Results 1 to 7 of 7

Thread: Τhe Last of Us & The Evil Within & AC Unity

Default Τhe Last of Us & The Evil Within & AC Unity

Ζητουνται τα εξης παιχνιδια αν ειναι δυνατον σφαγισμενα και σε λογικη τιμη ολα για PS4 : a) The Evil Within Limited Edition PS4 , b)Τhe Last Of Us Remastered (ελληνικο) , c) Assassins Creed Unity

Το AC Unity βρεθηκε οποτε τα αλλα δυο παιχνιδια μενουν να βρω μονο ..... Οσοι εχουν και θελουν να δωσουν τα : A) The Evil Within και το Β) The LAst Of Us και τα 2 για Playstation 4 , ευχαριστω.....

Το The Last Of Us εγινε και αυτο δικο μου , sorry που δεν το ανεβασα νωριτερα λογω φορτου εργασιας .... Σε ευχαριστω Αντωνη και εννοειται οσους επικοινωνησαν μεσω μυνηματων .... Οποτε πλεον μενει μονο το The Evil Within σε απλη η' ακομα καλυτερα σε Special εκδοση και παντα για PS4 .....

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Φιλέ μου έχω τη εκδοση που θέλεις σε κατασταση βιτρίνας.

Sorry αλλα τωρα μπηκα στο forum και το ειδα , υπαρχει ακομα ??? Περιμενω μυνημα σου , ευχαριστω προκαταβολικα ......

Το The Evil Within για PS4 το ψαχνω ακομα και απλα να υπενθυμισω να ειναι σε καλη κατασταση και οπου υπαρχουν online κωδικοι να ειναι αχρησιμοποιητοι .... ευχαριστω ξανα και περιμενω να βρεθει !!!! Υ.Γ.: Εννοειται σε προσιτη τιμουλα ......

Επιτελους ΤΕΛΟΣ η αναζητηση των games , βρεθηκε και το The Evil Within και μαλιστα σφαγισμενο οποτε να κλησει παρακαλω η αγγελια . Ευχαριστω τον καθενα και την καθε μια ξεχωριστα ........

Bookmarks

Bookmarks