χωρις παρεα.... με το Switch... ηταν οαση... απλα οαση... το πως περασαν 2 ωρες ουτε που το καταλαβα. Εβαλα και τα airpods pro με Noise cancelation και ουτε τσιριγματα ουτε ουρλιαχτα τιποτα. Γεια σας!! Μεχρι και ονειρα κανω οτι θα το εχω μαζι μου στο επομενο camping trip!

Παμε λιγο στα παιχνιδια. Για το Ζελντα οκ τα ειπα. Αποψη μου. Παρολαυτα σημειωσα το ποσο ομορφο πραγματικα δειχνει στην οθονη του Switch.

Να πω λιγο για το Mario Odyssey. Αυτο το παιχνιδι το ξεκινησα με σχετικα χαμηλες προσδοκιες και πραγματικα με εχει συναρπασει. Το παιζω σιγα σιγα γιατι δεν θελω να τελειωσει. Να σημειωσω οτι προσφατα επαιξα το Astro Bot, το οποιο ναι μεν μου αρεσε αρκετα, παλι δε ομως δεν καταλαβα γιατι εγινε τοσο μεγαλος ντορος. Μου αρεσε ομως πολυ μην παρεξηγηθω.

Ε το Mario Odyssey μου φαινεται ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο το Astro Bot. Το ποσες ιδεες εχει αυτο το παιχνιδι μεσα του απλα δεν λεγεται! Δεν ξερω ποιος τα σκεφτηκε ολα αυτα αλλα ειναι τοσο ευχαριστο και κρυβει τοσες εκπληξεις. Και τα γραφικα του ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Χρωματα παντου, εκπληκτικο animation και 60 fps παρακαλω με κανουν να το χαζευω ωρες ωρες. Ο σχεδιασμος των εχθρων στο παιχνιδι ειναι καταπληκτικος και η ποικιλια των περιβαλλοντων εξαισια! Ενω ελεγα να το παιξω απλα για να το παιξω, τωρα εχω μπει στο τρυπακι να βρω ολα τα φεγγαρακια (well most of them at least) και να δω τι αλλα κρυμμενα πραγματα εχει. Αλλα γενικα αυτη η πανδαισια υπεροχων χρωματων, το ολο feel good σκηνικο... ναι σε αυτο το παιχνιδι καταλαβαινω απολυτα τις εξαιρετικες βαθμολογιες που πηρε!

Το Luigi's Mansion 3 το εχω παιξει πολυ λιγο, ειναι το πιο ομορφο παιχνιδι του Switch και μα την παναγια ωρες ωρες νομιζω οτι ειναι CGI cartoon... δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο με τοσο τελειο μοντελο φυσικης και τοσο expressive χαρακτηρες. Ειναι τοσο καλο που το επαιξα λιγο, και αποφασισα να το αφησω στην ακρη για να μην μπουρδουκλωθει πολυ η φαση παιζοντας τοσα πολλα παιχνιδια ταυτοχρονα και καταληξω να μην τα ευχαριστηθω οπως πρεπει. Με το που τελειωσω Mario θα πιασω αυτο αμεσως.

Επαιξα και αρκετα ντεμο με αποκορυφωμα το Donkey Kong / Mario πως λεγεται (Puzzle game) και με το που απεσπασα τα Joy cons απο την κονσολα, εβαλα το σταντ στο τραπεζι και ηρθε ο μικρος και παιξαμε συνεργατικα, νταξ... ειχα τρελο χαμογελο! Και δε ξερω βλεπωντας αυτα τα μικροσκοπικα χειριστηρια στα μεγαλα δαχτυλα τα δικα μου και τα μικρα δαχτυλα του γιου μου σχεδον με συγκινησαν!

Να πω μερικα αρνητικα της κονσολας ετσι για την ιστορια:

- Οσον αφορα τα joycons τα πληκτρα (σκανδαλες, face buttons) θεωρω ειναι αρκετα σκληρα, δεν εχουν τοσο καλη αισθηση και πιστευω οτι σιγουρα εχει αναφερθει και στο Switch 2 θα ειναι καλυτερα. (αληθεια υπαρχουν aftermarket joycons με καλυτερα κουμπια?)
    - Το λογισμικο του Switch θελει δουλιτσα, λειπει πολυ πραγμα
    - Το cartridge slot με δυσκολευει πολυ να το ανοιξω, βεβαια φταιω και εγω λιγο σε αυτο
    - Δεν εχω καταφερει να βγαλω surround ηχο απο το Switch οταν ειναι docked. Δεν ξερω τι φταιει σε αυτο.
    - Οι τιμες... χεσε μας Νιντεντο...

