H Media molecule λογικα θα ειναι με το καινουριο παιχνιδι της.
H Media molecule λογικα θα ειναι με το καινουριο παιχνιδι της.
.
Στο αμερικανικο ps blog αναφερουν τα παρακατω:
http://blog.us.playstation.com/2014/...ers-announced/We also have something super special planned for No Man’s Sky. I can’t say much, but let’s say that Saturday night should be memorable for those who can attend PlayStation Experience.
Στο neogaf κανουν λογo για υποστηριξη του Project Morpheus..
Μεχρι στιγμης παντως τπτ σχεδον δεν ειναι οπως το περιμεναμε!
Μακαρι να αλλαξει το σκηνικο συντομα.
λογικα θα ανακοινωσουν και την beta του planetside 2 που για καποιο λογο εχω φαει κολλημα και θελω να παιξω αυτο το παιχνιδι.
Αν ανακοινωσουν υποστηριξη του NMS απο το Project Morpheus θα ειναι σιγουρα ενα κινητρο αλλα θα χρειαστει πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια απο την Sony για να πεισει τον μεσο χρηστη να επενδυσει σε κατι τετοιο (που ειναι και πολυ κοστοβορο ετσι?). Ειδικα μετα το φιασκο με το 3D που προσπαθησε η Sony να σπρωξει τηλεορασεις και το εγκατελειψε εν μια νυκτι θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να πεισει τον κοσμο. Προσωπικα δεν προκειται να επενδυσω ξανα σε κατι τετοιο (το εκανα και το μετανιωσα με την 3d tv) αν δεν δω πρωτα long term support.
Εγώ με την 3DTV είμαι πολύ ικανοποιημένος, μιας και βλέπω και 3DBD και χαίρομαι
Πάντως παιδιά, ας κρατήσουμε και χαμηλά τις προσδοκίες γιατί μπορεί να δώσουν το παρών οι εταιρείες, αλλά μπορεί τα projects να είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, τίποτα χειροπιαστό δηλαδή (pre production, pre developing, concept artwork κ.λπ. - φάση Mass Effect 4).
^^Nαι sorry my bad που δεν το διευκρινησα, μιλαω για τα 3D παιχνιδια μονο και οχι για τις ταινιες. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την αγορα μου σε σχεση με το gaming κομματι.
Και μιας που ειπες Mass Effect 4, ειναι καθολου σοβαροι? Τι κανουν τοσα χρονια? Τony εγω νομιζω οτι το παιχνιδι αυτο δεν ειναι σε αρχικο σταδιο, αντιθετα ειναι σε πολυ προχωρημενο απλα δεν το δειχνουν και εχουν κανει αυτη την αθλια PR διαχειριση (ανακοινωση χωρις footage, footage απο τα περιβαλλοντα lol) για τους οποιους δικους τους λογους (θελουν να βγει πρωτα το Inquisition?)
Θα μπορουσε κι αυτο χαλαρα να εμφανιστει ειτε σε αυτο το event ειτε στα Vgewx.
Last edited by hakoo; 03-11-2014 at 14:34.
Κριμα παντως που η sony δεν υποστηριζει 3d εστω στα δικα της παιχνιδια.
Το trine 2 πχ σε 3d ειναι αλλη εμπειρια για μενα.
.
enstikto (03-11-2014)
enstikto (03-11-2014)
Offtopic on
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA...81%CE%BF%CF%82
Έχω μείνει μ@λκς.... Απίστευτο!
Offtopic off
Ontopic: Πραγματικά θέλω να γίνω hyped για το event αλλά και σε όλα τα προηγούμενα events hyped γινόμουν και τελικά έπερνα τα @@ μου οπότε κρατάω μικρό καλάθι....
Βασικα ειναι εξ αρχης λαθος το σκεπτικο σου, απο τη στιγμη που το εγραψα επρεπε να λαβεις ως δεδομενο οτι ειναι και σωστο
Η λεξη υπαρχει, ειναι ομως λαθος ο τροπος που την χρησιμοποιουμε μιας και κανονικα θα επρεπε να σημαινει φθηνος και οχι ακριβος. Ειναι νεολογισμος οπως λεει και το λινκ.
Last edited by hakoo; 03-11-2014 at 19:17.
Χμμμ αν :
1. λάβω δεδομένο ότι είσαι πάντα σωστός τότε ό,τι λες είναι σωστό
2. άρα όταν λες ότι ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε είναι λάθος πάει να πει ότι είσαι μερικές φορές λάθος άρα δεν μπορώ να έχω δεδομένο ότι είσαι πάντα σωστός,
3. άρα μερικές φορές είσαι λάθος, άρα παίζει να είσαι λάθος και για αυτό που λέμε οτι το χρησιμοποιούμε λάθος και τελικά να είσαι σωστός,
4. άρα αν είσαι σωστός μπορεί να είσαι και πάντα σωστός, αλλά αν -> go to 1
Spoiler!
M'αρεσεις.
Στο neogaf λενε για το Horizon παντως αρκετοι...σαν πολυ νωρις δεν ειναι να το παρουσιασουν?
Ουσιαστικα εχει κι αλλη ομαδα η Guerilla αν δεν κανω λαθος.
.
Mε την ιδια λογικη που θα ειναι εκει η Sucker Punch (τι να δειξουν? πριν λιγους μηνες κυκλοφορησε το Infamous, δεν παιζει να εχουν κατι αλλο να δειξουν απο τωρα, μια ομαδα ειναι αλλωστε δεν εχουν δευτερη), απ οτι καταλαβα θα υπαρχουν και dev panels που θα μιλησουν για διαφορα θεματα.
Το teasing συνεχιζεται btw
![]()
Last edited by hakoo; 04-11-2014 at 15:20.
Bookmarks