Στο wii έπαιξα για τα δικά μου γούστα τα 2 καλύτερα platform ever και μπορώ να σου αναφέρω για πλάκα 20 τίτλους που αξίζει να ασχοληθείς. Περί ορέξεως.....
http://fulleffectgaming.com/launch-o...nitys-amnesia/
Στο wii έπαιξα για τα δικά μου γούστα τα 2 καλύτερα platform ever και μπορώ να σου αναφέρω για πλάκα 20 τίτλους που αξίζει να ασχοληθείς. Περί ορέξεως.....
http://fulleffectgaming.com/launch-o...nitys-amnesia/
ειναι σαν να συγκρινεις wu tang με καλλιρη,μουσικη το ενα μουσικη κ το αλλο ΑΛΛΑ με αλλο κοινο. προσεξε! μην παρερμηνευθει αυτο που λεω,δεν υποβιβαζω κατι εδω. απλα η καθε κονολα εχει το κοινο της. επισης δεν μπορουν να συγκριθουν το switch με ps4 κ xbox one διοτι ειναι πιο αδυναμη κονσολα,οπως δε θα συγκρινα ενα τουμπανο gaming pc με ps4-xbone και ουτω καθεξης.
ποτε δε θα χτυπησει τη sony η nintendo.
μα αμα γουσταρει ο αλλος να παιζει bloodborne κ dishonored για παραδειγμα πως θα παει στο σουπερ μαριο,yoshi κτλ???
οποτε ας σταματησουμε αυτη τη συγκριση γιατι ειναι ατοπη κ μιλαω γενικως διοτι εχω δει κ σε αλλα φορουμ αυτη τη συγκριση.
+Zelda
+φορητοτητα(
+usb type c
+μικροτερο σε μεγεθος και αρα πιο βολικο σε σχεση με Wii U
+Region free
-paid online.Χωρις υποστηριξη παιχνιδιων απλα απαραδεκτοι
-τιμες στο Θεο.Πιο αδυναμο απο XboxOne(και αρα και Ps4)και η τιμη του στο θεο,κατι που φενεται εντονα μαζι με το online που χρεωνεται και αυτο
-Πανακριβα αξεσουαρ
-Αδυναμο launch.Δηλαδη και το zelda που το πολυ διαφημιζουν παιχνιδι του Wii U ειναι,δεν ειναι καν console exclusive,και το Splatoon 2 δεν φενεται να εχει διαφορες απο το πρωτο.
-Απουσια υποστηριξης προηγουμενων παιχνιδιων.Τα δωρεαν παιχνιδια που θα δινονται στο online για ποιο λογο δεν ειναι στην συλλογη οποιων τα εχουν αγορασει ηδη?
-1,2 Switch 50δολλαρια.Καλα μας κοροιδευει η Nintendo?Τιτλος που επρεπε να ειναι δωρεαν με την κονσολα για τους day one κατοχους και με τοσο μικρο περιεχομενο να κοστιζει 10δολλαρια φθηνοτερα απο Zelda?
Σε καποιο price drop στα 200ευρω με δωρο παιχνιδι και εγω θα το σκεφτω,αλλα day one με τοσο μικρη υποστηριξη παιχνιδιων ουτε για αστειο.Επισης η ιστορια δειχνει να επαναλαμβανεται και οντως μιλαμε για Wii U 2 πλεον με βαση
μονο fanboys θα την αγορασουν day one,φυσικα δεν το λεω ειρωνικα. η αληθεια ειναι. να δωσω 300 για να εχω να παιζω ενα παιχνιδι??????!!
καλα το 1,2 switch ΔΕΝ ειναι παιχνιδι,ειναι τρολλια!!! ξαναλεω,οταν παει 200 ευρω που θα εχει βγει κ κανα παιχνιδι της προκοπης μεχρι τοτε,ετσι τα δινω ναι!
ευχομαι να παει καλα,ειναι κριμα για την nintendo αλλα ολα αυτα που κανει φαινεται οτι διψαει για χρημα. επισης απο τοτε που ανακοινωσε την τιμη της,επεσαν κ οι μετοχες της.αυτο ειναι γεγονος κ το διαβασα σε αρθρο.αμα το βρω θα το ποσταρω εδω.
Και απο οτι φαινεται η τιμη του switch για Ελλαδα δεν θα ειναι 300€ αλλα 350€ . Σε 2 μεγαλες αλυσιδες ( Public και Κωτσοβολος ) η τιμη προπαραγγελιας ειναι 349€ .