Κατα τα αλλα παιδια τωρα ειμαι σε φαση θελω να παιξω Mario Wonder, Kirby and the Forgotten Island και ολα αυτα τα πολυχρωμα παιχνιδια! Ειμαι πλεον believer κανονικα και ειναι τρομερα πιθανο να παρω Switch 2 day one...!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

MajereMP44 (04-02-2025),panos74gr (04-02-2025)

Default Nintendo Switch

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Γιαννη παρεθεσα απτα συγκεκριμενα επιχειρηματα και απαντηση πανω σε αυτα δεν βρηκα. Δεν χρειαζεται για εμενα βεβαια διοτι οπως ειπα αντικειμενικα το παιχνιδι πασχει σοβαρα σε πολλα κομματια του τα οποια για τον Α ή Β λογο στο συγκεκριμενο παιχνιδι απλα δεν υπολογιζονται επι ισοις οροις ή να το πω πιο ευγενικα αν αυτο ενοχλει, για καποιο λογο ο κοσμος του παιχνιδιου, το μοντελο φυσικης και ολα αυτα που κανει καλα, κανουν τον κοσμο να παραμεριζει ενα τσουρμο πραγματα που σε αλλα παιχνιδια του ειδους κραζουν με περισσιο παθος. Οπως και να εχει παντως ολα αυτα που λες Γιαννη στο ποστ σου ειναι και ο λογος του αρχικου ποστ που εκανα, οτι δηλαδη σηκωνω τα χερια ψηλα κλπ. Δηλαδη το αναγνωριζω αυτο.

Ενιγουεη. Τελος το Ζελντα.

Θελω να μιλησω για το Switch τωρα. Εκτενως μαλιστα.

Εχω ενθουσιαστει με την φιλοσοφια του μηχανηματος. Αυτο το υβριδικο μοντελο κονσολας ειναι πραγματικα ΙΔΙΟΦΥΗΣ ιδεα. Η πολυμορφικοτητα της κονσολας, το γεγονος οτι την κουβαλας μαζι σου παντου και μπορεις τοσο ανετα και ευκολα να παιξεις οχι μονο εσυ αλλα και αλλοι μαζι σου, δεν ξερω ποιος ειχε την αρχικη ιδεα εκει στην Νιντεντο του αξιζουν παντως συγχαρητηρια. Ωραια στιβαρη κατασκευη με ικανοποιητικο μεγεθος οθονης και μαλιστα πολυ καλη ποιοτητα εικονας (Oled). Τα 720p φαινονται πεντακαθαρα και πολυ ομορφα στη οθονη του και οποιες ατασθαλιες υπαρχουν δεν φαινονται οταν παιζεις φορητα. Πιο κατω θα μιλησω και για τα παιχνιδια. Επισης μπορω να πω οτι ο ηχος που βγαζει η φορητη κονσολα ειναι ικανοποιητικοτατος και το ιδιο μπορω να πω και για την μπαταρια του, κατι που το φοβομουν να ειμαι ειλικρινεις, αλλα εδω φαινεται οτι αντεχει αρκετα.

Δεν εχω παρατηρησει επισης να ζεσταινεται, λειτουργει απροβληματιστα και αυτο που μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις ενα καρο ασυρματα ακουστικα τα οποια και μαλιστα τα κραταει στη μνημη του και λειτουργει αψογα μαζι τους. Δοκιμασα τα Pulse Elite και ακομα και τα airpods pro και μου εκανε ειδικα εντυπωση με τα airpods που υποστηριζονται τοσο απλα και ομορφα.

Τα joy cons ειναι και γαμω τις ιδεες πραγματικα. Δεν ξερω πως η Νιντεντο καταφερε να χωρεσει τοσα πραγματα μεσα σε αυτα τα σκατουλακια. Motion controls check, IR sensors check, δονηση check και μαζι με αυτο σκανδαλες και τα παντα. Το μονο που τους λειπει ειναι 2 analogue sticks αλλα αυτο δεν γινεται και δεν το χρειαζεται επισης. Μου εκανε και σε αυτα εντυπωση το ποσο καλα κρατανε την μπαταρια τους και οφειλω να ομολογησω οτι παιζοντας κρατωντας τα joy cons σε οτι σταση θες (αποσπασμενα δλδ απο την κονσολα) ηταν πολιτισμικο σοκ για εμενα... πρωτη φορα επαιζα βιντεοπαιχνιδια με τα χερια ξαπλωμενα στο κρεβατι κατω απο την κουβερτα το ενα χερι εδω το αλλο χερι εκει. Περιεργη αισθηση αρχικα, ανεπαναληπτη στην συνεχεια.

