Οποιος θελει απο το γκρουπ μ να το στησουμε p.m με κωδικο paysafe..Λογικα Τεταρτη θα μαι κομπλε.
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Οποιος θελει απο το γκρουπ μ να το στησουμε p.m με κωδικο paysafe..Λογικα Τεταρτη θα μαι κομπλε.
Καλό θα ήταν να το τσεκάρει και ο καθένας από μόνος του όταν ξεκινάει το παιχνίδι για να μην πάει μετά να πει οτι δεν ήταν σωστά τα settings.
Θεωρητικά όταν είναι semi δε σε αφήνει να τα αλλάξεις, οπότε αν κάποιος τεστάρει και δει οτι αλλάζουν τότε ο άλλος έχει βάλει any.
Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω πειστεί οτι όταν βάζεις semi παροτι στα δείχνει όλα assisted οτι είναι όντως semi τελικά.
Αλλά αν είστε σίγουροι πάω πάσο..
Το τσεκαρα χτες. Δεν εχει σημασια τι βλεπεις εσυ μεσα στα controller settings. Αν το παιχνιδι εχει φτιαχτει με semi τοτε ολα ειναι semi, ασχετως με το τι λεει μεσα. Γι'αυτο δεν γινεται να τσεκαρει καποιος αν οντως ειναι semi. Γινεται να το τσεκαρει με το να δει πως πηγαινουν οι πασες.
Όταν το έχεις φτιάξει σαν semi και πας από το μενού αφού ξεκινήσει το παιχνίδι να αλλάξεις τα settings δεν τα αλλάζει. Όταν όμως είναι any δέχεται κανονικά την αλλαγή, μπορείς να βάλεις οτιδήποτε. Επίσης όταν το βάλεις manual όλα είναι manual και επίσης δε γίνονται δεκτές οι αλλαγές, οπότε μια απλή δοκιμή στην αρχή του παιχνιδιού είναι αρκετή για να δεις τι settings έχουν μπει.
//Btw, έχω κάνει τη σχετική ερώτηση στο forum της ea-sports και περιμένω και τη δική τους απάντηση!Θα τους κάνω και attach ένα βίντεο με όλο το issue.
Kapa (29-09-2014)
Και εγω που έπαιξα σήμερα το πρωί το είχα στο semi assisted μου το γύρισε απο μονο του στο assisted και είμαι σίγουρος οτι ήταν όντως Assisted...
Last edited by redant_83; 29-09-2014 at 21:21.
gonzalez (29-09-2014)
Kapa (29-09-2014)
Ναι, φίλε μου, μπορώ. Τί ώρα περίπου;Originally Posted by nikoliss930
PSN ID: Manos_GR
Ανανεωση Βαθμολογιων!
Συγχαρητηρια στο Group D που ολοκληρωσε αμεσα τις υποχρωσεις του. Chelsea και Juventus περιμενουν τις υπολοιπες 14.
giannislazy (30-09-2014),gonzalez (29-09-2014),tzimis (30-09-2014)
Έγιναν και οι αγώνες μου με τον Geodion, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, και του εύχομαι καλή συνέχεια στο τουρνουά...
Geodion-Manos_GR / Arsenal-Liverpool 1-3
Manos_GR-Geodion / Liverpool-Arsenal 2-1
Σόρρυ που δεν ανεβάζω screenshots, αλλά χάλασε το λάπτοπ και απο το τάμπλετ δεν γίνεται αυτό... Αν θέλει, ας ανεβάσει ο φίλος Γιώργος.
PSN ID: Manos_GR
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ποια κριτήρια ισχύουν;
Τα μεταξυ σας παιχνιδια και μετα τα γκολ.
hidd3n (29-09-2014)
Για να δούμε, μιλάω με έναν εκπρόσωπο από την ea τώρα, να δω τι θα μου πει, μου είπε οτι το κοιτάζει τώρα.
I'll keep you posted.
// H απάντηση του μετά από ώρα είναι οτι είναι bug και θα το φτιάξουν σε μελλοντικό update. Όποιος θέλει βλέπει και τη συνομιλία που είχα!!
Και εδώ είναι όλη η συνομιλία:
Spoiler!
giannislazy (30-09-2014),hidd3n (29-09-2014),Kapa (29-09-2014),pankal6 (30-09-2014),tzimis (30-09-2014)
Έγιναν και τα παιχνίδια με τον malawi1978
Πρώτο παιχνιδι στην εδρα της Ντορτμουντ με την Μαντσεστερ να περνει προβαδισμα 0-2 και στο τελος του ημιχρονου να μειώνει η Ντορτμουντ σε 1-2.Στο δευτερο ημιχρονο τα πολλα λαθοι στην αμυνα της Ντορτμουντ οδηγησαν στο τελικο
Ντορτμουντ-Μαντσεστερ Σιτι.:1-4
Στο δευτερο παιχνιδι στην εδρα της Μαντσεστερ Σ. δεν εγιναν πολλες φασεις και ολα εμειναν στο 0 αν και στο τελευταιο λεπτο του αγωνα η Ντορτμουντ ειχε την ευκαιρια να παρει το ματς αλλα ο επιθετικος εστειλε την μπαλα στο δοκαρι και ετσι εμεινε το τελικο
Μαντσεστερ Σιτι.-Ντορτμουντ:0-0![]()
Πολυ δυνατος ο phoenix7 και ο malawi1978 χαρηκα πολυ τους αγωνες!!!Καλη συνεχεια παιδια σε ολους!!
Kapa (29-09-2014)
Bookmarks