Τζιφος παιδες Τριτη θα μου ρθει τελικα..Πλαισιο rules...Τα λεμε στο επομενο
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Τζιφος παιδες Τριτη θα μου ρθει τελικα..Πλαισιο rules...Τα λεμε στο επομενο
Αν δν υπαρχει θεμα οκ απλα οπως ειπα Τριτη θα εχω το ps4 μπορει κ Τεταρτη αφου δν σαλευουν εκει μεσα..Αν δν καθυστερησω το πρωταθλημα οκ..
Αν θελετε βαζω οσα παιδια αργησουν σε ενα συγκεκριμενο γκρουπ, αλλα το να ξεκινησει καποιος Τριτη τους αγωνες δεν χαθηκε και ο κοσμος.
katsouras (25-09-2014)
Νομίζατε θα γλυτώνατε?? Για προσθέστε με παρακαλώ αν χωράω! PSN id: fotispan
Μου φαίνεται αρκετά κράτησε η περίοδος χάριτος.. Καιρός για κεράσματα!![]()
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
pankal6 (25-09-2014)
AlessG21 το νεο νικ οπως πρεπει...Γατακια τυπου pankal,fotis,glazy winter is coming...
Εγινε ενα update του πρωτου post. Τα υπολοιπα αυριο, με τελικες συμμετοχες, γκρουπ, ομαδες κτλ.
Γεια σας και απο εμενα...πολυ μεγαλη συμμετοχή βλεπω...και πολλες παλιές καραβάνες !!!Η λαχταρά για Fifa δεν τελειώνει οσα χρονια και αν περασουν αποτι βλεπω...Θα ηθελα να συμμετέχω και εγω μετα απο καποια χρονια αποχης,αλλα εχω 3 προβληματακια
1)Το παιχνίδι θα το εχω μαλλον απο Δευτερα,με μικρη πιθανοτητα να το εχω Σαββατο
2)Μπορω να παιζω αποκλειστικα και μονο μετα τις 9-10 το βράδυ.
3)και βασικότερο το παιχνίδι το απολαμβάνω μονό με manual controls εδω και χρονια,μπορω να παιζω εγω Manual;(δεν εχω κανενα προβλημα με τι controls θα αποφασισετε να γινει το πρωταθλημα)
Νομίζω οτι έπαθλο δεν πρέπει να υπαρχει,τουλαχιστον απο το 1ο τουρνουά και ιδικά με τόσα πολλα ατομα,και το κίνητρο να είναι η καζούρα που θα γίνετε μεταξύ των συμμετεχόντων ,αν είναι να μπει κάποιος με στοχο να κερδίσει 20 ευρώ και μόνο,καλυτερα να μην μπει (προσωπική μου άποψη παντα),θα υπάρξει σκοπιμότητα (περιεργα συστήματα καθυστερήσεις κτλ).
Καλη αρχή και μπράβο γιατην καινούργια προσπάθεια!!!
AlexandrosQV (26-09-2014),FotisGRC (26-09-2014),giannislazy (26-09-2014),katsouras (26-09-2014),pankal6 (26-09-2014)
1) Δεν υπαρχει προβλημα στο ποτε θα ξεκινησεις, αρκει να μην ειναι μια βδομαδα μετα την εναρξη.
2) Αυτο αφορα αποκλειστικα εσενα και τους αντιπαλους σου.
3) Αυτο ειναι κατι που δυσκολευει τη διαδικασια. Διοτι για να παιζεις εσυ manual και ο αλλος semi, θα πρεπει να ρυθμιστει ως Any τα Controls, οπου το Any σημαινει οτι μπορει να μπει και Assisted. Θεωρω οτι το Semi-Assisted καλυπτει τους περισσοτερους και δεν αδικει κανεναν. Ισως σε επομενο τουρνουα να μπουν ολα manual αλλα καλα καλα ακομα δεν ξερουμε το παιχνιδι.
Αυτο που λες για το δωρο θα μπει κανονας και θα ενημερωθειτε.
Δηλωσε το psn id σου.
Αν σας πεταξει στο 20 και το σκορ ειναι 1-0, τοτε αρχιζετε νεο παιχνιδι και φροντιζετε το σκορ να ειναι 1-0 στο 20 οπου και συνεχιζετε να παιζετε κανονικα. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα με τη διαφορα οτι οι καρτες αφορουν μονο κοκκινες.
Ο κανονας αυτος υπαρχει επισημα στο Gamebattles και πιστευω οτι ειναι και ο καλυτερος σε περιπτωσεις Disconnect.
Δεν αδικει κανεναν. Ακομα και καποιος εσκεμμενα να φυγει απο το παιχνιδι, δεν κερδιζει τιποτα.
easybizi περιμενω να μου πεις αν τελικα θα λαβεις μερος.
nikolisss περιμενω να μου επιβεβαιωσεις το psn id σου.
katsouras (26-09-2014)
Υπαρχουν 2 παραμετροι σε αυτο που προτεινεις.
1) Απο το 70 και μετα υπαρχει μεγαλυτερη κουραση στους παιχτες οποτε μπορει να κρινει και αποτελεσμα.
2) Υπαρχει διαφορετικη αντιδραση απο τους παιχτες οταν το σκορ ειναι 0-0 και διαφορετικη στο 1-0. Αν ξεκινησει το παιχνιδι ξανα με 0-0 ειναι σαν να αφαιρεις το momentum του αγωνα, το οποιο σαφως υπαρχει.
AlexandrosQV (26-09-2014)
Bookmarks