Page 68 of 70 FirstFirst ... 185864656667686970 LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 1395

Thread: Nintendo Switch

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Σας ευχαριστώ και τους 2!! Τα μετέφερα και πήρε το Luigi’s mansion
    Satan has left his killing floor
    PS4

2. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Lefteris_X (08-11-2022)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Συμφωνω κι εγω με Λευτερη, Luigi's mansion 3 ισως το καλυτερο παιχνιδι για μενα του Switch. Και ο γιος μου εχει παθει τρελη πορωση με το παιχνιδι, κι εγω δεν ξερω ποσες φορες το εχουμε παιξει.
    Ενα αλλο που εχει πλακα για παρεα/οικογενεια ειναι και το Mario Party Superstars.
    Καλά κ μένα με mansion 3 με ζάλισε να του πάρω την κονσόλα το έχει λιώσει κ το Mario odyssey ξέρει μέχρι κ το τελευταίο αστέρι που είναι κ είναι 7 χρόνων .

xbox:Christoforo7s

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πλησιαζει και το release του πολυαναμενομενου sequel του Breath of The Wild, και ενω απο τη μια χαιρομαι προφανως, απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα αναγκαστω να το παιξω στο Switch... Δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτονται εκει στη Nintendo ειλικρινα... Αντε το πρωτο βγηκε και 6 χρονια πριν, μπορεις να πεις ηταν αλλιως τα δεδομενα τοτε. Τωρα πραγματικα, δεν μπορουσαν να το συνδυασουν με release νεας κονσολας? Δλδ πραγματικα ειναι κριμα τωρα...

Πλησιαζει και το release του πολυαναμενομενου sequel του Breath of The Wild, και ενω απο τη μια χαιρομαι προφανως, απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα αναγκαστω να το παιξω στο Switch... Δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτονται εκει στη Nintendo ειλικρινα... Αντε το πρωτο βγηκε και 6 χρονια πριν, μπορεις να πεις ηταν αλλιως τα δεδομενα τοτε. Τωρα πραγματικα, δεν μπορουσαν να το συνδυασουν με release νεας κονσολας? Δλδ πραγματικα ειναι κριμα τωρα...
    Εγώ παντως πηρα το OLED πρόσφατα παιζω το έπος Metroid prime Remastered αυτή την εποχή και δεν αγχώνομαι καθόλου για το ποτέ θα βγει νέα κονσόλα.
    Το μόνο που με απασχολεί είναι να υπάρχει BC γιατί πλέον στο switch έχω φτιάξει μια πολύ δυνατή βιβλιοθήκη επικών παιχνιδιών που ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει στα αλλά.
    Κάτι παντελώς διαφορετικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρεπιπτόντως όσοι έχετε Switch και σας αρέσει το handheld να ξέρετε , το split pad compact είναι ότι καλύτερο δώρο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας .
    Μικρά, απόλυτα εργονομικά και πανέμορφα πάνω στην κονσόλα.
    Από τότε που τα πήρα δεν παιζω πλέον TV mode .
    Είχα και τα Pro αλλά ενώ ηταν βολικά στο grip ήταν πολύ bulky, δηλαδή χοντροκομμένα και άσχημα.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Προσωπικα παιζω 99% απο τηλεοραση, οποτε το handheld κομματι δε με πολυ απασχολει. Γι αυτο και οταν βγηκε το OLED δε με απασχολησε σαν κυκλοφορια.
    Και γενικα στο Switch εχω μετρημενα στα δαχτυλα παιχνιδια, λιγα και καλα, σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, καμια σχεση.
    Απο την αλλη, πιστευω η Nintendo και 10 χρονια ακομα να κρατησει το ιδιο base hardware (δε μιλαω για παραλαγες τυπου OLED κτλ), ο κοσμος μαλλον θα συνεχισει να αγοραζει.
    Απλως εγω δεν ειμαι σ αυτη την κατηγορια, ουτε προκειται ποτε να γινει η main πλατφορμα μου.

Default Nintendo Switch

Προσωπικα παιζω 99% απο τηλεοραση, οποτε το handheld κομματι δε με πολυ απασχολει. Γι αυτο και οταν βγηκε το OLED δε με απασχολησε σαν κυκλοφορια.
    Και γενικα στο Switch εχω μετρημενα στα δαχτυλα παιχνιδια, λιγα και καλα, σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, καμια σχεση.
    Απο την αλλη, πιστευω η Nintendo και 10 χρονια ακομα να κρατησει το ιδιο base hardware (δε μιλαω για παραλαγες τυπου OLED κτλ), ο κοσμος μαλλον θα συνεχισει να αγοραζει.
    Απλως εγω δεν ειμαι σ αυτη την κατηγορια, ουτε προκειται ποτε να γινει η main πλατφορμα μου.
    Ναι θα συνεχίζει να αγοράζει γιατί τα παιχνίδια είναι πανέμορφα σε art design εκπληκτικά σε gameplay και είναι παντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από των υπολοίπων .
    Ειλικρινά δε μου καίγεται καρφί ποτέ θα βγάλει νέο hardware .
    Τα παιχνίδια είναι πανέμορφα και δεν νιώθω ότι μου χρειάζεται κάτι περισσότερο.
    Μιλάω για τα first party πάντα.
    Κατά τη γνώμη μου για να είναι ένα παιχνίδι όμορφο είναι πάνω απ όλα θέμα art.
    2 χρόνια στο switch έχω παίξει περισσότερες ώρες από ότι σε ps4-xbox one - ps5- sex μαζί.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

TI KANEI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η NINTENDAΡΑ???

https://techraptor.net/gaming/news/n...d-1196-million

Πραγματικά δε λέει να πεθάνει το switch. 140 σχεδόν εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά. Ξεκάθαρα απειλεί την πρωτιά του PS2.

Κάθε exclusive που βγάζει για πλάκα πιάνει τα 10-20 εκατομμύρια!

Mario Wonder = 11 μύρια σε 3 μήνες
    Tears of the Kingdom = 20 μυρια μεσα σε 9 μήνες!
    Animal crossin = 44 μύρια
    Super mario bros = 33 μυρια
    Mario Kart 8 = 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!

WTF? Και σε τιμές που σχεδόν ποτέ δε πέφτουν.

Μιλάμε έχει πιάσει το χρυσό αυγό, αυτή η εταιρεία δε θα πεθάνει ποτέ!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Δεν πειράζει, εμείς έχουμε Unreal 5 να παίζει στα 720-1080p, λέμε κιόλας "μπράβο, ωραίο παιχνίδι"!

Ενώ η Νιντέντο παραμένει να μαγεύει, να εξελίσσει το gameplay.

Κάθε φορά που λέω "δεν γίνεται να εξελιχθεί περαιτέρω το 2D platforming"......έρχεται ΞΑΝΑ η Νιν και με εκπλήσσει με εξελίξεις (Mario Wonder και το άλλο επερχόμενο Mario που μου διαφεύγει το όνομά του).

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το 3D platforming. Κάθε φορά το πηγαίνει (όχι μισό, ούτε ένα) αλλά αρκετά βήματα πιο μπροστά.

Gameplay is KING.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Δεν εχει ακομα ημερομηνια κυκλοφοριας, ενα βασικο που ειδα ειναι οτι εχει backwards compatibility με το Switch:

PSN ID
    Lefteris_X

Για άλλη μια φορά η Νιντέντο προσπαθεί να εξελίξει το console gaming ουσιαστικά και όχι με gimmics:

το ένα joypad λειτουργεί και ως mouse!

Μένει να δούμε δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: 1) για να λειτουργήσει ως mouse χρειάζεται ένα ανεπαίσθητο στο μάτι επιπλέον μαραφέτι (φαίνεται και στο βίντεο, αλλά είναι τόσο καλαίσθητο που δύσκολα παρατηρείται), και το λέω από τώρα "αν θα είναι πακέτο με το μηχάνημα θα πετύχει" (παίζει ρόλο και το "2" που θα πω εν συνεχεία) και "αν πωλείται ως add-on κατηγορηματικά θα αποτύχει", 2) αν θα το χρησιμοποιήσουν οι 3rd party devs ώστε να εμφανιστούν στο Switch 2 κατεξοχήν παιχνίδια για mouse.
    Last edited by Lefteris_X; 16-01-2025 at 20:31.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Εγώ πάλι φίλε μου Ελευθέριε, δηλώνω απογοητευμένος με την αποκάλυψη του switch 2. Πιο πολύ με switch pro μου φάνηκε.

