Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Κι επειδή βλέπω πολλά καινούρια παιδιά που γράφουν greeklish,
δεν απαγορεύονται μεν (δεν θα μπορούσε άλλωστε όταν δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες τα PS4/PS3/Vita)
αλλά προτιμήστε τα ελληνικά που είναι ευανάγνωστα.
Αν είναι για μια μικρή πρόταση, μια-δυο σειρές δεν τίθεται θέμα, σε μεγάλο κείμενο όμως είναι κουραστικά τα greeklish.
giannislazy (24-09-2014),oddin (24-09-2014),pankal6 (24-09-2014),Viper (24-09-2014)
djpar (24-09-2014)
Δεν αντεξε και πολυ το Demo του pro φανταζομαι...![]()
gonzalez (24-09-2014)
Μετα απο το 2008 και εγω σε τουρνουα Fifacount me in
PSN ID : crazyv84
Βλεπω να τη μαζευουμε την 32αδα...
Καλο ειναι αυτο!
Φιλε μου εγω θα το εχω δευτερα οποτε αν μπορεις βαλε με και εμενα στο τουρνουα και αν γινετε κανουμε τον αγωνα δευτερα!!
Επειδη δεν ξερω και δεν εχω λαβει μερος σε αλλο τουρνουα, μπορει συνοπτικα να πει καποιος πως βρισκουμε το τουρνουα και γενικως το διαδικαστικο;;;
Δεν χρειαζεται να βρεις κανενα τουρνουα.
Απλα ενα απο τα δυο ατομα, που θα παιζουν διπλους αγωνες, θα ποσταρει μια φωτο με τα αποτελεσματα.
That's it!
Το ποτε και τι ωρα θα βρεθειτε για να παιξετε τους αγωνες αφορα εσας.
Τα υπολοιπα οπως πινακες βαθμολογιων, αποτελεσματα, επομενοι αγωνες κτλ θα τα ανεβασω στο πρωτο ποστ, οταν με το καλο ξεκινησουμε το προσεχες ΣΚ.
Εγινε ενα update στο πρωτο post.
Σε λιγο θα ανεβει και ενα poll που θα αφορα τις ομαδες. Παρακαλω αν ειναι εφικτο να συμμετεχετε ολοι.
@kapa με τις ομαδες πως θα γινει? Διαλεγει ο καθενας οποια θελει η θα γινει κληρωση?
Γιωργο (Kapa) και υπολοιπα παιδια που θα λαβουν μερος στο τουρνουα: 12-20 Οκτωβρη θα ειμαι εκτος Ελλαδος. Οποτε αν τυχον και κρατησει μεχρι τις 12 του μηνος (που λογικα ναι γιατι μαζευτηκαμε πολλα ατομα) και φυσικα δεν εχω αποκλειστει μεχρι τοτε, ο αντιπαλος που θα εχω κληρωθει κερδιζει στα χαρτια τον αγωνα και συνεχιζεται το τουρνουα κανονικα.
Αν υπαρχει προβλημα, τοτε να μην συμμετασχω καθολου. Δεν με πειραζει (θα φατε τα γκολακια σας στο επομενο)
Viper (25-09-2014)
Ολα θα γινουν..!Αντε καλη αρχη παιδες!Διακριτικη παρακολουθηση προς το παρον!
pankal6 (25-09-2014)
Απλά Γιώργο στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια ο katsouras21, o FotisGRC & κι εγώ έχουμε διοργανώσει την πλειονότητα των τουρνουά.
Δεν έχω δει το 1ο ποστ που λες. Το ξέρω όμως ότι θα κάνεις κι εσύ ένα άξιο τουρνουά.
Απλά σαν προπονητές εξέδρας (διοργανωτές εξέδρας καλύτερα) δίνουμε συμβουλές!!!
Όσον αφορά τις ομάδες θα σου πρότεινα:
Είτε κλήρωση για να βγει σειρά με προτεραιότητα στην επιλογή ομάδας (πιο χρονοβόρο)
Είτε κάνεις μια λίστα με ομάδες, από την πιο δυνατή στην πιο αδύναμη, και μετά κληρώνεις τους παίκτες ώστε ο 1ος να πάρει την 1η ομάδα της λίστας, ο 2ος την 2η κοκ.
Επίσης προτείνω να βγάλεις τις λεγόμενες 5άστερες ομάδες. Σε πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές ο χρήστης με Ρεάλ Μπάρτσα θα έχει πλεονέκτημα μεγάλο σε σχέση με Νάπολι Έβερτον κτλ.
Αυτο ομως θα ειναι ψιλοαδικο για τον τελευταιο της λιστας. Ειμαστε 23 ατομα μεχρις στιγμης αρα θελουμε 23 ομαδες. Οποτε ο πρωτος θα παρει ξερω γω Liverpool και ο τελευταιος θα παρει την Ανω Ραχουλα
Να ειμασταν 10 ατομα να πω ναι. Αλλα 23 ομαδες ειναι πολλες και οι διαφορες στην δυναμικοτητα μεγαλες.
Αν επιλέξετε να έχετε στο πρωτάθλημα μια ομάδα ανά χρήστη ( το οποίο προσωπικά θεωρώ ποιο όμορφο) αναγκαστικά θα υπάρχει μια κάποια διαφορά σίγουρα.
Αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν για να αμβλύνουμε λίγο τις διαφορές ήταν να ξεκίναγε το 1ο τουρ με κλήρωση στην επιλογή ομάδας και στην συνέχεια ο 1ος του πρωταθλήματος να διάλεγε 1ος ομάδας στον επόμενο πρωτάθλημα κοκ.
Bookmarks