Αλλα το modularity το πως τα εχουν σκεφτει ολα (φορτιζουν τα Joycons πανω στην κονσολα) με εχει ενθουσιασει. Το θεωρω τρομερο gaming kit.

Docked δεν εχω παιξει πολυ, το δοκιμασα λιγο, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει το Switch σε τετοια μορφη, θεωρω οτι ειναι εντελως δευτερευον κομματι της εμπειριας και συμπληρωματικο της φορητοτητας και οχι το αναποδο.

Μπορω να πω οτι απο τοτε που το πηρα δεν το εχω αποχωριστει, το παιρνω μεχρι και στη δουλεια και ριχνω ενα 10αλεπτο session στο διαλειμμα μου. Την κυριακη το πρωι ειχα παει τον μικρο σε εναν παιδοτοπο οι 2 μας και οσοι ειστε γονεις ξερετε οτι οι παιδοτοποι ειναι απλα ενας πονοκεφαλος...ειδικα αν εισαι χωρις παρεα.... με το Switch... ηταν οαση... απλα οαση... το πως περασαν 2 ωρες ουτε που το καταλαβα. Εβαλα και τα airpods pro με Noise cancelation και ουτε τσιριγματα ουτε ουρλιαχτα τιποτα. Γεια σας!! Μεχρι και ονειρα κανω οτι θα το εχω μαζι μου στο επομενο camping trip!

Παμε λιγο στα παιχνιδια. Για το Ζελντα οκ τα ειπα. Αποψη μου. Παρολαυτα σημειωσα το ποσο ομορφο πραγματικα δειχνει στην οθονη του Switch.

Να πω λιγο για το Mario Odyssey. Αυτο το παιχνιδι το ξεκινησα με σχετικα χαμηλες προσδοκιες και πραγματικα με εχει συναρπασει. Το παιζω σιγα σιγα γιατι δεν θελω να τελειωσει. Να σημειωσω οτι προσφατα επαιξα το Astro Bot, το οποιο ναι μεν μου αρεσε αρκετα, παλι δε ομως δεν καταλαβα γιατι εγινε τοσο μεγαλος ντορος. Μου αρεσε ομως πολυ μην παρεξηγηθω.

Ε το Mario Odyssey μου φαινεται ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο το Astro Bot. Το ποσες ιδεες εχει αυτο το παιχνιδι μεσα του απλα δεν λεγεται! Δεν ξερω ποιος τα σκεφτηκε ολα αυτα αλλα ειναι τοσο ευχαριστο και κρυβει τοσες εκπληξεις. Και τα γραφικα του ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Χρωματα παντου, εκπληκτικο animation και 60 fps παρακαλω με κανουν να το χαζευω ωρες ωρες. Ο σχεδιασμος των εχθρων στο παιχνιδι ειναι καταπληκτικος και η ποικιλια των περιβαλλοντων εξαισια! Ενω ελεγα να το παιξω απλα για να το παιξω, τωρα εχω μπει στο τρυπακι να βρω ολα τα φεγγαρακια (well most of them at least) και να δω τι αλλα κρυμμενα πραγματα εχει. Αλλα γενικα αυτη η πανδαισια υπεροχων χρωματων, το ολο feel good σκηνικο... ναι σε αυτο το παιχνιδι καταλαβαινω απολυτα τις εξαιρετικες βαθμολογιες που πηρε!

Το Luigi's Mansion 3 το εχω παιξει πολυ λιγο, ειναι το πιο ομορφο παιχνιδι του Switch και μα την παναγια ωρες ωρες νομιζω οτι ειναι CGI cartoon... δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο με τοσο τελειο μοντελο φυσικης και τοσο expressive χαρακτηρες. Ειναι τοσο καλο που το επαιξα λιγο, και αποφασισα να το αφησω στην ακρη για να μην μπουρδουκλωθει πολυ η φαση παιζοντας τοσα πολλα παιχνιδια ταυτοχρονα και καταληξω να μην τα ευχαριστηθω οπως πρεπει. Με το που τελειωσω Mario θα πιασω αυτο αμεσως.

Επαιξα και αρκετα ντεμο με αποκορυφωμα το Donkey Kong / Mario πως λεγεται (Puzzle game) και με το που απεσπασα τα Joy cons απο την κονσολα, εβαλα το σταντ στο τραπεζι και ηρθε ο μικρος και παιξαμε συνεργατικα, νταξ... ειχα τρελο χαμογελο! Και δε ξερω βλεπωντας αυτα τα μικροσκοπικα χειριστηρια στα μεγαλα δαχτυλα τα δικα μου και τα μικρα δαχτυλα του γιου μου σχεδον με συγκινησαν!

