View Poll Results: Πως θελετε να γινει η επιλογη των ομαδων;

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.

16 59.26%
  • Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.

2 7.41%
  • Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.

9 33.33%
  • Δεν εχω προβλημα.

0 0%
Page 3 of 26 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 517

Thread: Fifa 15 Official Tournament (PS4)

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Μετα απο το 2008 και εγω σε τουρνουα Fifa count me in
    PSN ID : crazyv84

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Βλεπω να τη μαζευουμε την 32αδα...

Καλο ειναι αυτο!

Φιλε μου εγω θα το εχω δευτερα οποτε αν μπορεις βαλε με και εμενα στο τουρνουα και αν γινετε κανουμε τον αγωνα δευτερα!!

Advanced Member Malawi's Avatar
    PSN ID
    Malawi1978

Επειδη δεν ξερω και δεν εχω λαβει μερος σε αλλο τουρνουα, μπορει συνοπτικα να πει καποιος πως βρισκουμε το τουρνουα και γενικως το διαδικαστικο;;;

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Malawi View Post
    Επειδη δεν ξερω και δεν εχω λαβει μερος σε αλλο τουρνουα, μπορει συνοπτικα να πει καποιος πως βρισκουμε το τουρνουα και γενικως το διαδικαστικο;;;
    Δεν χρειαζεται να βρεις κανενα τουρνουα.

Απλα ενα απο τα δυο ατομα, που θα παιζουν διπλους αγωνες, θα ποσταρει μια φωτο με τα αποτελεσματα.

That's it!

Το ποτε και τι ωρα θα βρεθειτε για να παιξετε τους αγωνες αφορα εσας.

Τα υπολοιπα οπως πινακες βαθμολογιων, αποτελεσματα, επομενοι αγωνες κτλ θα τα ανεβασω στο πρωτο ποστ, οταν με το καλο ξεκινησουμε το προσεχες ΣΚ.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Εγινε ενα update στο πρωτο post.

Σε λιγο θα ανεβει και ενα poll που θα αφορα τις ομαδες. Παρακαλω αν ειναι εφικτο να συμμετεχετε ολοι.

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

@kapa με τις ομαδες πως θα γινει? Διαλεγει ο καθενας οποια θελει η θα γινει κληρωση?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Συμφωνώ με το να γίνεται κλήρωση απλώς κάποιες ομάδες(Real.Barcelona,PSG,Bayern) να μην συμπεραλαμβάνονται.
    Spoiler!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Γιωργο (Kapa) και υπολοιπα παιδια που θα λαβουν μερος στο τουρνουα: 12-20 Οκτωβρη θα ειμαι εκτος Ελλαδος. Οποτε αν τυχον και κρατησει μεχρι τις 12 του μηνος (που λογικα ναι γιατι μαζευτηκαμε πολλα ατομα) και φυσικα δεν εχω αποκλειστει μεχρι τοτε, ο αντιπαλος που θα εχω κληρωθει κερδιζει στα χαρτια τον αγωνα και συνεχιζεται το τουρνουα κανονικα.

Αν υπαρχει προβλημα, τοτε να μην συμμετασχω καθολου. Δεν με πειραζει (θα φατε τα γκολακια σας στο επομενο)

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by pankal6 View Post
    Υγ. Κατσουρα θέλω πρωτάθλημα με χορηγό και δώρα.! Για τελειωνε
    Ασε γιατι επεσε ασχημη περιοδος !!(κτεο κ λαστιχα!!!) Κ δνεχω πιστωτικη κ εχω αφηνιασει....!!!Ενα πραγμα υποσχομαι..Το πρωταθλημα που θα αναλαβω θα ναι next gen οπως κ το game...

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Ασε γιατι επεσε ασχημη περιοδος !!(κτεο κ λαστιχα!!!) Κ δνεχω πιστωτικη κ εχω αφηνιασει....!!!Ενα πραγμα υποσχομαι..Το πρωταθλημα που θα αναλαβω θα ναι next gen οπως κ το game...
    Είμαι σίγουρος! Ξεμπερδευε με τις υποχρεώσεις και έλα σαν άγιος Βασίλης τα Χριστούγεννα με PRO True next gen πρωτάθλημα.!