Τώρα αν έχει τέτοια features που να δικαιολογεί "αλλαγή γενιάς" μένει να το δούμε!

Η τιμή που διέρρευσε είναι 400 ευρώ = 450 στην Ελλάδα με την καπελαδούρα της cd media.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Δεν εχει ακομα ημερομηνια κυκλοφοριας, ενα βασικο που ειδα ειναι οτι εχει backwards compatibility με το Switch:

Έχει είναι 2 Απριλίου 2025

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δεν είναι ημερομηνία κυκλοφορίας. Είναι ημερομηνία για το nintendo direct που θα δείξουν λεπτομέρειες για την κονσόλα και full unveil.

Τα leaks δεξιά και αριστερά, αναφέρουν τον Ιούλιο ως μήνα λανσαρίσματος. (το οποίο είναι πολύ άκυρο αν με ρωτάτε...).

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι το παραπάνω βίντεο βγήκε επειδή είχαμε πήξει με τα leaks. Μόνο το κουτί του δεν έχουμε δει ακόμη, όλα τα άλλα έχουν βγει στη φόρα!
    Last edited by drifterx; 17-01-2025 at 11:25.

16. The Following 3 Users Say Thank You to drifterx For This Useful Post:

mihalis13 (17-01-2025),obione (18-01-2025),panos74gr (17-01-2025)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ειλικρινα και με το χερι στην καρδια πιστευω ειμαι σε μια φαση της gaming καρριερας μου που θα ηθελα να ξαναδοκιμασω μια πλατφορμα της Νιντεντο. Εχω και τον μικρο τωρα οποτε ειναι μια εξτρα δικαιολογια.

Ομως το γεγονος οτι η Νιντεντο επιμενει να ειναι μια γενια πισω σε θεμα hardware με χαλαει πολυ και δεν το σωζει κανενα art design και κανενα gameplay στο μυαλο μου αυτο το πραγμα. Δεν λεω οτι πρεπει να ειναι σαν τη Σονυ και τη MS, αλλα και μια γενια πισω ειναι πολυ για να το χωνεψω.

Καθως φαινεται το Switch 2 ειναι επιπεδου Xbox One S με DLSS να σωζει την παρτιδα.

Ισως οταν πεσει η τιμη του ή παρουσιαστει καμμια καλη ευκαιρια να κανω την κινηση καποια στιγμη μεσα στη διαρκεια της ζωης του.

PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρες!

Σήμερα, σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα το χτεσινό βίντεο...

ναι, δεν ενθουσιάστηκα με τίποτα από όσα είδα.

Για την αλήθεια, αν μου έβγαζαν τα logo "Nintendo" και "Switch 2" άνετα θα νόμιζα ότι έβλεπα κάποια παπαρο-κινεζο-φορητή-πισίλα.

Μου θυμίζει την μετάβαση NES --> SNES και N64 --> NGC που κι αυτές ήταν "αυξητικές" και όχι κυριολεκτικά transformative όπως ήταν η μετάβαση από game & watch --> NES, NGC --> Wii, Wii U --> Switch.

Προφανώς η Νιντέντο μόνο όταν τα βρίσκει πολύ σκούρα "αναγκάζεται" να καινοτομήσει.
    Αν υπολογίσω τις σύγχρονες εποχές που σχεδόν επιβάλλουν safe bet επιχειρηματικές κινήσεις..μου φαίνεται αναμενόμενη η "λογική" πίσω από το Switch.

Εντούτοις όμως, δεν προκαλεί ενθουσιασμό.

Μακάρι το mouse και οι έξτρα θύρα USB-C να αποδειχτούν στην πορεία κάτι το διαφορετικό (όπως και ένα έξτρα κουμπί άγνωστης λειτουργίας) να κρύβουν κάτι;

Έχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε τι πραγματικά προσφέρει το Switch 2 για να είμαι ειλικρινής.

Τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη όμως: δεν νιώθω ότι βίωσα "νιντέντο μινι-παρουσίαση σε βίντεο μορφή" αλλά λες και είδα νέο κινητό τηλέφωνο που δεν έχει τίποτα καινοτομικό να προσφερθεί εδώ και 10+ χρόνια, οπότε απλώς βλέπουμε iterative προϊόντα.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Χωρίς να θέλω να γίνομαι μάντης, βλέπω το όλο εγχείρημα να έχει την πορεία του wiiu... Νωρίς βέβαια, αλλά μου βγάζει αυτή την αίσθηση.

Πρέπει να έχει τρελούς άσσους στο μανίκι(παιχνίδια και λειτουργία) για να πετύχει αυτό!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Δεν το καταλαβαίνω γιατί η Nintendo που έχει πουλήσει μια συσκευή που λατρεύει άπειρος κόσμος να χρειάζεται κάποιο νέο gimmick για να πουλήσει το switch 2;

Για να το πω και αλλιώς, το Wii ήταν gimmick που ξεθώριασε προς το τέλος, το wiiu gimmick που δεν τράβηξε καθόλου. Το switch όμως ήταν το πρώτο που αφουγκράστηκε την πραγματική ανάγκη να μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι σου όταν η TV είναι κατειλημμένη, για αυτό πουλησε τόσο και για αυτό το switch 2 θα τα πάει περίφημα όπως και τα πολλά άλλα handheld PCs που ανθίζουν.

Προσωπικά, και μόνο 4κ να έδινε θα ήταν μεγάλο win. Στην δουλειά, όλοι υποδέχτηκαν την ανακοίνωση πάρα πολύ θετικά... για να μην πω τους τρέχουν τα σάλια.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Μαλακιαααα νόμισα ήταν 2 Απριλίου και την άλλη μέρα έχω γενέθλια
    lol
    Καλά θα τα πάει το 2 .
    μπορει να μην κάνει της τρελές πωλήσεις το 1 αλλά θα πουλήσει ικανοποιητικά δεν νομίζω να πάει πάτο

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Δεν το καταλαβαίνω γιατί η Nintendo που έχει πουλήσει μια συσκευή που λατρεύει άπειρος κόσμος να χρειάζεται κάποιο νέο gimmick για να πουλήσει το switch 2;

Για να το πω και αλλιώς, το Wii ήταν gimmick που ξεθώριασε προς το τέλος, το wiiu gimmick που δεν τράβηξε καθόλου. Το switch όμως ήταν το πρώτο που αφουγκράστηκε την πραγματική ανάγκη να μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι σου όταν η TV είναι κατειλημμένη, για αυτό πουλησε τόσο και για αυτό το switch 2 θα τα πάει περίφημα όπως και τα πολλά άλλα handheld PCs που ανθίζουν.

Προσωπικά, και μόνο 4κ να έδινε θα ήταν μεγάλο win. Στην δουλειά, όλοι υποδέχτηκαν την ανακοίνωση πάρα πολύ θετικά... για να μην πω τους τρέχουν τα σάλια.
    γιατι χωρις το gimmick δεν δινει τον λογο σε 150εκ χρηστες να αναβαθμισουν απο switch στο switch 2. Αν δεν γινει η μεταβαση των χρηστων στην νεα κονσολα συντομα, θα αναγκαζονται να κανουν τα παιχνιδια τους multiplatform. Αυτο οδηγει σε ακομα πιο αργο ρυθμο μεταβασης. Γενικα ειναι ενας φαυλος κυκλος. Η νιντεντο εχει το πλεονεκτημα οτι απευθυνεται σε πιτσιρικαρια, κραταει το κοστος χαμηλα, οποτε ειναι η ευκολη επιλογη για δωρο, ακομα και αν το πιτσιρικι θελει να παιζει μονο fortnite, gta και fifa, θα κλαψει λιγο και θα του περασει.

Bookmarks

Bookmarks