Να πω μερικα αρνητικα της κονσολας ετσι για την ιστορια:

- Οσον αφορα τα joycons τα πληκτρα (σκανδαλες, face buttons) θεωρω ειναι αρκετα σκληρα, δεν εχουν τοσο καλη αισθηση και πιστευω οτι σιγουρα εχει αναφερθει και στο Switch 2 θα ειναι καλυτερα. (αληθεια υπαρχουν aftermarket joycons με καλυτερα κουμπια?)
    - Το λογισμικο του Switch θελει δουλιτσα, λειπει πολυ πραγμα
    - Το cartridge slot με δυσκολευει πολυ να το ανοιξω, βεβαια φταιω και εγω λιγο σε αυτο
    - Δεν εχω καταφερει να βγαλω surround ηχο απο το Switch οταν ειναι docked. Δεν ξερω τι φταιει σε αυτο.
    - Οι τιμες... χεσε μας Νιντεντο...

Κατα τα αλλα παιδια τωρα ειμαι σε φαση θελω να παιξω Mario Wonder, Kirby and the Forgotten Island και ολα αυτα τα πολυχρωμα παιχνιδια! Ειμαι πλεον believer κανονικα και ειναι τρομερα πιθανο να παρω Switch 2 day one...!
    Όταν μου λες ότι παρέθεσες ερωτήματα και επιχειρήματα Δημήτρη για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι και δεν πήρες απάντηση , στα δικά μου αυτιά είναι σαν να μου λες να σου δώσω απαντήσεις σε επιχειρήματα που παρουσιάζουν ως κάκιστο το last of us , ή το uncharted , ή το gears of war κλπ.
    Είναι προφανές ότι επ ουδενι δεν γίνεται να συζητήσω πάνω σε αυτό.

Αν εγώ δεν είχα ποτέ ps και έπαιζα σήμερα το last of us το παρατούσα στις 2 ώρες επειδή για κάποιους λόγους δεν μου άρεσε , ή επειδή κάποια παιχνίδια έκαναν κάποια συγκεκριμένα πράγματα καλύτερα από αυτό , και έβγαινα στα φόρουμ να λέω πόσο κακό παιχνίδι είναι επειδή δεν μου αρέσει αυτό ή το άλλο ή εκείνο πιστεύεις θα ασχολούταν κανείς σοβαρά μαζί μου ;
    Δεν νομίζω .

Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά αυτό ακριβώς κάνεις .

Αν το παιχνίδι ήταν σχετικά προσφατο θα μπορούσε να υπάρξει αντίλογος και εκτεταμένη συζήτηση .
    Εδώ όμως μιλάμε για παιχνίδι του 2017 που έχει ήδη τη θέση του στο Hall of fame και έχει κριθεί ως masterpiece από κριτές και gamers πολλά χρόνια τώρα .
    Η προηγούμενη μου απάντηση στο νήμα τελειώνει το θέμα για μένα δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 04-02-2025 at 14:12.

Name
    Δημήτρης

Κοιτα Γιαννη ξεχωρα απο το Ζελντα δεν εχω φοβηθει ουτε και θα φοβηθω ποτε μου να πω την γνωμη μου ακομα και αν δεν ειναι δημοφιλης. Υπαρχουν παιχνιδια που λατρευω και εχω σημειωσει οτι εχουν σημαντικα προβληματα τα οποια δεν πρεπει να προσπεραστουν. Ενα απο αυτα ειναι το Red Dead Redemption 2. Αυτο δεν με εμποδισε να το παιξω και τριτη φορα περισυ και να γραψω υπεροχα σχολια για το παιχνιδι στο συνολο του και αυτα τα οποια κανει καλα. Απο την αλλη δεν παει να πει οτι θα κανω τα στραβα ματια και αν με ρωτησουν για το χειρισμο του θα γυρισω και θα πω "ειναι αψογος" γιατι το θεωρω κοροιδια οχι ως προς τους αλλους αλλα προς τον εαυτο μου.

Οποτε δεν με νοιαζει ποσο δημοφιλες ειναι κατι ή οχι, δεν θα φοβηθω να πω την αποψη μου αν μπορω να την στηριξω (θεωρω) αξιοπρεπως με επιχειρηματα.

Απο εκει και περα το ποιος θα με παρει σοβαρα ή οχι λιγο με ενδιαφερει επισης να ειμαι ειλικρινεις. Εχω μεγαλωσει, παλια με ενοιαζε τι πιστευουν οι αλλοι για εμενα τωρα με νοιαζει αυτο για ελαχιστα ατομα εκει εξω.

