Results 1 to 20 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by vadergr View Post
    Εχει κανεις τσεκαρει το switch lite?
    Οντως το θελω μονο για handheld, αλλα δεν ξερω αν τα παιχνιδια του switch εχουν φτιαχτει για μεγαλύτερες οθονες/τηλεορασεις και κατα ποσο θα ενοχλει η απώλεια της δόνησης (σε καποια παιχνιδια διαβασα παιζει ρόλο).
    Το εχει πιασει κανεις στα χερια του, ειναι βολικο/λειτουργικο για πολύωρη χρήση?

Ευχαριστω προκαταβολικά.
    Το εχω το μηχανημα εδω και δυο εβδομαδες περιπου. Βολικο, ελαφρυ, παιζω Breath of the wild δυο με τρεις ωρες καθε μερα και δεν με εχει κουρασει καθολου... στα χερια, γιατι τις πρωτες δυο ωρες ειχα εναν τρομερο πονοκεφαλο.

Δυστυχως το Switch lite δεν ειναι σαν την περιπτωση του 3DS που τα παιχνιδια ειχαν φτιαχτει αποκλειστικα για τη φοριτη κονσολα με οτι αυτο συνεπαγεται για το μεγεθος του UI , υποτιτλων κτλ. Στη περιπτωση του lite πρεπει να εχουν μεταφερει απο την TV οπως ειναι στη μικρη οθoνη η με ελαχιστες μετατροπες. Μπορει να ειναι και θεμα ηλικιας

Παντως στην αρχη δυσκολευτηκα αρκετα. Μπορει να το εχω συνηθισει τωρα αλλα δεν εχω ιδεα πως θα ειναι οταν πιασω παιχνιδια που θελουν περισσοτερο διαβασμα, σαν το Fire emblem πχ. Καλυτερα να το δοκιμασεις πριν το παρεις.

Last edited by AgentPrinny007; 09-10-2019 at 17:08.

Bookmarks

Bookmarks