Page 69 of 70 FirstFirst ... 1959656667686970 LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 1396

Thread: Nintendo Switch

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    , ακομα και αν το πιτσιρικι θελει να παιζει μονο fortnite, gta και fifa, θα κλαψει λιγο και θα του περασει.
    Συγνωμη που ειμαι οφφτοπικ αλλα σε ευχαριστω πολυ με εκανες να γελασω με την ψυχη μου!

Name
    Δημήτρης

Σημερα εγινε το αδιανοητο λοιπον! Μετα απο 35 χρονια αγορασα κονσολα της Νιντεντο!
    Ακουσον ακουσον.

Η ευκαιρια που βρηκα ηταν πολυ πολυ ελκυστικη για να την προσπερασω. Επισης καιρο τωρα σκεφτομαι οτι ακουω απο εδω διαβαζω απο εκει, καιρος να δωσω στον εαυτο μου τη δυνατοτητα να γευτω την φιλοσοφια της Νιντεντο του σημερα. Θελω να εχω εικονα. Οποτε ξεκιναω το ταξιδι σιγα σιγα και θα επανελθω με ειλικρινεις εντυπωσεις στο μελλον. Προς το παρον το μονο παιχνιδι που εχω ειναι το Μαριο Odyssey και σκοπευω να παρω και το Tears od the Kingdom.

Τελος οσοι ξερετε πειτε μου ποιο παιχνιδι προτεινετε να παρω για να παιζουμε τον γιο μου ο οποιος να σημειωσω τωρα θα κανει τα πρωτα του βηματα στην ουσια (δλδ μη μου πειτε κανα πολυπλοκο παιχνιδι κλπ)

3. The Following 10 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Dragonpaul (26-01-2025),geogoku (04-02-2025),hakoo (25-01-2025),Lefteris_X (27-01-2025),mihalis13 (25-01-2025),obione (27-01-2025),PDS (25-01-2025),Slay (28-01-2025),Snk (26-01-2025)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Σημερα εγινε το αδιανοητο λοιπον! Μετα απο 35 χρονια αγορασα κονσολα της Νιντεντο!
    Ακουσον ακουσον.

Η ευκαιρια που βρηκα ηταν πολυ πολυ ελκυστικη για να την προσπερασω. Επισης καιρο τωρα σκεφτομαι οτι ακουω απο εδω διαβαζω απο εκει, καιρος να δωσω στον εαυτο μου τη δυνατοτητα να γευτω την φιλοσοφια της Νιντεντο του σημερα. Θελω να εχω εικονα. Οποτε ξεκιναω το ταξιδι σιγα σιγα και θα επανελθω με ειλικρινεις εντυπωσεις στο μελλον. Προς το παρον το μονο παιχνιδι που εχω ειναι το Μαριο Odyssey και σκοπευω να παρω και το Tears od the Kingdom.

Τελος οσοι ξερετε πειτε μου ποιο παιχνιδι προτεινετε να παρω για να παιζουμε τον γιο μου ο οποιος να σημειωσω τωρα θα κανει τα πρωτα του βηματα στην ουσια (δλδ μη μου πειτε κανα πολυπλοκο παιχνιδι κλπ)
    Καλοριζικο! Παιχνιδια που μπορεις να κανεις και λιγο χαβαλε και δεν ειναι τοσο πολυπλοκα για μενα ειναι το Mario Party Superstars (εχουμε σπασει πολυ πλακα μ αυτο) και σιγουρα το Mario Kart.
    Απο κει και περα, ισως οταν εξοικειωθει λιγο πιο πολυ, και στον δικο μου αρεσε παρα πολυ το Luigi's Mansion 3 και το Kirby and the Forgotten Land.
    Σιγουρα και τα Μαριο co-op ειναι ωραια, αλλα θεωρω ειναι λιγο δυσκολα, γιατι εχουν πολυ platforming.

5. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (26-01-2025)

Name
    Δημήτρης

Αυτο το Mario Party ειχα κι εγω στα υποψιν. Σημερα πηρα και τα Luigi Mansion 3 και Zelda Tears of the Kingdom. Χαμος!

Για το ιστορικο, το μηχανημα το πηρα 150¤ κυριολεκτικα του κουτιου και μαλιστα με 4 χρονια εγγυηση (εχει και επεκταση).

Μου ηταν δυσκολο να αντισταθω..

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δημήτρη, καλορίζικο καταρχήν.

