Quote Originally Posted by Slay View Post
Οπως ειχα πει πριν μηνες, αφου ηθελαν να εχουν μια ποιο φορητη κονσολα επρεπε απλα να φτιαξουν ενα tablet++ οπου θα επαιζε ολα τα παιχνιδια για android τουμπανο, και με controler , στην τηλεοραση, και θα επαιζε βεβαια και τα αποκλειστικα της Nintendo.
Συμφωνω απολυτα.
Δεν βλεπω πως μπορει να γινει εμπορικη επιτυχια αυτη η κονσολα, δεν μιλαω για τα προσωπικα μου γουστα μιας και ειναι πολυ μακρια απο τα προιοντα της Nintendo αλλα γενικα. Χωρις third party support ενα προιον ειναι καταδικασμενο να ειναι niche, να απευθυνεται σε μικρη μεριδα ανθρωπων. Εννοειται οτι οι fans θα σπευσουν, αλλα μονο με την core base εμπορικη επιτυχια δεν μπορει να κανει πια μια εταιρεια.
Δεν ξερω γιατι συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο η nintendo, ισως θελει να προσπαθησει μια τελευταια φορα να χτισει μια προσωποκεντρικη πλατφορμα, για παρτη της εντελως και αν αποτυχει και αυτο να αλλαξει στρατηγικη.
Διαβαζω και διαφορες αποψεις περι προβληματικου launch, λες και αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα της κονσολας. Οκ, εχει weak launch line up, το ps4 ας πουμε αλλα και η καθε καινουρια κονσολα ειχε καλυτερο? Δεν ειναι εκει το προβλημα, το θεμα ειναι το μετα, χωρις υποστηριξη δεν βλεπω πως μπορει να προχωρησει.
Η nintendo εχει ποιοτικα exclusives (για το κοινο που απευθυνεται) αλλα βγαινουν με το σταγονομετρο.
Σε γενικες γραμμες μπορει να ειμαι ουτως η αλλως λιγο biased γιατι δεν ειμαι fan της Nintendo αλλα οπως και με το WiiU που υπηρχε ενας σχετικος ενθουσιασμος απο την fanbase ετσι και τωρα πραγματικα δεν τον συμμεριζομαι, δεν βλεπω πως μπορει να τα παει καλυτερα.
Η βιομηχανια εχει αλλαξει, φορητη κονσολα χωρις υποστηριξη απο την mobile αγορα δεν εχει μελλον, home κονσολα low tech και χωρις third party υποστηριξη επισης δεν εχει μελλον.
Μακαρι να τα παει καλα γιατι η ποικιλια ειναι υγεια για μια βιομηχανια αλλα ειλικρινα δεν το βλεπω.
For what it's worth το zelda φαινεται υπεροχο παντως, φοβερο ταλεντο το studio που ασχολειται με τη συγκεκριμενη σειρα.