12. The Following User Says Thank You to pankal6 For This Useful Post:

katsouras (25-09-2014)

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Ολα θα γινουν..!Αντε καλη αρχη παιδες!Διακριτικη παρακολουθηση προς το παρον!

14. The Following User Says Thank You to katsouras For This Useful Post:

pankal6 (25-09-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Γιωργο (Kapa) και υπολοιπα παιδια που θα λαβουν μερος στο τουρνουα: 12-20 Οκτωβρη θα ειμαι εκτος Ελλαδος. Οποτε αν τυχον και κρατησει μεχρι τις 12 του μηνος (που λογικα ναι γιατι μαζευτηκαμε πολλα ατομα) και φυσικα δεν εχω αποκλειστει μεχρι τοτε, ο αντιπαλος που θα εχω κληρωθει κερδιζει στα χαρτια τον αγωνα και συνεχιζεται το τουρνουα κανονικα.

Αν υπαρχει προβλημα, τοτε να μην συμμετασχω καθολου. Δεν με πειραζει (θα φατε τα γκολακια σας στο επομενο)
    Μπορει και να εχουν τελειωσει ολοι οι αγωνες μεχρι τοτε. Αν οχι τοτε θα γινει αυτο που θελεις.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by pankal6 View Post
    ...θέλω πρωτάθλημα με χορηγό και δώρα.!
    Μπορώ να κανονίσω ένα δωράκι για τον νικητή αλλά φοβάμαι να μην μαλώσετε,
    ειδικά το ποδοσφαιράκι ανεβάζει αρκετά τους σφυγμούς, συν ότι στο online μπορούν να παρουσιαστούν προβλήματα με lag κλπ

Θα το σκεφτώ για κάτι μικρό, συμβολικό περισσότερο, όσο μεγαλύτερη η οικονομική αξία του δώρου τόσο ευκολότερο είναι να ξεφύγουν τα πράγματα.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    ειδικά το ποδοσφαιράκι ανεβάζει αρκετά τους σφυγμούς, συν ότι στο online μπορούν να παρουσιαστούν προβλήματα με lag κλπ

Θα το σκεφτώ για κάτι μικρό, συμβολικό περισσότερο, όσο μεγαλύτερη η οικονομική αξία του δώρου τόσο ευκολότερο είναι να ξεφύγουν τα πράγματα.

συμφωνώ απόλυτα...το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα κανονίζουμε τις ώρες των αγώνων όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω γιατί π.χ. εγω μπορώ καθημερινές μετά τις 9 το βράδυ!!!

όπως και να έχει πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!!!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by odytsak View Post

Η εμπειρία μας τόσα χρόνια με τα τουρνουά λέει:

1) Το βραβείο αυξάνει τις ήδη πολλές πιθανότητες για τσακωμούς.
    2) Ο διοργανωτής να ποστάρει σαφείς κανονισμούς (για περιπτώσεις DSQ - Ισοβαθμίες - Δυναμική ομάδων) ώστε να είναι πλήρως κατανοητές από όλους. Εννοείται με τις ανάλογες ποινές...
    3) Πάντα η αρχή είναι ενθουσιώδεις και με πολλές συμμετοχές οι οποίες δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου μειώνονται δραματικά. Επιβραβεύονται όμως με πολλή εμπειρία FIFA Gaming (καθώς το επίπεδο στο φόρουμ είναι υψηλό) όσοι μένουν στις λίγκες.

19. The Following User Says Thank You to giannislazy For This Useful Post:

odytsak (25-09-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by redant_83 View Post
    συμφωνώ απόλυτα...το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα κανονίζουμε τις ώρες των αγώνων όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω γιατί π.χ. εγω μπορώ καθημερινές μετά τις 9 το βράδυ!!!

