Results 1 to 20 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Ειπα''για την πλειοψηφια του κοσμου ο οποιος θα αγορασει την κονσολα και θα παρει λιγα παιχνιδια κουτατα οτι μια χαρα φτανουν τα 25gb.
    Casual gamer δεν θεωρειται και αυτος?
    Φιλε μου ακριβως ετσι. Casual θεωρειται, ναι. Συμφωνω. Ενας casual λοιπον, αγοραζει ας πουμε 12 παιχνιδια σε ολη τη ζωη της κονσολας. ετσι; Και στα 6 χρονια της. Συμφωνουμε στο νουμερο; Αν δε σου αρεσει το νουμερο, να στα κανω 10. Φυσικα σε retail μορφη. Ξερεις που διαφωνουμε; Στο οτι οτι αυτα τα 10-12 αν θα χρειαστει να κανει τα απαραιτητα updates για το καθενα + τα saves τα 25GB δε φτανουν. Εδω διαφωνουμε. Τωρα, αν εσυ εισαι τοσο σιγουρος πως θα 'ναι ανετος, τι να πω. ΟΚ. Αλλα εγω δε το πιστευω, τοσο απλα. Αν δε πιστευεις λοιπον πωως εχω δικιο, τοτε ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.

Εαν κρατησεις την κονσολα για 6χρονια,βαζε 1-2ευρω το χρονο στην ακρη και αγορασε μια microSD.
    Η στην τελικη αγορασε ενα παιχνιδι σε εκπτωση αντι για day one και αγορασε μια microSD.

Να πω οτι ημασταν στο 2017 που οι microSD ηταν πανακριβες,να πω εχει δικιο ειναι πολλα τα λεφτα.

Δηλαδη το οτι θα εχεις αγορασει μια κονσολα των 340ευρω αρχικης τιμης(καθολου λιγα τα χρηματα),θα εχεις αγορασει και τουλαχιστον 12 παιχνιδια τα περισσοτερα απο τα οποια κοστιζουν ακριβοτερα στο Switch απο αλλου,αλλα θα σκεφτεις τα 10ευρω για μια microSD. Και σε ενοχλει και σε απασχολει τοσο πολυ που εχεις ξενερωσει με ΑΥΤΟ κυριως με την nintendo.

Απο αυτο δηλαδη πιανεται κοροιδο ο πελατης στο εαν πρεπει να αγορασει επιπλεον μια microSD,ενω σε ολα τα αλλα ειμαστε μια χαρα......

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Εαν κρατησεις την κονσολα για 6χρονια,βαζε 1-2ευρω το χρονο στην ακρη και αγορασε μια microSD.
    Η στην τελικη αγορασε ενα παιχνιδι σε εκπτωση αντι για day one και αγορασε μια microSD.

Να πω οτι ημασταν στο 2017 που οι microSD ηταν πανακριβες,να πω εχει δικιο ειναι πολλα τα λεφτα.

Δηλαδη το οτι θα εχεις αγορασει μια κονσολα των 340ευρω αρχικης τιμης(καθολου λιγα τα χρηματα),θα εχεις αγορασει και τουλαχιστον 12 παιχνιδια τα περισσοτερα απο τα οποια κοστιζουν ακριβοτερα στο Switch απο αλλου,αλλα θα σκεφτεις τα 10ευρω για μια microSD. Και σε ενοχλει και σε απασχολει τοσο πολυ που εχεις ξενερωσει με ΑΥΤΟ κυριως με την nintendo.

Απο αυτο δηλαδη πιανεται κοροιδο ο πελατης στο εαν πρεπει να αγορασει επιπλεον μια microSD,ενω σε ολα τα αλλα ειμαστε μια χαρα......
    Ρε Φούλγκορα, δεν είναι το κόστος της SD - λέμε τώρα για να λέμε. Το έγραψα παραπάνω με μια 128GB (εγώ έχω Sandisk) είσαι μπερκέτι.

Αν πάμε τώρα να ξεχωρίζουμε casual από hardcore δεν βγαίνει άκρη.

Και οι δύο "κατηγορίες" έχουν την λύση ήδη.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Αν το 2017 ήταν ακριβές οι mSD τότε το 2007 ή ακόμη χειρότερα το 1997 τι ήταν;
    Το θέμα είναι ότι δεν αποθηκεύεις απλά φωτογραφίες. Τρέχεις games από εκεί.

Οπότε αν το δεις και από την άλλη θες και μια καλή (να μην πω την καλύτερη) SD.

Bookmarks

Bookmarks