Τα παλικαρακια μου που θα με γλεντησουν αυριο ας μου στειλουν φατσαμπουκ η p.m ποτε θα μπορουν(αυριο) να κανονισουμε.Θα κανω μπανιο και θα ξυριστω κιολας!
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Τα παλικαρακια μου που θα με γλεντησουν αυριο ας μου στειλουν φατσαμπουκ η p.m ποτε θα μπορουν(αυριο) να κανονισουμε.Θα κανω μπανιο και θα ξυριστω κιολας!
Εγιναν τα ματσακια με τον Μιχαλη. Τελειως διαφορετικα και τα δυο.
Στο πρωτο ηταν ενα κλειστο παιχνιδι χωρις φασεις και με επικρατηση 0-1 της Πορτο.
Στο δευτερο εγιναν τα παντα. 1 αποβολη στη καθε ομαδα, πανω κατω η μπαλα και τελικο σκορ 3-3 σε ενα χορταστικο ματς.
Barcelona-Porto 0-1
Porto-Barcelona 3-3
Spoiler!
Συγχαρητηρια και στον mihalis_13 που τον εχω μαζι μου στην επομενη φαση. Επαιξε πολυ καλα και στο δευτερο ματς με πιεσε αρκετα.
Υ.Γ Billyflo προσπαθησα να αποκλεισω εντελως τη Barca αλλα δεν τα καταφερα.![]()
BillyFlo81 (01-10-2014),mihalis13 (30-09-2014)
Τα παιχνιδια που εκρεμμουν ανα ομιλο για να βγει η τελικη 16αδα.
Group A
Arsenal-Zenit
Zenit-Arsenal
Liverpool-Zenit
Zenit-Liverpool
Sevilla-Zenit
Group C
PSG-Bilbao
Bilbao-PSG
Roma-Bilbao
Bilbao-Roma
Group E
Ολα τα διπλα παιχνιδια της Real
Bayern-Schalke
Schalke-Bayern
Group F
Ολα τα παιχνιδια της Lazio
Group G
Ολα τα παιχνιδια της Benfica
Last edited by Kapa; 30-09-2014 at 21:32.
Ωραία ματσάκια με τον Kapa ο οποίος είναι πολύ καλός.
Δεν προλάβαινα να πάρω την μπάλα στα πόδια μου και είχα 2 παίχτες να με πιέζουνε.
Όντως το πρώτο ματς ήταν πολύ κλειστό(1 σουτ στο πρωτο ημιχρονο το οποιο ήταν και το γκολ)
Το δευτερο όμως ήταν ματς για γερά νεύρα.Αποβολές,γκολ και πολλές φάσεις.(και επίσης μια που κανονικά έπρεπε να μας δείξει με το goal line technology που έσκασε η μπάλα σε ένα σουτ του Kapa)
Στις τάξεις των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις εμφανίσεις της ομάδας έως τώρα και ακούγονται αρκετά παράπονα για την αμυντική μας γραμμή..
Υπάρχει όμως αισιοδοξία για τη συνέχεια
![]()
Kapa (01-10-2014)
Έγιναν και τα ματσάκια με τον easybizi81, ολοκληρώνοντας τους αγώνες μου στον όμιλο. Πολύ καλοί παίκτες και τα τρία παιδιά του ομίλου, τους εύχομαι καλή συνέχεια!!!
Manos_GR-easybizi81 / Liverpool-Zenit 4-3
easybizi81-Manos_GR / Zenit-Liverpool 0-6
PSN ID: Manos_GR
Kapa (01-10-2014)
Πειτε μου ωρες για αυριο παιδια.Μεσημερι-απογευμα παιζει να λιωνω κ αυριο οποιος με δει μ στελνει.
Φενεται αλλωστε απο τα σκορ. Ειναι καλος επιθετικα ο Μιχαλης, γι αυτο και περιμενα να παρει τη προκριση, η οποια χαθηκε τελικα για ενα γκολ..Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.
Καλη συνεχεια και στους δυο καθως και στα υπολοιπα παιδια.
Υ.Γ. 1 - O Phoenix με την Galata ειναι φωτια..
Υ.Γ. 2 - Τι γλυτωσε ο Παρης..(καθως υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να κληρωνομασταν μαζι στην επομενη φαση)
phoenix7 (01-10-2014)
Λογικα θα ειμαι δουλεια μεχρι τις 5. Μετα θα ειμαι μεσα μεχρι τις 9.30 που αρχιζει το Τσου-λου.
Αν δω Alex η Agk θα σας στειλω!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
katsouras (01-10-2014)
Παίδες του ομίλου G θα είμαι μέσα 5 7 το απόγευμα αν μπορείτε μπείτε γ τα ματς. Αν όχι Στείλτε μου ώρες κ μέρες που σας βολεύουν Να προσπαθήσω να μπω κ εγώ.
Υγ. Πολύ καλό κλιμα βλέπω. Μπράβο σε όλους κ καλά ματασακια!
FotisGRC (01-10-2014)
Ανανεωση Βαθμολογιων!
Επισης μπηκε το Table για τα Knockout παιχνιδια.
Προς το παρον εχουν προκριθει:
Πρωτοι: Napoli, Chelsea, Porto
Δευτεροι: Manchester Utd, Juventus, Barcelona
Tottenham - Real M. 1-0
Κλειστό παιχνίδι στο Λονδίνο με νικήτρια την Τότεναμ με γκολ του Σολδάδο.
Real M. - Tottenham 3-5
Η έμπνευση του προπονητή των Άγγλων να βάλει δεκάρι τον Έρικσεν απέδωσε και η Τότεναμ πήρε νίκη-πρόκριση-πρωτιά μέσα στην Μαδρίτη
Καλή συνέχεια σε όλους...
Kapa (01-10-2014)
ΟΚ, ευχαριστώ!!!
PSN ID: Manos_GR
BAYERN MUNCHEN(FOTISPAN) - SCHALKE(AGK947) 3-1
Το Γερμανικό ντέρμπι μπορούσε να έχει μόνο ένα νικητή, τελικά αυτός ήταν η Bayern.. Δυνατές μονομαχίες, θέαμα και γκόλ.. Προηγήθηκαν οι Βαυαροί με 3-0 με γκολ των Gotze, Lewa και Schweinsteiger. .Στο 90 ο Farfan μετά απο μια φοβερή κούρσα απο το κέντρο του γηπέδου έβαλε το γκολ της τιμής.. Στο 2ο ημίχρονο μας έδωσε μούφα πεναλτυ αλλα κατόπιν εντολής του coach το έχασε ο Muller.
SCHALKE - BAYERN MUNCHEN 1-5
Αφιλόξενο το γήπεδο της Schalke αλλα οι Γερμανοί ειναι άνιωθοι.. Κράξιμο απο το κοινό και στο Neuer που επέστρεψε μετά απο χρόνια ενάντια στην πρωην ομάδα του. Σε ένα τρελό πρώτο 30λεπτο το σκόρ ήταν ήδη 1-3 με γκολ των Schweinsteiger, Lewa και Muller, και μια τρομερή εκτέλεση φαουλ του Huntelaar. Οι Βαυαροί συνέχισαν την πίεση και με άλλα 2 γκολ του Lewa έκαναν το τελικό 1-5.
Ωραίος ο φίλος, καλή συνέχεια του εύχομαι!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Kapa (01-10-2014)
Bayern Schalke 3-1
Σα Σαλκε το παλεψαμε αρχικα αλλα υποκυψαμε στην ανωτεροτητα του αντιπαλου στις αρχες του δευτερου ημιχρονου οπου η μπαγερν μπηκε φουριοζα και με 2 γκολ εφτασε στο 3-0 και καθαρισε το ματς. Το γκολ της τιμης απο τον Φαρφαν.
Schalke Bayern 1-5
Η μπαγερν μπηκε αποφασισμενοι προηγηθηκε μεσα σε 20 λεπτα (!) με 0-3 και ως εκ τουτου το ματς δε χωραει περαιτερω σχολιαμο. Το γκολ της τιμης αυτη τη φορα απο τον χουντελαρ.
Καλη συνεχεια στη Μπαγερν!
Πολλα γκολ ρε παιδια... Φωτη μηπως παιζεις σε Assisted?
Joking...
Αντε και οι υπολοιποι μεχρι τη παρασκευη να κλεισουμε τους ομιλους.
Schalke Real 0-0
Κλειστο παιχνιδι μεγαλες ευκαιριες και για τις δυο ομαδες και τελικα μαλλον δικαιο αποτελεσμα. Πρωτο παιχνιδι στο τουρνουα που η ομαδα κραταει το 0.
Real Schalke 0-1
Η σαλκε μπηκε δυνατα εχασε μια σημαντικη ευκαιρια και τελικα προηγηθηκε στο 20 με πεναλτυ του χουντελαρ. Παρα την αποβολη του Μποατενγκ μετα απο ηλιθιο τακλιν οι γερμανοι αμυνθηκαν καλα και πηραν την πρωτη τους νικη στο τουρνουα.
Γλυκια γευση παρα τον αποκλεισμο αφηνει το τουρνουα στους γερμανους με μια πολυ καλη σειρα παιχνιδιων απεναντι στους μαδριλενους που στελνει μυνημα σε φιλους και αντιπαλους για τα επομενα τουρνουα!!
Μιας και αποκλειστηκα να ευχαριστησω τον Καππα και ολα τα παιδια του φορουμ για το Τουρνουα. Καλη συνεχεια σε ολους.
YΓ:![]()
FotisGRC (02-10-2014),giannislazy (02-10-2014),Kapa (02-10-2014)
Roma-athletic bilbao 4-3
Athetic bilbao-Roma 5-3
Scripta Manent
Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...
Kapa (02-10-2014)
Real Madrid - Bayern Munchen 1-1
Ωραιο παιχνιδι που μου θυμισε γιατι αγαπαμε το FIFA. Σε semi ειναι πανεμορφο το παιχνιδι.. Θα μπορουσαμε να σκοραρουμε κι αλλες φορες αλλα ο Ικερ ειπε οχι σε ολες τις φασεις! Το Χ αφηνει ευχαριστημενους και τους 2 προπονητες!
Εχουμε αλλο 1 ματσακι με τον Alex, αλλα νομιζω οτι σε συνδυασμο με την ηττα εναντια στη Σαλκε περασαμε δευτεροι στον ομιλο!(αν κανω λαθος διορθωστε με)
Το ματσακι θα γινει ομως για να κανουμε φιεστα μεσα στο Allianz! (Εκτος αν μας τη χαλασει ο Ronaldo)
Bookmarks