Τελος δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα να μου πει καποιος οτι θεωρει το Χ παιχνιδι overrated ιδιως αν εμπαινε στον κοπο να μου εξηγησει το γιατι με πραγματα τα οποια δεν προσπαθει σκοπιμα να τα παρουσιαζει διαφορετικα απο την πραγματικοτητα. Μπορει να διαφωνω καθετα μαζι του, απο την αλλη αν το επιχειρημα που χρησιμοποιει ειναι ειλικρινες και χωρις προθεση να παραπλανησει, δεν εχω προβλημα.

Παντως, να σημειωσω, το παιχνιδι οπως ειπα αρκετες φορες δεν το θεωρω "κακιστο" ποτε δεν εγραψα κατι τετοιο, οποτε ειδες, αυτα με ενοχλουν. Να αλλαζει καποιος τα λογια μου. Το παιχνιδι αν το θεωρουσα κακιστο δεν θα συνεχιζα να το παιζω. Δεν ειμαι μαζοχας. Τα σχολια μου ηταν γυρω απο την σκοπια του "αριστουργημα" και ακομα και ετσι ξεκινησα παραδεχομενος οτι μαλλον εγω δεν μπορω να δω αυτο που βλεπουν οι αλλοι στον βαθμο που το βλεπουν και να προσπερασω/ξεχασω τα οποια προβληματα εχω συναντησει. Αυτο δεν ομως δεν πλησιαζει καν τον ορισμο "κακιστο".

ΥΓ: Περαν ολων των αλλων με εκανες ολοκληρο quote για να μου απαντησεις στις πρωτες 2 προτασεις αγνοωντας τις γενικοτερες εντυπωσεις μου απο την εμπειρια του Switch. Δεν ειμαι τρολλ Γιαννη. Δε μπηκα με σκοπο να τρολλαρω το Ζελντα. Ισα ισα πηρα και τα 2 παιχνιδια χωρις σκεψη και αφησα το δευτερο για να πιασω το πρωτο γιατι ηθελα να εχω σωστη αποψη. Πιστευεις οτι καποιος μπηκε σε αυτη τη διαδικασια απλα για να κραξει ενα παιχνιδι? Οτι γραφω ειναι οτι νιωθω. Και δεν θα σταματησω να το κανω. Τωρα αν αυτο ενοχλει ε οκ δε πειραζει μεγαλα παιδια ειμαστε για βιντεοπαιχνιδια μιλαμε κλαην.

5. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

geogoku (04-02-2025)

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Αν κ αργησα Δημητρη καλοπαιχνιδο το Nintendo Switch πιστευω μονο κ μονο στην τιμη που το πηρες μονο με καποια first party θα τα βγαλεις τα λεφτα σε διασκεδαση!

Συμφωνουμε 100% στο θεμα του Ζελντα κ ειχα γραψει κ εγω τις εντυπωσεις μου σε μια ακρη της κοινοτητας εδω >>>>>> http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...pilation-Vol-1
    κ ηξερα οτι οποιος το διαβασει μεσα του θα κραξει αλλα οι αποψεις κ το τι αρεσει στο καθενα ειναι υποκειμενικο.

Αυτο που κανω εγω ειναι να χρησιμοποιω το Switch για τα αποκλειστικα του κυριως ή να αγοραζω σε physical καποια games που ειναι μονο σε digital σε αλλες κονσολες.

Απο games σιγουρα να πας για Mario Party κ σου προτεινω το Superstars που εχει μινι games απο παλαιοτερα της σειρας μαζεμενα ολα σε αυτο κ δεν χρειαζονται motion controls καθως για εμενα τα βρισκω σπαστικα με το να σηκωνομαι απο το καναπε κλπ.

Επισης για co op πηγαινε οπωσδηποτε στα Mario 3D World το οποιο ειναι εξαιρετικο, Super Mario Wonder, Super Mario Bros U Deluxe και για να σπασει η μονοτονια ειναι πολυ καλο το puzzle platformer Captain Toad Treasure Tracker που παιρνει το mini game απο το 3D World κ το κανει κανονικο game.

Κατ εμε ασε Mario Kart 8 & τα Donkey Kong Returns & Tropical Freeze για πιο μετα καθως εχουν ενα παραπανω επιπεδο δυσκολιας κ αν ειναι πρωταρης μπορει να απογοητευτει κ να του "κοπουν τα φτερα".