Αν και δε νομίζω, από όσο σε ξέρω από εδώ, πως θα σου «ταιριάξει» το Switch, τουλάχιστον είναι το παιδί που θα το αξιοποιήσει και χαμένο δε θα πάει.
    Όπως σου ανέφεραν και πιο πάνω, το Mario Kart είναι must. Ειδικότερα με τα expansions που είχε πάρει, είναι χωρίς ανταγωνισμό. Αλλά, γενικά, το Switch έχει τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών και δεν παίζει να μη βρεις αρκετά για τον πιτσιρικά. Ίσως αργότερα και Splatoon που έχει τη φάση σου κι αυτό. Και για εσένα…
    Μια ερώτηση έχω… Γιατί πήρες πρώτα το Tears και όχι το Breath of the Wild; Το Tears είναι άμεση συνέχεια του. Και, αν θες τη γνώμη μου, ίσως και καλύτερο είναι το BotW, διότι το TotK είναι κάπως πιο περίπλοκο με τις κατασκευές που απαιτεί το παιχνίδι να κάνεις, και γίνεται κάπως κουραστικό.

8. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Valkyre (27-01-2025)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Καλορίζικο ναι σούπερ τιμή !
    Λοιπον τα παιχνίδια είναι φοβερά τα παιδιά θα το αγαπήσουν και είναι και safe to play δεν θα έχεις κανένα άγχος παίζουν Μάριο πχ .
    Τρομερη δικαιολογία ή αγορά για τα παιδιά για να ασχοληθείς με κάποιους τίτλους και εσύ .
    Mario odyssey και Zelda πχ .
    Τουλαχιστο έτσι είπα εγώ στον εαυτό μου lol

10. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

Valkyre (27-01-2025)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Δημήτρη, καλορίζικο καταρχήν.

Αν και δε νομίζω, από όσο σε ξέρω από εδώ, πως θα σου «ταιριάξει» το Switch, τουλάχιστον είναι το παιδί που θα το αξιοποιήσει και χαμένο δε θα πάει.
    Όπως σου ανέφεραν και πιο πάνω, το Mario Kart είναι must. Ειδικότερα με τα expansions που είχε πάρει, είναι χωρίς ανταγωνισμό. Αλλά, γενικά, το Switch έχει τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών και δεν παίζει να μη βρεις αρκετά για τον πιτσιρικά. Ίσως αργότερα και Splatoon που έχει τη φάση σου κι αυτό. Και για εσένα…
    Μια ερώτηση έχω… Γιατί πήρες πρώτα το Tears και όχι το Breath of the Wild; Το Tears είναι άμεση συνέχεια του. Και, αν θες τη γνώμη μου, ίσως και καλύτερο είναι το BotW, διότι το TotK είναι κάπως πιο περίπλοκο με τις κατασκευές που απαιτεί το παιχνίδι να κάνεις, και γίνεται κάπως κουραστικό.
    Γεια σου Παυλο! Θα επανελθω με εντυπωσεις οταν εχω λιγο ακομα χρονο μαζι του. Πιστεψε με μπορει και να εκπλαγεις.

Για το Tears of the Kingdom το εψαξα πολυ και διαβασα αρκετα και κατεληξα (μετα την προταση των περισσοτερων) οτι ειναι καλυτερο να ξεκινησω με το Tears of the Kingdom. Δλδ η συντριπτικη πλειοψηφια αυτο μου ειπε. Τωρα απο εκει και περα θα δειξει. Γενικα κι εγω καταλαβαινω οτι ειναι 2 τεραστια παιχνιδια και δεν θελω να τα παιξω back to back γιατι θα περασουν αιωνες και ισως με κουρασει πολυ το ολο σκηνικο οτι μοιραζονται λιγο πολυ τον ιδιο κοσμο. Ηθελα μια εμπειρια Ζελντα και ειπα να δοκιμασω την πιο προσφατη και φανταζομαι φινιρισμενη παραγωγη. Παντως ειμαι ενημερωμενος στο τι εγινε στο πρωτο παιχνιδι οποτε δεν ξεκιναω τυφλα.

Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου!

12. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Dragonpaul (27-01-2025)

Name
    Δημήτρης

To Zelda μου αρεσει πολυ. Ξεκιναω με αυτο για να ειμαι ξεκαθαρος.

Βλεπω ομως οτι τωρα το παιχνιδι με βαζει να κυνηγαω κομματια της ιστοριας που θαρρω εχουν ενα Α νοημα και μια Α ουσια μεσα απο.. φωτογραφιες.. που ειναι οπου ναναι και εγω πρεπει να μυρισω τα νυχια μου και να οργωσω ολο το χαρτη για να τις βρω..

Επισης ολος ο χαρτης ειναι κρυφος/κλειδωμενος και για να τον αποκαλυψεις τι πρεπει να κανεις; Να ανεβεις πυργους.

Λοιπον δεν μου αρεσει να βλεπω double standards. Δεν μπορει οταν τα κανουν αλλοι αυτα τα συγκεκριμενα (και να τα κανουν αδιαμφισβήτητα ΚΑΛΥΤΕΡΑ) να πεφτει το κραξιμο της αρκουδας και οταν τα κανει η Νιντεντο ή το Ζελντα ή δεν ξερω γω τι να τα παιρναμε αβαβά ή ακομα και να τα επικροτουμε.

Ξαναλεω, εγω δεν εχω προβλημα. Αν και το γεγονος οτι το Ζελντα αποφασισε να κρυψει σημαντικες πληροφοριες της ιστοριας του παιχνιδιου πισω απο αυτο το πραγμα το θεωρω κακη επιλογη. Αλλα να βλεπω αλλους να τους αρεσουν α λα καρτ καποια πραγματα το θεωρω υποκριτικο.

14. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (01-02-2025)

To Zelda μου αρεσει πολυ. Ξεκιναω με αυτο για να ειμαι ξεκαθαρος.

Βλεπω ομως οτι τωρα το παιχνιδι με βαζει να κυνηγαω κομματια της ιστοριας που θαρρω εχουν ενα Α νοημα και μια Α ουσια μεσα απο.. φωτογραφιες.. που ειναι οπου ναναι και εγω πρεπει να μυρισω τα νυχια μου και να οργωσω ολο το χαρτη για να τις βρω..

Επισης ολος ο χαρτης ειναι κρυφος/κλειδωμενος και για να τον αποκαλυψεις τι πρεπει να κανεις; Να ανεβεις πυργους.

Λοιπον δεν μου αρεσει να βλεπω double standards. Δεν μπορει οταν τα κανουν αλλοι αυτα τα συγκεκριμενα (και να τα κανουν αδιαμφισβήτητα ΚΑΛΥΤΕΡΑ) να πεφτει το κραξιμο της αρκουδας και οταν τα κανει η Νιντεντο ή το Ζελντα ή δεν ξερω γω τι να τα παιρναμε αβαβά ή ακομα και να τα επικροτουμε.

Ξαναλεω, εγω δεν εχω προβλημα. Αν και το γεγονος οτι το Ζελντα αποφασισε να κρυψει σημαντικες πληροφοριες της ιστοριας του παιχνιδιου πισω απο αυτο το πραγμα το θεωρω κακη επιλογη. Αλλα να βλεπω αλλους να τους αρεσουν α λα καρτ καποια πραγματα το θεωρω υποκριτικο.
    Θα τα καταλάβεις όλα όταν αποκαλύψεις την ιστορία .
    Μπορώ να αντικρούσω τα επιχειρήματα σου αλλά δεν θέλω να δώσω spoiler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Τι εννοεις οτι θα καταλαβω οταν ξεδιπλωθει ολη η ιστορια; Σορρυ αλλα αυτο δεν σωζεται Γιαννη με καμμια δυναμη. Η επιλογη εννοω δεν σωζεται. Ισα ισα ειναι επιλογη που με κανει να σκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να οργωσω ολο το χαρτη για να κατσω να δω καποια σημαντικα κομματια της ιστοριας. Δεν τιθεται αμφσβητηση ως προς αυτο. Το κομματι αυτο ειναι απλα ΒΑΡΕΤΟ. Πολυ κακη επιλογη.

Ουτε οι πυργοι και το ξεκλειδωνα του χαρτη ξαφνικα επειδη ειναι Ζελντα ειναι «ψαγμενο». Κανει αυτο που κανουν ολα τα open world βιντεοπαιχνιδια και συνηθως αποτελει βασικο παραπονο. Τωρα αν εδω θεωρειται goty material τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.

Ξαναλεω, μου αρεσει το παιχνιδι, δεν με ενοχλει, αλλα οχι ειδικα επειδη ειναι Ζελντα. Ισα ισα αυτα τα δυο που ανεφερα θεωρω τα κανει αρκετα χειροτερα απο αλλα open world παιχνιδια.

Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παιδια.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (03-02-2025),mihalis13 (01-02-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δημήτρη ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ όταν είχα πιάσει το BOTW, ότι μοιάζει σε δομή με αρκετά open worlds, απλά δεν σου έδειχνε πάνω που να πας.
    Πχ στο Horizon που είχα απενεργοποιήσει μια στιγμή την πυξίδα ήταν ακριβώς το ίδιο.
    Spoiler!

19. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (02-02-2025)

Name
    Δημήτρης

Παιδια δεν καταλαβαινω συγνωμη. Παραδινομαι, σηκωνω τα χερια ψηλα, βαριεμαι να μπω καν στη διαδικασια να γραψω αυτα που θελω να πω. Δεν εχω επαφη πλεον με το σπορ, το εχω χασει εντελως. Δεν ειναι απλα οτι διαφωνω ειναι οτι δεν μπορω καν να βρω λογικη πισω απο την αντιθετη αποψη πραγματικα. Οσο εξωφρενικο και αν μπορει να ακουγεται αυτο.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (03-02-2025),Giannis1979 (02-02-2025)

Παιδια δεν καταλαβαινω συγνωμη. Παραδινομαι, σηκωνω τα χερια ψηλα, βαριεμαι να μπω καν στη διαδικασια να γραψω αυτα που θελω να πω. Δεν εχω επαφη πλεον με το σπορ, το εχω χασει εντελως. Δεν ειναι απλα οτι διαφωνω ειναι οτι δεν μπορω καν να βρω λογικη πισω απο την αντιθετη αποψη πραγματικα. Οσο εξωφρενικο και αν μπορει να ακουγεται αυτο.
    Δημήτρη δεν είναι όλες οι κονσόλες ούτε όλα τα παιχνίδια για όλους .
    Αν καταλαβαίνω σωστά φυσικά.

Name
    Δημήτρης

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με την κονσολα. Ισα ισα το θεωρω ιδιοφυης ιδεα και πολυ καλα εκτελεσμενη. Θα γραψω εντυπωσεις για την κονσολα συγεκρκιμενα αυριο. Τωρα για καποιους τιτλους που βαθμολογουνται οπως βαθμολογουνται, για τη δικη μου λογικη, με την gaming εμπειρια που εχω, απλα δεν βγαζει κανενα απολύτως νοημα. Και ειλικρινα δρν μπορω να μπω καν στην διαδικασια να το αναλυσω.. δηλαδη μιλαμε για τοσο εντονα νιωθω αυτο που νιωθω για τους λογους που το νιωθω.

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (03-02-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ωπ τι μου λέτε?

Διαβάζω μία unpopular opinion, που συμφωνεί με τη δική μου??

Το παιχνίδι το έδωσα ευκαιρία 5 φορές μετρημένες. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν του έχω δώσει τόσες ευκαιρίες.

Μια απο αυτές κατάφερα μετά από πολύ ζόρι να το φτάσω κάνα 10ωρο...

Τέτοια βαρεμάρα και τέτοια απελπισία που δεν ήξερα τι να κάνω, δεν έχω νιώσει.

Και το elden ring έχει έναν ατελείωτο χάρτη που σου δείχνει απλά την κατεύθυνση που πρέπει να πας.. Αλλά εκεί σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα τέτοια απελπισία!

Επομένως μπήκε στο ράφι για την επόμενη γενιά!
    Last edited by drifterx; 03-02-2025 at 09:48.

26. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (03-02-2025)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Τέτοια βαρεμάρα και τέτοια απελπισία που δεν ήξερα τι να κάνω, δεν έχω νιώσει.
    και εγώ έτσι είχα νιώσει θυμάμαι αρχικά. το είχα πιάσει μετά από το horizon zero dawn και αρχικά μου είχε φανεί άσκοπο και βαρετό.

Μετά όμως από την βαρεμάρα, μπήκα στον ρυθμό του, που είναι πάρα πολύ διαφορετικός απο οποιοδήποτε άλλο open world. Σταμάτησε να με ενδιαφέρει τόσο το να ακολουθήσω την ιστορία και άρχισα να ακολουθώ την δική μου περιέργεια. Τι είναι αυτό που φαίνεται μακρυά στον χάρτη; τι να είναι πίσω από το περίεργο σχηματισμό; κλπ κλπ και εκεί ηταν η μαγεία για μένα, γιατί μαζί με την απίστευτη ομορφιά του κόσμου και την μουσική μου δημιουργούσε μια κατάσταση εντελώς ζεν, διαλογισμού ισως;, flow ή οπως αλλιώς θέλετε να την πείτε που ήταν σαν να πεζοπορώ ελευθερος στην φύση χωρίς τίποτε στο μυαλό μου.

Νομίζω ότι το μουσικό κομμάτι αυτό, είναι πολύ χαρακτηριστικό του πως το βίωσα εγώ.

Last edited by panos74gr; 03-02-2025 at 12:32.

28. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Giannis1979 (03-02-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Κατανοώ Πάνο.

Αφού άρχισα να πιστεύω ότι κάτι δεν κάνω καλά, ότι κάτι χάνω για να αισθάνομαι έτσι.

Ίσως έχω φτάσει και σε μια ηλικία, με περιορισμένο χρόνο που δε μπορώ αυτά τα σε πετάω και βγάλε την άκρη μόνος σου!

