Το πλεονέκτημα τις Nintendo είναι ότι είναι φορητή κονσόλα σε σχέση με τους άλλους πάει παντού..
Στα άλλα συμφωνώ συν ότι δύσκολα φεύγει κάποιος παίχτης από την Nintendo αν γουστάρει τα παιχνίδια σε σχέση με τους άλλους δλδ ποιο εύκολα μπορεί κάποιος να πάρει φορητή κονσόλα δεύτερη.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθε νόμισμα εχει δυο όψεις .
Οι περισσότεροι ομως τα δίνουν ειτε αργα ειτε γρήγορα.
Ενδεικτικά σου λεω Βαγγέλη οτι χθες συνάντησα αυτη την αγγελία:
Και έτρεξα να τα παρω και ας τα εχω (ειχα) ολα.
Τα πηρα και μπορω ανετα να τα δωσω 100 ευρω (τα 3 switch games) και αλλα 15 τα 2 ποδοσφαιράκια του xbox.
Ευκαιριαρα! Χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ετσι ακριβώς ειναι. Μόνο η Nintendo θα μπορουσε να πουλάει το Zelda , παιχνίδι 3 χρόνων σε full price. Και βασικά αυτός ειναι και ο κύριος λόγος που με αποτρέπει για αγορα (συν το γεγονος οτι υπάρχει ελλειψη χρόνου) Βεβαια εαν μεγαλώσει η μικρή και μπορει να παιζει μόνη τα παιχνίδια της Nintendo, ισως μελλοντικα να το σκεφτω για αγορα.
Ναι αλλά αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι, αφενός γιατί προσωπικά πλέον δεν έχω χρόνο να παίζω on the go (πλέον δεν χρησιμοποιώ και ΜΜΜ αλλά πάω παντού ει δυνατόν με τα πόδια κι ας έχω ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών), αφετέρου το κινητό μου είναι πολύ πιο ισχυρό και με πολύ καλύτερη οθόνη από το Switch και φυσικά πιο portable με περισσότερες χρήσεις πέραν του gaming (φωτογραφική, σημειώσεις, gps, browser, προφανώς κινητό και πολλά άλλα). Αν τα κόστη σε κονσόλα, αξεσουάρ και πιαχνίδια ήταν πιο φυσιολογικά, προσιτά, κλπ προφανώς θα την χτυπούσα αλλά το να πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες (κονσόλα) και να έχουν τα παιχνίδια τον ακατέβατο ΟΚ προσωπικά δεν μπορώ να "επενδύσω" και στα της Nintendo, οπότε εφόσον δεν είναι η πρώτη μου επιλογή (προφανώς είναι το PlayStation), δεν καταφέρνει να γίνει και δεύτερη.
Και εμένα κάποιες φορές που μου είχε περάσει από το μυαλό για switch ή 3ds το ότι είναι τόσο ακριβοί οι τίτλοι με απέτρεψε (συν οτι δεν με ελκύουν τα παιχνίδια της Ν)
Τώρα σύμφωνα με το άρθρο μου φαίνεται πολύ λογικό να ξεπεράσει ps5 και series X σε πωλήσεις. Το switch τώρα είναι στο απόγειο του και πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι.
PS5 και XSX θα έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα.
Αυτο το σχολιο ειναι καλη πάσα για να συμπληρώσω οτι δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι εχει και επιβεβαιωμένα προβλήματα τύπου drifting.
Απο την αλλη για μενα το switch ΔΕΝ βολεύει για να παίζεις on the go .
Ισως βολεύει το lite αλλα το κανονικό switch που εχω εγω ειναι μεγαλο για να το κουβαλάς πανω κατω.
Εμενα με βολεύει πολυ γιατι μπορω να το παρω στα χέρια μου ανά πάσα στιγμή μεσα στο σπιτι οταν δεν εχω διαθέσιμη την τηλεόραση και να παίξω ειτε tabletop ειτε handheld.
Αυτο ναι ειναι φοβερό aspect αλλα δε θα έμπαινα στη διαδικασία να το κουβαλάω μαζι μου εξω.
Άποψη μου ειναι οτι αξίζει για 2 λόγους .
Για τα φοβερά παιχνίδια του και για την ελευθερία επιλογών που σου δίνει ΜΕΣΑ στο σπιτι σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν είχε κάποιο νόημα για μένα να το πάρω θα ήταν μόνο για τα ξεχωριστά και αποκλειστικά του παιχνίδια (αν και δεν είμαι 100% φαν, κάποια θα ήθελα να τα παίξω). Όσον αφορά το portability, έξω από το σπίτι δεν με ενδιαφέρει ουσιαστικά καθόλου (σε καθημερινή βάση τουλάχιστον, καλοκαίρι και διακοπές απέχω ολοκληρωτικά από το gaming οπότε...), εντός εγώ έχω χώρο και τηλεόραση αποκλειστικά για μένα και είναι μόνο για gaming, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι το portable μέρος της κονσόλας δεν έχει κανένα νόημα για μένα.