Εγω επειδη εργαζομαι συχνα εξω κ εχει τυχει απειρες φορες να ειμαι σε αναμονη χωρις να εχω να κανω κατι το Nintendo Switch με εχει σωσει καθως το προτιμω απο το να χαζευω στο κινητο κ να χανω gaming χρονο για το τιποτα. Ανυπομονω να δω το 2 κ τι θα προσφερει καθως το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι ειναι η ιπποδυναμη καθως εχω καλομαθει με το PS5 κ μου ειναι δυσκολο καποια games να τα παιξω στα 30FPS κ δε το αποκλειω να παω τα επομενα χριστουγεννα για την αγορα του...
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

Name
    Δημήτρης

Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου! Ρε συ το Mario 3D world και εγω το ειχα φουλ στα υποψιν και μαλιστα πριν το Mario Wonder (γιατι μου ειπαν οτι δεν βολευει και πολυ σε co - op) αλλα μετα ειδα οτι εχει ρημαδιασμενο timer το 3D World κατι που ο μικρος σιγουρα δεν μπορει να διαχειριστει τοσο απειρος που ειναι.

Τα λεω λαθος? Υπαρχει μηπως τροπος να αφαιρεθει το timer?

PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου! Ρε συ το Mario 3D world και εγω το ειχα φουλ στα υποψιν και μαλιστα πριν το Mario Wonder (γιατι μου ειπαν οτι δεν βολευει και πολυ σε co - op) αλλα μετα ειδα οτι εχει ρημαδιασμενο timer το 3D World κατι που ο μικρος σιγουρα δεν μπορει να διαχειριστει τοσο απειρος που ειναι.

Τα λεω λαθος? Υπαρχει μηπως τροπος να αφαιρεθει το timer?
    Μη σε αγχωνει καθολου αυτο ο χρονος ειναι μπολικος κ η δυσκολια ειναι ταμαμ για αρχαριο! Επισης ακομα κ να χασεις μετα απο λιγο μπορεις να συνεχισεις στο co op οποτε ειναι φουλ φιλικο για αρχη.

Το δυσκολο ειναι αν αποφασισετε να πατε για το 100% που εκει ναι ειναι παλουκι αλλα φαντασου οτι η κορη μου το εβγαζε μονη της γιατι το ελιωνε καθημερινα τοσο πολυ που αφου το τερματισαμε δεν το αφησε για ενα μηνα!

Επισης θα σου αρεσει κ το expansion που ειναι μεσα αν κ παιζει κ αυτο Co op ειναι λιγο πιο clunky. Στη θεση σου παντως θα ξεκινουσα με 3D World , μετα Wonder κ μετα Deluxe απο αποψη δυσκολιας. Αν δεις οτι δυσκολευεται λογο 3D ξεκινα με Wonder.

Ολα ειναι pure fun κ καταλαβαινεις γιατι εχει ακομα αντικτυπο η Nintendo στο gaming οσο "μεγαλος" κ αν εισαι
    Add me !
    console and game hunter

9. The Following 3 Users Say Thank You to geogoku For This Useful Post:

Dragonpaul (04-02-2025),MajereMP44 (04-02-2025),Valkyre (04-02-2025)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα ειδικά το Odyssey εκανα 1 χρόνο να το τερματίσω και δεν χορταίνεται. Μιλάμε για αστέρι παιχνίδι με πολλά μυστικά, πολλές ιδέες κλπ
    Το Lugi's Mansion 3 δε...ειναι οντως το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικά και καλα εκανες που το σταματησες γιατι ειναι κιαυτο για να κανεις focus. Παιχνίδι σταθμός με την αισθητική του και το πόσο εθιστικό ειναι.

Γενικώς δεν θα επενδύσω άλλο (μάλλον) σε παιχνίδια του switch 1 γιατι ειναι μεγαλο το backlog του PS5 (ακόμα πάιζω το Wild Card του Outlaws). Θα περιμένω τα επίσημα χαρακτηριστικά του Switch 2 και αν θα τρέχει βελτιωμένα τα παιχνίδια του Switch 1 και μετά θα αρχίσω ξανά με την Νιντεντο.

