Είχα ακούσει τότε εσένα που μου είχες πει να το αγοράσω, να παίξω το Zelda, και μετά να το πουλήσω.
Το Zelda ήταν μια πραγματικά gaming εμπειρία που την απόλαυσα όσο δεν πάει και θα ήθελα να αγοράσω και το DLC να λιώσω και άλλο. Για εμένα από τα TOP 5 όλων των εποχών.
Αυτά που με έχουν στεναχωρήσει στο Switch είναι η έλλειψη achievements/trophies. Όπως ανέφερα και παραπάνω σε άλλο ποστ, εμένα με τραβάνε να ασχοληθώ με έναν τίτλο περισσότερο όταν με βάζει να επιτύχω κάτι και να έχω να το "δείχνω" μετά (μη με πεις ψωνάραχαχαχα).
Το social κομμάτι είναι για τα μπάζα. Γιατί πρέπει να έχω ένα κωδικό 12 ψηφίων (!) για να μπορέσει κάποιος να με κάνει φίλο; Γιατί να μην μπορώ να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο; Ποιος ο λόγος να έχω friend list; Γιατί πρέπει να έχω κινητό για να κάνω chat;
Επίσης άλλο πρόβλημα που έχω, οι τιμές και οι εκπτώσεις της Nintendo. Έχει μονοπώλιο. Το ξέρει και η ίδια και το εκμεταλλεύεται κατάμουτρα κιόλας (την παραδέχομαι). Αλλά για εμένα που είμαι μεροκαματιάρης και κοιτάω να γλιτώσω από κάποια έξοδα, καθώς έχω και PS4 και Xbox να "ταΐσω" τις ανάγκες μου, δεν αντέχει η τσέπη μου τα 60αρια που ζητάει συνέχεια ακόμα και αν έχει περάσει 1 χρόνος+ από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και λίγο για τα περιφερειακά...
Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται. Αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι να συμφωνήσουν μαζί μου.

χαχαχα).
Reply With Quote
Bookmarks