όπως και να έχει πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!!!
    Το καθε ζευγαρι ξεχωριστα κανονιζει την μερα και ωρα. Παιζουμε μεταξυ μας? Σου λεω μπορω αυριο στις 10. Μου λες δεν μπορω στις 10 αλλα μπορω στις 11. Συμφωνουμε και παιζουμε. Ο γηπεδουχος στελνει invite στον φιλοξενουμενο και ξεκιναμε.

21. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

redant_83 (25-09-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    2) Ο διοργανωτής να ποστάρει σαφείς κανονισμούς (για περιπτώσεις DSQ - Ισοβαθμίες - Δυναμική ομάδων) ώστε να είναι πλήρως κατανοητές από όλους. Εννοείται με τις ανάλογες ποινές...
    Θα γινει και αυτο οταν κλεισουν οι συμμετοχες. Προς το παρον βλεπω να γινεται ντερμπι στο πως θα γινει η επιλογη ομαδων, για ισοβαθμιες αναφερομαι στο πρωτο ποστ οτι θα ειναι τυπου C.L αλλα θα το κανω αναλυτικοτερο και τελος οι "ειδικες περιπτωσεις" οπως disconnect, αν καποιος σταματησει ή δεν τον βρισκουμε κτλ θα αναφερθουν τη παρασκευη.

Οποτε παρασκευη θα υπαρχει το γενικο πλανο του τουρνουα και θα υπαρχει στο πρωτο post.

Τωρα σχετικα με το δωρο-α, δεν με απασχολει καθολου.

Καλυτερα ομως να μπει σε επομενο τουρνουα και οχι στο πρωτο. Εχω τους λογους μου που το λεω.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Απλά Γιώργο στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια ο katsouras21, o FotisGRC & κι εγώ έχουμε διοργανώσει την πλειονότητα των τουρνουά.
    Δεν έχω δει το 1ο ποστ που λες. Το ξέρω όμως ότι θα κάνεις κι εσύ ένα άξιο τουρνουά.
    Απλά σαν προπονητές εξέδρας (διοργανωτές εξέδρας καλύτερα) δίνουμε συμβουλές!!!

Όσον αφορά τις ομάδες θα σου πρότεινα:
    Είτε κλήρωση για να βγει σειρά με προτεραιότητα στην επιλογή ομάδας (πιο χρονοβόρο)
    Είτε κάνεις μια λίστα με ομάδες, από την πιο δυνατή στην πιο αδύναμη, και μετά κληρώνεις τους παίκτες ώστε ο 1ος να πάρει την 1η ομάδα της λίστας, ο 2ος την 2η κοκ.

Επίσης προτείνω να βγάλεις τις λεγόμενες 5άστερες ομάδες. Σε πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές ο χρήστης με Ρεάλ Μπάρτσα θα έχει πλεονέκτημα μεγάλο σε σχέση με Νάπολι Έβερτον κτλ.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Είτε κάνεις μια λίστα με ομάδες, από την πιο δυνατή στην πιο αδύναμη, και μετά κληρώνεις τους παίκτες ώστε ο 1ος να πάρει την 1η ομάδα της λίστας, ο 2ος την 2η κοκ.

Επίσης προτείνω να βγάλεις τις λεγόμενες 5άστερες ομάδες. Σε πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές ο χρήστης με Ρεάλ Μπάρτσα θα έχει πλεονέκτημα μεγάλο σε σχέση με Νάπολι Έβερτον κτλ.
    Αυτο ομως θα ειναι ψιλοαδικο για τον τελευταιο της λιστας. Ειμαστε 23 ατομα μεχρις στιγμης αρα θελουμε 23 ομαδες. Οποτε ο πρωτος θα παρει ξερω γω Liverpool και ο τελευταιος θα παρει την Ανω Ραχουλα

Να ειμασταν 10 ατομα να πω ναι. Αλλα 23 ομαδες ειναι πολλες και οι διαφορες στην δυναμικοτητα μεγαλες.

Page 3 of 26 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks