Results 1 to 20 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ετσι απο περιεργεια, Αποστολη... Τι σε έχει "στεναχωρήσει" στο Switch και λες οτι θα ήθελες να το πουλήσεις; Θέλω να πω, τι περίμενες απο αυτο και τι πηρες τελικά;;;
    Είχα ακούσει τότε εσένα που μου είχες πει να το αγοράσω, να παίξω το Zelda, και μετά να το πουλήσω.

Το Zelda ήταν μια πραγματικά gaming εμπειρία που την απόλαυσα όσο δεν πάει και θα ήθελα να αγοράσω και το DLC να λιώσω και άλλο. Για εμένα από τα TOP 5 όλων των εποχών.

Αυτά που με έχουν στεναχωρήσει στο Switch είναι η έλλειψη achievements/trophies. Όπως ανέφερα και παραπάνω σε άλλο ποστ, εμένα με τραβάνε να ασχοληθώ με έναν τίτλο περισσότερο όταν με βάζει να επιτύχω κάτι και να έχω να το "δείχνω" μετά (μη με πεις ψωνάρα χαχαχα).
    Το social κομμάτι είναι για τα μπάζα. Γιατί πρέπει να έχω ένα κωδικό 12 ψηφίων (!) για να μπορέσει κάποιος να με κάνει φίλο; Γιατί να μην μπορώ να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο; Ποιος ο λόγος να έχω friend list; Γιατί πρέπει να έχω κινητό για να κάνω chat;

Επίσης άλλο πρόβλημα που έχω, οι τιμές και οι εκπτώσεις της Nintendo. Έχει μονοπώλιο. Το ξέρει και η ίδια και το εκμεταλλεύεται κατάμουτρα κιόλας (την παραδέχομαι). Αλλά για εμένα που είμαι μεροκαματιάρης και κοιτάω να γλιτώσω από κάποια έξοδα, καθώς έχω και PS4 και Xbox να "ταΐσω" τις ανάγκες μου, δεν αντέχει η τσέπη μου τα 60αρια που ζητάει συνέχεια ακόμα και αν έχει περάσει 1 χρόνος+ από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και λίγο για τα περιφερειακά...

Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται. Αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι να συμφωνήσουν μαζί μου.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Είχα ακούσει τότε εσένα που μου είχες πει να το αγοράσω, να παίξω το Zelda, και μετά να το πουλήσω.

Το Zelda ήταν μια πραγματικά gaming εμπειρία που την απόλαυσα όσο δεν πάει και θα ήθελα να αγοράσω και το DLC να λιώσω και άλλο. Για εμένα από τα TOP 5 όλων των εποχών.

Αυτά που με έχουν στεναχωρήσει στο Switch είναι η έλλειψη achievements/trophies. Όπως ανέφερα και παραπάνω σε άλλο ποστ, εμένα με τραβάνε να ασχοληθώ με έναν τίτλο περισσότερο όταν με βάζει να επιτύχω κάτι και να έχω να το "δείχνω" μετά (μη με πεις ψωνάρα χαχαχα).
    Το social κομμάτι είναι για τα μπάζα. Γιατί πρέπει να έχω ένα κωδικό 12 ψηφίων (!) για να μπορέσει κάποιος να με κάνει φίλο; Γιατί να μην μπορώ να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο; Ποιος ο λόγος να έχω friend list; Γιατί πρέπει να έχω κινητό για να κάνω chat;

Επίσης άλλο πρόβλημα που έχω, οι τιμές και οι εκπτώσεις της Nintendo. Έχει μονοπώλιο. Το ξέρει και η ίδια και το εκμεταλλεύεται κατάμουτρα κιόλας (την παραδέχομαι). Αλλά για εμένα που είμαι μεροκαματιάρης και κοιτάω να γλιτώσω από κάποια έξοδα, καθώς έχω και PS4 και Xbox να "ταΐσω" τις ανάγκες μου, δεν αντέχει η τσέπη μου τα 60αρια που ζητάει συνέχεια ακόμα και αν έχει περάσει 1 χρόνος+ από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και λίγο για τα περιφερειακά...

Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται. Αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι να συμφωνήσουν μαζί μου.
    Αν και με μικρη -πολυ μικρη ομως- δοση υπερβολης σχετικα με το να αγορασεις Switch, να παιξεις το BOTW και μετα να το πουλησεις, ναι, αυτο θα το προτεινα ξανα στον οποιονδηποτε!!! Τετοια ηταν η εμπειρια που αποκομησα και εγω απο το παιχνιδι!!!!! Χαιρομαι, λοιπον, που το τοποθετεις στα τοπ 5 σου ολων το εποχων!!! Τωρα...
    Καθολου "ψωναρα" δε θα σε πω για το λογο που θελεις να υπαρχουν achievements. Καταλαβαινω απολυτα το πως σε "σπρωχνει" ενα παιχνιδι να του αφιερωσεις κι αλλο χρονο για να "ξεδιπλωσεις" ο,τι αλλο εχει να σου προσφερει. Κι εγω που δε με ενδιαφερουν καν τα τροπαια, ε, οταν μου λεει το ταδε παιχνιδι να κανω κι αυτο και θα κερδισω κατι, θα το προσπαθησω. Εκει που εγω διαφωνω -οχι με εσενα, γενικα το λεω- ειναι με την ψυχαναγκαστικη συλλογη τροπαιων, απλα για να πλασαριστει κανεις οσο πιο ψηλα στην εγχωρια/παγκοσμια καταταξη. Αλλα ο χρονος του καθενα ειναι δικος του και τον κανει ο,τι θελει...
    Για το social κομματι, τον κωδικο, τα μηνυματα, το κινητο για chat, χτυπα κι αλλο και μαλιστα αλυπητα!!!!! Θα συμφωνησω στο απολυτο!!!!!
    Οσον αφορα στις τιμες, αν και γενικοτερα δε διαφωνω με οσα λες, πρεπει να σου πω, ομως, οτι αυτο το ηξερες. Ποτε η Nintendo δεν ηταν γενναιοδωρη. Ποτε ομως! Για να μη σου πω οτι τωρα, αυτην την εποχη δηλαδη, εχει κανει για τα δικα της στανταρτς τις καλυτερες προσφορες στην ιστορια της. Δηλαδη, οι εκπτωσεις που βλεπεις στο eshop της, ειναι αρκετα δυνατες κατα καιρους. Εγω αυτες εχω εκμεταλλευτει και εχω παρει καποια παιχνιδια.
    Φευγοντας τωρα απο αυτα που ανεφερες, εμενα το προβλημα μου ειναι, οπως ειπα και πιο πανω, η ελειψη της virtual console. Και για να σου πω την αληθεια, δεν ελπιζω να την δω συντομα. Κατα τα αλλα...
    ...το Switch, λογω ακριβως της φορητότητάς του, δε το εχω αφησει απο τα χερια μου. Οχι, δε το παιρνω στο δρομο και παιζω... Αλλα αυτες τις μερες για παραδειγμα, μετα απο πολυωρο session στο GΩW, οταν αφηνω την πολυθρονα, θα παρω το Switch στο κρεβατι να παιξω μια πιστουλα στο Donkey Kong (παρτο οπωσδηποτε!!!!!) ή αλλες μερες θα παιξω μερικα ματσακια on line Street Fighter ή Mario Kart. Ειναι μεγαλο κολλημα... Συνεπως, με ολες τις ελλειψεις του το Switch ηταν/ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει σχετικα με video games. Και κατι τελευταιο...

Παρακολουθω τη Nintendo απο το Game Boy. Με καποια χρονια αποχης, επειδη δε με ειχαν πεισει καποια συστήματά της, μπορω να πω πως η Ν εχει τη δικη της εντελως φιλοσοφια. Δυστυχως αυτη δε την "πιανουν" ολοι και αγοραζουν τις κονσόλες της πιστεύοντας πως θα δουν κατι εφαμιλλο με τον ανταγωνισμο. Στη συνεχεια ερχονται αντιμετωποι με ροζ μπαρμπαδελια που ρουφανε αερα, πιθηκους που τρεχουν, μουστακαληδες υδραυλικους, καλαμαρια να πυροβολουν μπογιες και η λιστα ειναι μεγαλή. Ομως μεσα σε αυτα τα παιχνιδια ειναι ολη η μαγεια και, κατα καποιον τροπο, εαν δεν καταλαβει κανεις αυτη τη φιλοσοφια, θα βλεπει παντα "παιδικα παιχνιδακια" τα οποια τι να πουν μπροστα στο Horizon, στο GΩW και σε αλλους μεγαλεπηβολους τιτλους των διδυμων. Μη με παρερμηνευσεις σε παρακαλω, το Switch το εχω για δευτερη εναλλακτικη κονσολα. Πολυ απλα επειδη εκει βρισκω τιτλους που δεν μπορω να βρω αλλου και σχεδον παντα μου βγαζουν αυτο το συναισθημα που ειχα μικρος που επαιζα αντιστοιχα παιχνιδια. Για εμενα ευτυχως που υπαρχει και η Nintendo να "παιζει" και γι'αυτον ακριβως τον λογο ευχομουν να πετυχει το Switch.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

DJTaurus (08-05-2018),Nikoladim (08-05-2018),Sir_Teraflop (08-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks