De-lee_GR (11-11-2014),Kane (12-11-2014),katalanos_7 (12-11-2014),teza (13-11-2014)
Παιδια μια ερωτηση να κανω για κατι που δεν εχω καταλαβει . Το προφιλ που φτιαχνεις ουσιαστικα πρεπει να παραμεινει ενεργο μεχρι να κατεβασεις το παιχνιδι . Απαξ και το κατεβασεις λοιπον ο πωλητης αλλαζει τους κωδικους και δεν εχεις πλεον προσβαση . Αρα αν το σβησεις, μετα το παιχνιδι παραμενει στο primary account σου για να παιξεις και ονλαιν;
Η πρέπει το προφιλ να παραμεινει μεσα στο PS4 ακομη κι αν δεν εχεις προσβαση;
Μαλλον δεν μπορω να το εξηγησω σωστα, αυτο το εχω καταλαβει ηδη . Η ερωτηση μου αφορα ουσιαστικα τους 16 primary account που εχουμε περιθωριο να χρησιμοποιουμε ...
Με λιγα λογια αν βρουμε τρόπο να τα χωρεσουμε τα παιχνιδια που μπορουμε να παρουμε ειναι περιορισμενα . Εγω πχ που εχω ενα ευρωπαικο, ενα αμερικανικο και ενα του hong kong εχω περιθωριο για ακομη 13 που σημαινει 13 παιχνιδια απο το ebay ...
Ουσιαστικα αυτο το λεω ετσι ωστε να κανουμε σωστες επιλογες παιχνιδιων και να μην ενθουσιαζομαστε απο τη χαμηλη τιμη του ebay ... Και το λεω εγω που μανι μανι ψηνομαι ηδη για τα PES 2015 / Far Cry 4 & GTA V![]()
16 . 16.
The PlayStation 4 allows up to 16 user profiles to be registered to one system. You can manage multiple user profiles as well as sharing game licenses and certain PlayStation Plus features between all accounts on your console.
Please remember that when you delete a user profile from your PS4, the following will occur:
-All game save data and screenshots generated by that user will be erased from the hard drive.
-Any game licenses or applications that were purchased by that profile and were shared will no longer be available, unless a different profile on your PS4 also owns the license and/or has your PS4 registered as their primary console.
-Any parental control restrictions set by the deleted profile will remain on your PS4, until they are changed via another Master (i.e. non-sub) account.
https://support.us.playstation.com/a...rofiles-on-ps4
Last edited by Kapa; 12-11-2014 at 16:13.
katalanos_7 (12-11-2014)
Δεν κρατήθηκα χθες και πήρα το pes 2015 απο έναν Ισπανό με καλο feedback .
Σε μισή ώρα είχε απαντήσει και όλα άψογα προς το παρών (για primary account )
Παίζει να ήταν ισπανοφωνος γιατι στα μενού του παιχνιδιού στις γλώσσες είχε εκτος απο αγγλικά γαλλικά ιταλικά είχε και 3 ισπανοφωνες .
Μάλλον απο Μεξικό μου κάνει οτι αγοράζουν που θα βγαίνει φθηνότερα![]()
B
http://psnprofiles.com/
psn id .
:
secondary account pro last of us online , 2-3 secondary accounts;;;;
Bookmarks