Name
    Δημήτρης

Δεν μπορω να καταλαβω πως το Ζελντα εχει παρει βροχη δεκαρια απο παντου. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται με τοσα πολλα και διαφορετικα παιχνιδια που εχω παιξει οχι απλα να μην συμφωνω αλλα να μην κατανοω το πως γινεται να ειμαι τοσο εκτος απο την γενικη αποψη γυρω απο το παιχνιδι. Δεν ξερω πως γινεται να βλεπω τοσα πολλα ξεκαθαρα προβληματα τα οποια για καποιο λογο ή εχουν αγνοηθει εσκεμμενα απο κριτικους και χρηστες ή απλα για καποιο λογο βαθμολογουν με αλλα κριτηρια λογω Νιντεντο.

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Και με εκνευριζει οσο χαζο και αν ακουγεται αυτο.

Story? Ποιο στορυ; Εχω παιξει 20 ωρες παρακαλω και το στορυ ειναι κυριολεκτικα στα ορια του προσχηματικου; Απλα υπαρχει σαν δικαιολογια; Διακοσμητικο; Και αν ναι ειναι καλο αυτο στην περιπτωση του Ζελντα γιατι σε αλλα παιχνιδια γραφονται σελιδες ολοκληρες οταν τα στορυ τους δεν ανταποκρινονται στις απαιτησεις που ολως τυχαιως εκει εχουν απαιτησεις οσκαρικου σεναριου.

Gameplay? Το combat στο Ζελντα ειναι τοσο μα τοσο ρηχο που δεν μπορω να το δεχθω για παιχνιδι του 97/100 metacritic. Εκτος του οτι ο χειρισμος θεωρω πασχει γενικοτερα (ενα παραδειγμα για να κανεις γρηγορο τρεξιμο και αλμα πρεπει να κανεις τα δαχτυλα σου γατζο) ειναι τοσο μονοδιαστατη η φυση της μαχης που ειλικρινα απορρω. Για να κανεις lock on στους εχθρους πρεπει να κρατας μονιμα πατημενο ενα κουμπι και μετα το lock on χανεται ενω παλεβεις, το ξαναπατας και η καμερα κανει τα δικα της, προσπαθεις να παλεψεις με τους εχθρους να παλεψεις με την καμερα, δεν σου φτανουν τα δαχτυλα στα χερια σου και μου το κανετε ολοι GOTY..

Καλα για τα breakable weapons ενταξει δεν εχω λογια. Το ηξερα οτι το παιχνιδι εχει αυτο το μηχανισμο, ημουν προετοιμασμενος αλλα αναθεμα αν περιμενα οτι τα κωλοοπλα θα εσπαγαν μετα απο 5-6 χτυπηματα!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ! Ειναι δυνατον αυτο το πραγμα ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ reviewer εκει εξω;;

Και μαγειρεψε εκει και μαζεψε εδω και το ενα και το αλλο. Κουραση πραγματικη.

Αμ τα quests? Κραζουμε εδω και εκει για «αψυχα» παιχνιδια με βαρετες αποστολες και fetc quests και ανουσια περα δωθε και εγω στο Ζελντα τρεχω να δω ιστορια ψαχνοντας τοποθεσιες απο φωτογραφιες, μαζευω υλικα μαγειρικης για καποιον τυπα, καθαριζω camps (ξερετε αυτα τα αθλια αναθεματισμενα camps σε αλλα παιχνιδια; Ε εδω εχω καθαρισει καμμια 50αρα για πλακα και γινονται και respawn παρακαλω). Και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το παιξω το ρημαδι το παιχνιδι και με πολλους διαφορετικους τροπους. Ειναι τοσο διακοσμητικα καποια στοιχεια του οπως stealth κλπ που δεν εχεις και τοσες πολλες επιλογες. Ενας τυπος τωρα μου ζηταει να βρω τις μπιλιες απο τα μαρακας του.. μιλαμε για γαμω τα quest, character building φουλ και λοιπα. Καλα για να μην αναφερθω στο ποσα quest επαναλαμβανονται ΚΑΡΜΠΟΝ τα ιδια («εχω χασει το φιλο μου»). Θα πει κανεις τωρα «Δημητρη αυτα ειναι απλες αφορμες για να βαλει σε κινηση ο δημιουργος τα puzzles». Και χαθηκε ο κοσμος να κανουν ενα quest της προκοπης θα απαντησω εγω; Και εκτος αυτου, ακομα και ετσι, πως γινεται σε αλλα παιχνιδια να τα κραζουμε αυτα; Δεν νομιζω οτι εχω βρω καποιο quest ουσιωδες οση ωρα παιζω.