ΥΓ το Mario Kart 8 ειδικά με το dlc που δινει 790000 πιστες ξερω γω, με πολύ φαντασία και πίστες "remade" από τα παλια παιχνιδια Mario Kart ειναι οτι πρέπει για co-op και τρέχει νερό στο split screen. Έχει και πλάκα και μένεις με το στόμα ανοιχτό με τις πίστες ειδικά σε κάποιες αλλάζουν οι διαδρομές κατά τη διάρκεια του αγώνα απο γύρο σε γύρο. Οτιναναι έχουν κάνει και εκεί μιλάμε για άπειρη φαντασία.
    Satan has left his killing floor
    PS4

11. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

geogoku (05-02-2025)

PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Fun Fact : Οποιος ενδιαφερεται για κατι καλο στη συλλογη του ας κοιταξει για το Mario Kart 8 Deluxe καθως υπαρχει εκδοση 003 με ολα τα DLC στο cartridge χωρις κανενα download ουτε καν για Update οποτε αναμενεται στο μελλον να φτασει πολυ υψηλα σε αξια λογω κ του game preservation...
    Add me !
    console and game hunter

13. The Following 3 Users Say Thank You to geogoku For This Useful Post:

mihalis13 (05-02-2025),Valkyre (05-02-2025)

Name
    Δημήτρης

Βρηκα το Mario Wonder σε πολυ καλη ευκαιρια και το εκλεισα για να το παρω το ΣΚ.
    Τωρα κοιταζω και το 3D.. με καψατε.. !

15. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

geogoku (05-02-2025)

Name
    Δημήτρης

Τι παιχνιδαρα που ειναι και το Wonder... Παιζω αποκλειστικα με τον γιο μου. Παιζουμε 2 πιστες την ημερα ετσι να εξεικοιωθει. Και ρε παιδια τι γελιο εχουμε κανει!

Εν τω μεταξυ ειναι και πανεμορφο το ρημαδι. Πολυ φαντασια και σιγουρα το οτι το παιζω με τον γιο μου ο οποιος παρεπιπτοντως εχει εκστασιαστει, το κανει ακομα πιο τελειο.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

geogoku (11-02-2025),panos74gr (11-02-2025)

PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Τι παιχνιδαρα που ειναι και το Wonder... Παιζω αποκλειστικα με τον γιο μου. Παιζουμε 2 πιστες την ημερα ετσι να εξεικοιωθει. Και ρε παιδια τι γελιο εχουμε κανει!

Εν τω μεταξυ ειναι και πανεμορφο το ρημαδι. Πολυ φαντασια και σιγουρα το οτι το παιζω με τον γιο μου ο οποιος παρεπιπτοντως εχει εκστασιαστει, το κανει ακομα πιο τελειο.
    Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε! Αντε καλη αρχη!
    Ειναι ο παραγοντας Χ της Nintendo για εμενα που καμια αλλη εταιρεια δεν το καταφερνει τοαο καλα. Κλασσικη αγνη διασκεδαση χωρις πολλα πολλα . Ισως να ηταν αυτο που καταφερε και η Team Asobi με το Astrobot που κ οι ιδιοι βεβαια δεν εχουν κρυψει οτι εχουν επηρεαστει απο τα κλασσικα platformers της Nintendo.

υ.γ. : μπραβο του που ειναι τοσο συγκροτημενος! εγω με την κορη μου κοσμο - κοσμο το πηγαιναμε καθε μερα...
    Last edited by geogoku; 11-02-2025 at 18:27.
    Add me !
    console and game hunter

Name
    Δημήτρης

Λοιπον.

Το Breath of the Wild το εχω παιξει τοσο που νομιζω δεν μπορω αλλο να το συνεχισω δυστυχως. Το προσπαθησα παρα πολυ αλλα το παιχνιδι δεν με αποζημειωνει, δεν παιζει καλα κατα τη γνωμη μου και απαιτει παρα μα παρα πολυ χρονο για λιγη ουσια. Εχω ριξει ηδη 2 divine beasts και ειμαι στο 3ο αλλα δεν ξερω, δεν αντεχω αλλο. ΠΟλλα κομματια του ειναι copy paste. Ωραια τα shrines, αλλα ποσα πια να αντεξω. Δεν υπαρχουν dungeons, τα camps ειναι copy paste, αλλα το κυριοτερο θεμα μου ειναι οτι νιωθω οτι δεν ειναι rewarding game. Δεν μπορει να μου παιρνει 20-30 λεπτα να τελειωσω ενα FETCH quest και ενας τυπας να μου δινει σαν αμοιβη 100 rupees... ενω λιγο πιο κατω ειναι ενας τυπος που παιζουμε snowbowling και καθε 15 δευτερολεπτα μου δινει 300 rupees...

OΜΩΣ!!

Ο Μ Ω Σ!!!

Τις τελευταιες 2 μερες εβαλα το ΤΟΤΚ. Ηθελα να δω αν αυτο το παιχνιδι λυνει τα προβληματα που εχω με το BOTW.

Και OH MY GOD το κανει σ εντυπωσιακο βαθμο!!