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...intendo-switch
http://www.public.gr/product/gaming/...prod8280069pp/
Αυτο ειναι απο το enternity
Σχετικά με την τιμή διάθεσης, λόγω του γεγονότος ότι τα προϊόντα στη χώρα μας επιβαρύνονται με αρκετούς φόρους, τα $299 δύσκολα θα μεταφραστούν σε €299 (τιμή που υπάρχει σε κάποιες αλυσίδες λιανικής), αλλά σίγουρα δύσκολα θα φτάσουν και στα €399 (τιμή που επίσης βρήκαμε σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες). Οι άνθρωποι της CD Media μάς τόνισαν ότι η τιμή θα αποφασιστεί από το λιανεμπόριο, τις επόμενες μέρες. Οπότε, μέχρι τότε, ότι βλέπετε σε επίπεδο κόστους αγοράς, θα πρέπει να το λαμβάνετε υπόψιν μόνο ως placeholder.
Οπως ειπανε και στην ανακοινωση τιμης απο την Nintendo μονο σε Αμερικη και Ιαπωνια ειχαν δωσει fix τιμη, για Ευρωπη δεν ειχαν δωσει και ειπαν πως καθε χωρα θα εχει διαφορετικη τιμη .
Λυπαμαι πολυ, αλλα και εγω βλεπω μια ακομη αποτυχημενη κονσολα να ερχεται. Οπως ειχα πει πριν μηνες, αφου ηθελαν να εχουν μια ποιο φορητη κονσολα επρεπε απλα να φτιαξουν ενα tablet++ οπου θα επαιζε ολα τα παιχνιδια για android τουμπανο, και με controler , στην τηλεοραση, και θα επαιζε βεβαια και τα αποκλειστικα της Nintendo. Τοτε ναι, ακομα και στα 300 θα εφευγε σαν ζεστο ψωμακι, τωρα ειλικρινα δεν βλεπω γιατι καποιος γονιος (κυριως για παιδια ειναι μην γελιομαστε) θα θελησει να δωσει 300 ευρω για να παρει ενα ακριβο tablet που θα παιζει μονο ελαχιστα παιχνιδια.
hakoo (15-01-2017)
Συμφωνω απολυτα.
Δεν βλεπω πως μπορει να γινει εμπορικη επιτυχια αυτη η κονσολα, δεν μιλαω για τα προσωπικα μου γουστα μιας και ειναι πολυ μακρια απο τα προιοντα της Nintendo αλλα γενικα. Χωρις third party support ενα προιον ειναι καταδικασμενο να ειναι niche, να απευθυνεται σε μικρη μεριδα ανθρωπων. Εννοειται οτι οι fans θα σπευσουν, αλλα μονο με την core base εμπορικη επιτυχια δεν μπορει να κανει πια μια εταιρεια.
Δεν ξερω γιατι συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο η nintendo, ισως θελει να προσπαθησει μια τελευταια φορα να χτισει μια προσωποκεντρικη πλατφορμα, για παρτη της εντελως και αν αποτυχει και αυτο να αλλαξει στρατηγικη.
Διαβαζω και διαφορες αποψεις περι προβληματικου launch, λες και αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα της κονσολας. Οκ, εχει weak launch line up, το ps4 ας πουμε αλλα και η καθε καινουρια κονσολα ειχε καλυτερο? Δεν ειναι εκει το προβλημα, το θεμα ειναι το μετα, χωρις υποστηριξη δεν βλεπω πως μπορει να προχωρησει.
Η nintendo εχει ποιοτικα exclusives (για το κοινο που απευθυνεται) αλλα βγαινουν με το σταγονομετρο.
Σε γενικες γραμμες μπορει να ειμαι ουτως η αλλως λιγο biased γιατι δεν ειμαι fan της Nintendo αλλα οπως και με το WiiU που υπηρχε ενας σχετικος ενθουσιασμος απο την fanbase ετσι και τωρα πραγματικα δεν τον συμμεριζομαι, δεν βλεπω πως μπορει να τα παει καλυτερα.
Η βιομηχανια εχει αλλαξει, φορητη κονσολα χωρις υποστηριξη απο την mobile αγορα δεν εχει μελλον, home κονσολα low tech και χωρις third party υποστηριξη επισης δεν εχει μελλον.
Μακαρι να τα παει καλα γιατι η ποικιλια ειναι υγεια για μια βιομηχανια αλλα ειλικρινα δεν το βλεπω.