Θα σου πουν οτι στο Ζελντα αυτο που μετραει ειναι ο κοσμος του και κυριως το μοντελο φυσικης που εχει το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να κινηθεις στον κοσμο του με μοναδικο τροπο και να συμβουν τρελα πραγματα.

Εν μερει ναι ισχυει αυτο. Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο στο Switch με εξαισιο art και καταπληκτικο animation. Βγαζω το καπελο σε αυτο. Ειναι τρομερο το πως δειχνει στην οθονη του Switch το παιχνιδι με υπεροχα χρωματα. Και τα shrines μου αρεσουν επισης ως επι το πλειστον.

ομως και αυτο εχει ενα οριο. Δλδ στις 20 ωρες τωρα και με μια ιστορια που απλα δεν κουνιεται και εναν σκασμο απο ανουσια quests που μπροστα σε αλλα παιχνιδια μοιαζουν 2-3 γενιες πισω σχεδιαστικα, καπου βαρεθηκα να πργωνω τον χαρτη. Τα δε αλογα; Τι αχρηστα που ειναι στο παιχνιδι αυτο; Εκτος του οτι ο χειρισμος τους ειναι αθλιος, καθε φορα που πηδας ενα λοφο με το αλεξιπτωτο ή που ταξιδευεις με fast travel δεν ερχεται το αλογο σου μαζι. Τραβα σε ενα σταβλο στου διαολου τη μανα να το βρεις. Τοσο σπαστικο που απλα παρατησα εντελως το θεμα αλογο 10 ωρες πριν..

Δεν υπαρχει καν ποικιλια. Τα boss fights δεν ειναι διασκεδαστικα με τοσο απλοικο συστημα μαχης και το γεγονος οτι σχεδον τα παντα σε εχουν 1 shot αν δεν φας πιεις κλπ ε κατανταει αηδια.

Ο χαρτης απλα δεν εχει ερωτηματικα αυτο ειναι. Πραγμα που μπορεις να εξομειωσεις σε καθε παιχνιδι open world στις μερες μας σχεδον. Και που δεν εχει ερωτηματικα; Τι να λεει; Εχω γεμισει εγω τον χαρτη με σημειωσεις. Οκ καποιους τους αρεσει αυτο. Δεκτο. Κι εγω το βρηκα ενδιαφερον αλλα καπου αρχιζει και κουραζει να κανεις pause εδω κι εκει ολη την ωρα για να παρεις σημειωσεις να μαγειρεψεις κλπ κλπ

Μα την παναγια αν αυτο το παιχνιδι το εβγαζε καποιος αλλος ετσι καρμπον και απλα ελεγε ACTIVISION πριν ξεκινησει ο τιτλος δεν υπηρχε περιπτωση να παρει τετοιες βαθμολογιες.

Το παιχνιδι αυτο θα συνεχισω να το παιζω γιατι θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Δεν το θεωρω κακο παιχνιδι. Σιγουρα ομως δεν το θεωρω και το αριστουργημα που πανηγυρικα παρουσιαζει ολη η υφηλιος. Ειναι εντελως ανεξηγητο. Το παιχνιδι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πασχει σοβαροτατα σε βασικα gameplay mechanics. Δλδ δε δεχομαι καποιος να μου πει οχι σε αυτο. Δε δεχομαι να μου πει κανεις οτι το combat του ειναι ευχαριστο, οτι ο χειρισμος του ειναι solid οτι η καμερα και η στοχευση ειναι αρτια.

Αν το Ζελντα ειναι παιχνιδι του 97/100 τοτε το Elden Ring αξιζει 597/100.

31. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (04-02-2025),mihalis13 (03-02-2025)

Name
    Δημήτρης

Εχοντας πει αυτα και για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις απλα να πω οτι το Mario Odyssey μου φαινεται παιχνιδαρα και το καταδιασκεδαζω. Αυριο θα πω εντυπωσεις για το Switch γενικοτερες.

Δεν μπορω να καταλαβω πως το Ζελντα εχει παρει βροχη δεκαρια απο παντου. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται με τοσα πολλα και διαφορετικα παιχνιδια που εχω παιξει οχι απλα να μην συμφωνω αλλα να μην κατανοω το πως γινεται να ειμαι τοσο εκτος απο την γενικη αποψη γυρω απο το παιχνιδι. Δεν ξερω πως γινεται να βλεπω τοσα πολλα ξεκαθαρα προβληματα τα οποια για καποιο λογο ή εχουν αγνοηθει εσκεμμενα απο κριτικους και χρηστες ή απλα για καποιο λογο βαθμολογουν με αλλα κριτηρια λογω Νιντεντο.

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Και με εκνευριζει οσο χαζο και αν ακουγεται αυτο.