Είναι γεγονός πάντως ότι η τιμές που έχει σε αποτρέπει να το πάρεις, εγώ την έχω δεύτερη φορά την κονσόλα με ανταλλαγή με το xbox ( λεφτά δεν θα έδινα τόσα για να την πάρω) για τον μικρό που με ζάλισε, την είχα αγοράσει κ πριν κάτι χρόνια μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση κ είχα δοκιμάσει μερικά παιχνίδια, Mario odyssey, zelda, kart μπορώ να πω ότι βολεύει όπως λέει ο Γιάννης για μέσα στο σπίτι όταν δεν υπάρχει τηλεόραση.
Δεν την είχα βγάλει ποτέ από το σπίτι από ότι θυμάμαι μόνο στις διακοπές την είχα πάρει μαζί τότε κ δεν την άνοιξα καθόλου, γενικά πάντως δεν μου αρέσει που είναι τόσο ακριβή με λίγα παιχνίδια δλδ να δώσεις τόσα λεφτά για να παίξεις 2,3 παιχνίδια δεν αξίζει (εκτός κ αν σου αρέσουν όλα).
Τώρα με την ευκαιρία παίζω λίγο με τον μικρό τον "βοηθάω".
@mixali13 καλύτερα να βρεις κανένα 3ds μεταχειρισμένο αν θες να παίξεις Nintendo game μπορεί μην είναι σαν το switch αλλά θα βρεις πολλά παιχνίδια φτηνά κ την κονσόλα σε καλή τιμή σε σχέση με τα λεφτά που θες για switch εκτός βέβαια κ αν θες εσύ τα τελευταία Zelda, Mario, luigi που δεν παίζουν πουθενά αλλού εκτός από το switch.
Χάχα κ εγώ την πρώτη φορά γιαυτό την πούλησα δύο παιχνίδια έπαιζα, βέβαια τώρα έβγαλε κ άλλα pokemon κ luigi που δεν είχε τότε.
Sega κ εγώ έτσι άρχισα Sega drive κ saturn μετά αρχίσαμε 1,2,3,4 κ πάμε τώρα για 5.
Βέβαια όπως κ τις Nintendo ούτε του xbox μου έκαναν πολλά παιχνίδια κλικ στο xbox μόνο το χειριστήριο αγάπησα.
mihalis13 (24-08-2020)
Bloomberg: Nintendo Plans Upgraded Switch Console and Major Games for 2021Είναι κάτι που έχομε ξανακούσει αλλά το συγκεκριμένο είναι από πιο αξιόπιστη πηγή, συν το ότι θα είναι λογικό να έχουμε μια αναβάθμιση εκείνη την περίοδο.The specifications of the new machine have yet to be finalized, though the Kyoto-based company has looked into including more computing power and 4K high-definition graphics, people briefed on the strategy told Bloomberg News, asking not to be identified because it’s private. Nintendo faces stiff competition for gamers’ attention this fall as the PlayStation 5 and Xbox Series X are set to arrive in time for the shopping season.
The release of the upgraded Switch would be coupled with, or followed by, a slew of games from Nintendo itself and related outside studios, the people said. Those games would address a wide range of players, from casual gamers seeking small doses of escapism to more devoted fans putting in marathon gaming sessions. The focus on next year’s pipeline explains Nintendo’s relatively quiet software release schedule so far this year, the people said.
Οι κάτοχοι Switch πόσο θεωρείτε ότι είναι αναγκαία μια Pro έκδοση;
Δεν λέω για διάρκεια μπαταρίας πχ. Οκ εκεί παίζει ρόλο.
Αλλά θα παίξει ρόλο αν σε handheld mode είναι στα 1080 αντί στα 720 που είναι τώρα;
θα βοηθούσαν
- Καλύτερη μπαταρία, η οποία είναι πραγματικά άθλια στο original.
- Καλύτερο performance σε handheld
- όταν το συνδέεις με οθόνη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης
Τώρα στο κομμάτι της ανάλυσης δεν ξέρω να σου πω αν θα καταλάβει κανείς την τεράστια διαφορά στο handheld mode και δε νομίζω ότι δεν θα έπαιρνε κάποιος το Pro για να έχει καλύτερη ανάλυση στο φορητό κομμάτι.
mihalis13 (25-08-2020)
mihalis13 (26-08-2020)
Bookmarks