For what it's worth το zelda φαινεται υπεροχο παντως, φοβερο ταλεντο το studio που ασχολειται με τη συγκεκριμενη σειρα.
teras1 (15-01-2017)
αληθεια τωρα?παιρνει ποσοστα η nintendo απο youtubers οταν σε βιντεο τους αναφερουν games ή κονσολες τους???πανε καλα ρε?
τσαμπα διαφημιση τους κανουν,θελουν κ λεφτα. απο παντου λεφτα να βγαλουν.λεφτα λεφτα λεφτα.
απατο θα παει το wii u 2,διοτι μονο με σουπερ μαριο΄, zelda, κ τραβηγμα βυζιων αγελαδας ΔΕΝ πας πουθενα. αυστηρα μονο για τους hardcore fans ειναι η κονσολα.
ας αλλαξουν λιγο πολιτικη εκει στη nintendo.
hakoo (16-01-2017)
Ισχύει και είχε γίνει λίγο χαμός παλιότερα. Ακόμα είναι στα "μαχαίρια" οι YouTubers νμζ με την Nintendo.
https://r.ncp.nintendo.net/guide/
- - - Updated - - -
Ο Angry Joe έχει σταματήσει να κάνει cover την Nintendo για αυτό το λόγο - και καλά έκανε.
hakoo (16-01-2017)
Πάντως από όσο έχω παρακολουθήσει από την αρχή των φημών για τη νέα κονσόλα της Nintendo μέχρι και τη παρουσίαση της "κονσολας" είχε μεγάλο δίκιο το παλικαρι στο GAF που είχε ποστάρει το εξής:
"Being a Nintendo fan"
Spoiler!
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα η ιδεα μου αρεσε παρα πολυ, αλλα αυτο το σκεπτικο της Νιντεντο να ειναι σχεδον 2 γενιες (πλεον) πισω σε hardware δεν θα το καταλαβω ποτε.
Και θεωρω ολιγον κοροιδια το υποτιθεμενο "3rd party support" που διατυμπανιζουν με τον ιδιο περιπου τροπο με τον οποιο το διατυμπανιζαν με το WiiU...
Αν περιμενουν να γινει κατι διαφορετικο, νομιζω οτι θα φανε τα μουτρα τους.
@Val δε έχει κανένα νόημα η ninty να έβγαζε μια κονσόλα με παρόμοια αρχιτεκτονική κ specs με αυτά των άλλο δυο. Δεν σηκώνει και 3 κονσόλα η αγορά στην ίδια φιλοσοφία.
Η τιμή θα έπρεπε να είναι στα 250 ευρώ και σίγουρα θα πάει εκεί κάποια στιγμή απλώς τώρα πρέπει να βγάλουν το RnD. Τα λάθη που κάνει η Nintendo είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα... για παράδειγμα στο DF την λάτρεψαν σαν φορητή υλοποίηση και είπαν τα χειρότερα σαν home console... και έχεις τη Ninty που επειδή δεν θέλει να κάψει το 3ds (το οποίο κόβει ακόμα χρήμα) προμοτάρει το switch σαν home console που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και on the go. Δεν θα μίλαγε κανείς αν η ninty εξαρχής έλεγε ότι πρόκειται για τον διάδοχο του 3ds.
Επικοινωνιακου χαρακτηρα ειναι το προβλημα που αναφερω και εγω με το 3rd party. Κανουν παλι το ιδιο λαθος με το WiiU.
Ναι, δεν θεωρω κι εγω οτι εχει αναγκη η Νιντεντο να προσφερει κατι εφαμιλλο με Sony/MS αλλα αλλο να εισαι λιγο πισω (εστω μια γενια πισω) και αλλο να εισαι 2 γενιες πισω. Δηλαδη τωρα που θα βγει το Scorpio παιζει να ειναι και 2,5-3 γενιες πισω.
Μακαρι να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι το τελευταιο στοιχημα της Νιντεντο οσον αφορα home entertainment systems και αν αποτυχει και αυτο, βαδιζουν ολοταχως στο να στειλουν τον Mario και τον Link στα PS5 και XB2.
Η τιμη των 300 δολλαριων ειναι ακριβη οπως σωστα αναφερεις και πραγματικα δεν δινει ιδιαιτερο δελεαρ. H δε τοπικη τιμη των 350 ευρω ειναι απλα αστεια.
Giannis1979 (16-01-2017)
Bookmarks