Story? Ποιο στορυ; Εχω παιξει 20 ωρες παρακαλω και το στορυ ειναι κυριολεκτικα στα ορια του προσχηματικου; Απλα υπαρχει σαν δικαιολογια; Διακοσμητικο; Και αν ναι ειναι καλο αυτο στην περιπτωση του Ζελντα γιατι σε αλλα παιχνιδια γραφονται σελιδες ολοκληρες οταν τα στορυ τους δεν ανταποκρινονται στις απαιτησεις που ολως τυχαιως εκει εχουν απαιτησεις οσκαρικου σεναριου.

Gameplay? Το combat στο Ζελντα ειναι τοσο μα τοσο ρηχο που δεν μπορω να το δεχθω για παιχνιδι του 97/100 metacritic. Εκτος του οτι ο χειρισμος θεωρω πασχει γενικοτερα (ενα παραδειγμα για να κανεις γρηγορο τρεξιμο και αλμα πρεπει να κανεις τα δαχτυλα σου γατζο) ειναι τοσο μονοδιαστατη η φυση της μαχης που ειλικρινα απορρω. Για να κανεις lock on στους εχθρους πρεπει να κρατας μονιμα πατημενο ενα κουμπι και μετα το lock on χανεται ενω παλεβεις, το ξαναπατας και η καμερα κανει τα δικα της, προσπαθεις να παλεψεις με τους εχθρους να παλεψεις με την καμερα, δεν σου φτανουν τα δαχτυλα στα χερια σου και μου το κανετε ολοι GOTY..

Καλα για τα breakable weapons ενταξει δεν εχω λογια. Το ηξερα οτι το παιχνιδι εχει αυτο το μηχανισμο, ημουν προετοιμασμενος αλλα αναθεμα αν περιμενα οτι τα κωλοοπλα θα εσπαγαν μετα απο 5-6 χτυπηματα!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ! Ειναι δυνατον αυτο το πραγμα ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ reviewer εκει εξω;;

Και μαγειρεψε εκει και μαζεψε εδω και το ενα και το αλλο. Κουραση πραγματικη.

Αμ τα quests? Κραζουμε εδω και εκει για «αψυχα» παιχνιδια με βαρετες αποστολες και fetc quests και ανουσια περα δωθε και εγω στο Ζελντα τρεχω να δω ιστορια ψαχνοντας τοποθεσιες απο φωτογραφιες, μαζευω υλικα μαγειρικης για καποιον τυπα, καθαριζω camps (ξερετε αυτα τα αθλια αναθεματισμενα camps σε αλλα παιχνιδια; Ε εδω εχω καθαρισει καμμια 50αρα για πλακα και γινονται και respawn παρακαλω). Και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το παιξω το ρημαδι το παιχνιδι και με πολλους διαφορετικους τροπους. Ειναι τοσο διακοσμητικα καποια στοιχεια του οπως stealth κλπ που δεν εχεις και τοσες πολλες επιλογες. Ενας τυπος τωρα μου ζηταει να βρω τις μπιλιες απο τα μαρακας του.. μιλαμε για γαμω τα quest, character building φουλ και λοιπα. Καλα για να μην αναφερθω στο ποσα quest επαναλαμβανονται ΚΑΡΜΠΟΝ τα ιδια («εχω χασει το φιλο μου»). Θα πει κανεις τωρα «Δημητρη αυτα ειναι απλες αφορμες για να βαλει σε κινηση ο δημιουργος τα puzzles». Και χαθηκε ο κοσμος να κανουν ενα quest της προκοπης θα απαντησω εγω; Και εκτος αυτου, ακομα και ετσι, πως γινεται σε αλλα παιχνιδια να τα κραζουμε αυτα; Δεν νομιζω οτι εχω βρω καποιο quest ουσιωδες οση ωρα παιζω.

Θα σου πουν οτι στο Ζελντα αυτο που μετραει ειναι ο κοσμος του και κυριως το μοντελο φυσικης που εχει το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να κινηθεις στον κοσμο του με μοναδικο τροπο και να συμβουν τρελα πραγματα.

Εν μερει ναι ισχυει αυτο. Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο στο Switch με εξαισιο art και καταπληκτικο animation. Βγαζω το καπελο σε αυτο. Ειναι τρομερο το πως δειχνει στην οθονη του Switch το παιχνιδι με υπεροχα χρωματα. Και τα shrines μου αρεσουν επισης ως επι το πλειστον.