Δεν μπορω να πιστεψω το ποσο πολυ εχουν βελτιωσει τα παντα, απο το πως παιζει, το combat, το user interface, το γεγονος οτι δεν χρειαζεται να παγωνεις την δραση τοσο συχνα, το οτι σου κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη με την διαχειριση των μενου και του inventory, απο το γεγονος οτι τα καινουργια abilities βοηθανε τοσο μα τοσο πολυ στην μετακινηση σου στον κοσμο και γλυτωνεις τοση πολλη ταλαιπωρια και τοσα μα τοσα αλλα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ! Στο ΤΟΤΚ ειναι τοσο πιο "γεματος" τοσο πιο ζωντανος, υπαρχουν πλεον σπηλιες, μπουντρουμια, ειναι τοσο πιο rewarding το exploration οχι μονο σε θεμα ανακαλυψης αλλα και επι της ουσιας, μιας και λογω του fuse mechanic το καθε αντικειμενο μπορει να σε βοηθησει στην μαχη. Και λεγοντας για το fuse mechanic, ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω ποσο πολυ βελτιωνει την εμπειρια και λυνει το θεμα του durability που εχει το BOTW.

Αμ το στορυ? ΠΛεον εδω δειχνει να εχουμε κανονικοτατο στορυ, με character development και οχι απλα κατι που μοιαζει περισσοτερο με δικαιολογια παρα ιστορια οπως ηταν στο BOTW.

Υπαρχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια σε πραγματα να κανεις, σε εχθρους σε ιδεες κλπ.

Δεν ξερω. Απορρω πως διαβαζα τοσα σχολια οτι το BOTW ειναι καλυτερο. Ισως λειτουργει ο νοσταλγικος παραγοντας σε αυτους που το επαιξαν το 2017 οταν βγηκε. Αυτη τη στιγμη ομως το ΤΟΤΚ ειναι σαν οτι ηταν το Uncharted 2 για το Uncharted franchise.

Πλεον δεν μπορω να ο βγαλω απο το μυαλο μου και το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αφηνω μισοτελειωμενα παιχνιδια οποτε δεν ξερω ψαχνω να βρω μηπως υπαρχει τροποσ να τελειωσω το BOTW γρηγορα για να μην ασχοληθω αλλο. Αν δεν βρω, απλα το παραταω.

Νομιζω το BOTW μου μοιαζει περισσοτερο σαν "proof of concept", παρα σαν ολοκληρωμενο και φινιρισμενο προιον και το ΤΟΤΚ ειναι το παιχνιδι που ηθελαν να φτιαξουν εξαρχης. Κατι σαν και το Uncharted δλδ και τοσα αλλα παιχνιδια εκει εξω.

20. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

geogoku (12-02-2025),MajereMP44 (13-02-2025),panos74gr (13-02-2025)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Χαίρομαι Δημήτρη που ευχαριστιέσαι το TOTK, νομίζω ότι απλά στο καθε παιχνίδι ο καθένας μας εκτιμά άλλα πράγματα.

Για μένα το BOTW ήταν ανώτερο γιατί ήταν όντως αρκετά άδειο και unguided και με καλούσε σε μια λογική make your own adventure με βάση την περιέργεια μου, όχι το στορυ ή τα ιδιαίτερα rewards.

PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Εγω ενιωσα ακριβως το ιδιο. Καμια επιβραβευση, κανενας σκοπος γενικα σε μια χιλιοπαιγμενη ιστορια, ταλαιπωρια στο περα δωθε κλπ.

Καταλαβαινω οτι ειναι ωραια να εξερευνεις απο εδω και απο εκει αλλα δεν σου δινει το τυρακι για να συνεχισεις να το κανεις αυτο. Περα απο τα γραφικα κ το ολο στυλ αλλα κ το OST δε θα μου μεινει τιποτα απο το BOTW.
    Add me !
    console and game hunter

εμενα το totk απλα μου εδωσε την ιδια αισθηση που μου εδωσε το ragnarok σε σχεση με το 1o παιχνιδι του 2018. Μπορει να ειναι καλυτερο παιχνιδι, αλλα το εχω ξαναπαιξει.
    σιγουρα εχει καποιους μηχανισμους που προσθετει πραγματα οπως αυτο που περνας απο τους τοιχους, αλλα στην ουσια του ειναι το ιδιο παιχνιδι.
    ουσιαστικα ειναι οτι εγινε με το majora's mask με το ocarina. Στην καρδια μου παραμενει το 2ο, που ηταν η πρωτη επαφη.

24. The Following User Says Thank You to tomic20 For This Useful Post:

geogoku (Yesterday)

Page 70 of 70 FirstFirst ... 20606667686970

Bookmarks

Bookmarks