τι το ιδιαιτερο ειδες δλδ κ ειναι το 4k/hdr your ass?
τι το ιδιαιτερο ειδες δλδ κ ειναι το 4k/hdr your ass?
Αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι ότι, ένα παιχνίδι για να είναι καλό και ευχάριστο προς το κοινό, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σωστό και καλό gameplay το οποίο μπορεί να καινοτομεί από τα υπόλοιπα. 4K/HDR κτλ είναι απλά μόνο φρου φρου και αρώματα.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
DJTaurus (14-09-2017)
Άντε να ανεβαίνει και σε 3rd party support. Τα παρακάτω ήταν όνειρα θερινής νυκτος για το Wii U.
https://www.google.gr/amp/s/kotaku.c...1807944188/amp
https://www.google.gr/amp/www.euroga...d-for-november
Το Mario φαίνεται εκπληκτικό, όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια.
Doom και wolfenstein δεν μου λένε κάτι, το πρωτο το εχω παιξει ηδη αλλα με ενδιαφερει πολυ το skyrim το οποιο δεν εχω αξιωθει ακομα να παιξω. Ποτε βγαίνει ειπαμε;
kostasb13 (14-09-2017)
Αυτό ακριβώς που σου λέει ο Αποστολης!!!!! Το gameplay ειναι αυτο που ορίζει τη διασκέδαση που σου δίνει ενα παιχνιδι.
Θα διαφωνήσω, εν μέρει μόνο, στην τελευταία πρόταση. Εαν ενα παιχνιδι έχει καλό και εθιστικό gameplay και προσφέρεται σε 4Κ/HDR, τότε μια χαρά!!!! Ίσα ίσα που εμπλουτίζεται και η εμπειρία. Αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο το σημαντικό.
Και όσον αφορά σε αυτο που λες, τι να πω, εαν δεν είδες κάτι ιδιαίτερο στο βιντεο του Odyssey, τότε δε μπορώ να σου εξηγήσω πολλα πράγματα. Κανει μπαμ οτι πρόκειται για μια νέα προσέγγιση που ταυτόχρονα διατηρεί τη φιλοσοφία των Mario και, όπως φαίνεται, έχει πολλές νέες ιδέες να μας παρουσιάσει!!!! Ξεκάθαρο system seller!!!!
Πως γινεται δηλαδη να σε πειραξε μια αποψη καποιου; Ο καθενας μας εχει δικιαωμα να εχει την αποψη του, συμφωνω και εγω με το 4k/hdr my ass. Σαχλαμαρες για εντυπωσιασμο ειναι αυτα.
Και εμενα παλιοτερα δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια της Sony και γιαυτο δεν ειχα κανει εγγραφη εδω, τωρα που ειδα κατι ενδιαφερον εκανα εγγραφ και μπαινω και διαβαζω, δεν θα ηταν παραλογο/προκλητικο να εμπαινα παλιοτερα και να ελεγα σε καθε παιχνιδι της sony "αυτο ειναι χαλια" απο την στιγμη που δεν με ενδιαφερουν;
να τη λες πιο κοσμια εσυ που τη συνεχιζεις αυτη την αποψη μεγαλε.σε φορουμ εισαι κ οχι στη φυλης. το να λες '' οριστε,αυτο ειναι παιχνιδι που καινοτομει κτλ κτλ κ οχι τα 4κ/hdr του κωλου'' αμεσα με προσβαλεις γιατι αυτα τα παιχνιδια μου αρεσουν εμενα,με υψηλες αναλυσεις.
ολοι την αποψη μας λεμε εδω αλλα πιο κοσμια,τι δε καταλαβες κ το συνεχιζεις?
christos-sonyboy (15-09-2017)
αν δε βαριεσαι δες το! φρεσκο nintendo direct με οτι τελευταιο παιζει με games κτλ.
Όταν λες "Τι το ιδιαίτερο είδες;", το γενικευεις και δεν αναφέρεις μόνο προσωπική άποψη. Επίσης, τη γνώμη μου ειπα επάνω σε ενα ποστ που είδα. Δεν ήξερα οτι εφόσον απαντηθεί κάτι απο κάποιον, κάποιος άλλος δεν έχει δικαίωμα να πει κι εκείνος τη γνώμη του ή να συμπληρώσει κάτι. Και τελος, εφόσον δε σου αρέσουν γενικώς τα παιχνίδια της Nintendo καλύτερα τα σχόλια "τι το ιδιαίτερο είδες" να λείπουν. Περιορισου μόνο στα του 4Κ/HDR.
Last edited by Dragonpaul; 15-09-2017 at 16:39.
James ακομη να παρεις σουιτς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτσε ρε συ! Μήπως εσύ το κουράζεις; Και χωρίς νόημα;
Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια. Μέτοχος των παιχνιδιών 4K/HDR είσαι; Όχι. Μήπως είσαι developer; Ούτε.
Συνεπώς γιατί, όπως έγραψες πριν, να αισθάνεσαι προσβεβλημένος επειδή κάποιος θεωρεί του κώλου την ανάλυση 4Κ/HDR, αν για εκείνον μετράει πολύ περισσότερο το gameplay;
Είναι σα να θιχτώ εγώ που δεν ακούω ούτε κατά διάνοια ελληνική μουσική (πάσης φύσεως), αν πει κάποιος "Dance/house μουσική my ass. Σκυλοτράγουδα for the win".
Ε, στα @@ μου τι λέει αυτός, εγώ συνεχίζω να ακούω κανονικά. Άλλωστε τα γούστα είναι υποκειμενικά.
Καλά κάνεις και σχολιάζεις (γουστάρεις) όπου θες. Αλλά έτσι όπως αντιδράς είναι σα να προκαλείς τέτοιες απαντήσεις. Just my thoughts.
orck (15-09-2017)
ξαναεξηγησα οτι αν γραψω ''αυτο που παιζω εγω ειναι γαματο κ αυτα που παιζετε εσεις ειναι του κωλου'' ολο κ καποιος θα βρεθει να μου την πει λευτερη δε νομιζεις? αλλωστε το φορουμ κατα βαση αφορα τετοιου ειδους κονσολες κ παιχνιδια. για πηγαινε στο ninty κ γραψε κατι τετοιο,να δεις τι εχεις να ακουσεις.
Lefteris_X (15-09-2017)
χααχαχαχχα ναι κατάλαβα τι λες/εννοείς! (στο ninty δεν πάω γιατί τα μυαλά είναι κολλημένα στο φουλ)
Αλλά δε νομίζω το παλικάρι να έγραψε αυτό (βέβαια, αν το ερμηνεύσεις κάπως ελεύθερα, ακούγεται σαν αυτό που έγραψες να εννοεί / ξαναλέω: με ελεύθερη-υποκειμενική ερμηνεία).
Μην χαλιόμαστε για αυτά ρε παιδιά. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να μας ανησυχούν.
Εδώ στην Αθήνα με την πετρελαιοκηλίδα έχουμε γίνει Σουηδική Αραβία. Αρπάζεις ένα βυτίο, γεμίζεις και χέζεσαι στο τάλιρο. Πλήρης διάλυση λέμε.
Axilleas_GR (15-09-2017),christos-sonyboy (15-09-2017),DJTaurus (16-09-2017),Gazof (15-09-2017),orck (15-09-2017)
Bookmarks