ομως και αυτο εχει ενα οριο. Δλδ στις 20 ωρες τωρα και με μια ιστορια που απλα δεν κουνιεται και εναν σκασμο απο ανουσια quests που μπροστα σε αλλα παιχνιδια μοιαζουν 2-3 γενιες πισω σχεδιαστικα, καπου βαρεθηκα να πργωνω τον χαρτη. Τα δε αλογα; Τι αχρηστα που ειναι στο παιχνιδι αυτο; Εκτος του οτι ο χειρισμος τους ειναι αθλιος, καθε φορα που πηδας ενα λοφο με το αλεξιπτωτο ή που ταξιδευεις με fast travel δεν ερχεται το αλογο σου μαζι. Τραβα σε ενα σταβλο στου διαολου τη μανα να το βρεις. Τοσο σπαστικο που απλα παρατησα εντελως το θεμα αλογο 10 ωρες πριν..

Δεν υπαρχει καν ποικιλια. Τα boss fights δεν ειναι διασκεδαστικα με τοσο απλοικο συστημα μαχης και το γεγονος οτι σχεδον τα παντα σε εχουν 1 shot αν δεν φας πιεις κλπ ε κατανταει αηδια.

Ο χαρτης απλα δεν εχει ερωτηματικα αυτο ειναι. Πραγμα που μπορεις να εξομειωσεις σε καθε παιχνιδι open world στις μερες μας σχεδον. Και που δεν εχει ερωτηματικα; Τι να λεει; Εχω γεμισει εγω τον χαρτη με σημειωσεις. Οκ καποιους τους αρεσει αυτο. Δεκτο. Κι εγω το βρηκα ενδιαφερον αλλα καπου αρχιζει και κουραζει να κανεις pause εδω κι εκει ολη την ωρα για να παρεις σημειωσεις να μαγειρεψεις κλπ κλπ

Μα την παναγια αν αυτο το παιχνιδι το εβγαζε καποιος αλλος ετσι καρμπον και απλα ελεγε ACTIVISION πριν ξεκινησει ο τιτλος δεν υπηρχε περιπτωση να παρει τετοιες βαθμολογιες.

Το παιχνιδι αυτο θα συνεχισω να το παιζω γιατι θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Δεν το θεωρω κακο παιχνιδι. Σιγουρα ομως δεν το θεωρω και το αριστουργημα που πανηγυρικα παρουσιαζει ολη η υφηλιος. Ειναι εντελως ανεξηγητο. Το παιχνιδι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πασχει σοβαροτατα σε βασικα gameplay mechanics. Δλδ δε δεχομαι καποιος να μου πει οχι σε αυτο. Δε δεχομαι να μου πει κανεις οτι το combat του ειναι ευχαριστο, οτι ο χειρισμος του ειναι solid οτι η καμερα και η στοχευση ειναι αρτια.

Αν το Ζελντα ειναι παιχνιδι του 97/100 τοτε το Elden Ring αξιζει 597/100.
    Το ότι έχουμε παίξει ένα σωρό διαφορετικά παιχνίδια , ή ότι έχουμε ένα απολύτως αναγνωρισμένο προφίλ ως gamer ή ως reviewer κάνει την άποψη μας απολύτως σεβαστή , όχι όμως σωστή.

Το κάθε παιχνίδι κρίνεται με βάση το αποτύπωμα που αφήνει γενικά στο σύνολο της Gaming κοινότητας και στην πλατεία Μάζα .
    Αυτό είναι defacto και δεδομένο .

Το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν έχει αφήσει βαθύτατο αποτύπωμα στη gaming κοινότητα όχι μόνο σε επίπεδο reviewers αλλά κυρίως στον απλό κόσμο που το έπαιξε και αυτό δεν αμφισβητείται , και το καθιστά ως ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών (Για πολλούς το καλύτερο).

Είναι απολύτως θεμιτό ένα παιχνίδι όσο καλό και να είναι να μην αρέσει σε όλους , απλά θεωρώ λάθος τον τρόπο που επικοινωνείς την εμπειρία σου με το game .
    Οταν κρίνεις άσχημα ένα τόσο αναγνωρισμένο και πετυχημένο προϊόν πρέπει να το κανεις σεβομενος την γνώμη των (συντριπτικά) πολλών και όχι να αφήνεις υπόνοιες οτι βαθμολογήθηκε έτσι επειδή είναι παιχνίδι της Nintendo, όταν από κάτω τα αποθεωτικά σχόλια όσων το έπαιξαν υπερτερούν με ποσοστά Στάλιν.
    Πρέπει απλά να δεχθείς ότι δεν είναι για σένα και το προσωπικό σου στυλ και πάμε παρακάτω.
    Το αλάθητο δεν το εχει κανένας Δημήτρη ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε πάντα η μεγάλη μάζα βγάζει και το σωστό πόρισμα .

34. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Dragonpaul (03-02-2025)

Bookmarks

Bookmarks