Έγιναν και τα ματσάκια με τον nikolakiss, ευτυχώς ανέκαμψα μετά τις ήττες με τον Μάνο.
Arsenal(geodion)- Sevilla(nikolakisss) 3-1
Sevilla ( nikolakisss) - Arsenal (geodion) 0-4
Καλή συνέχεια στον φίλο Νίκο
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Kapa (29-09-2014)
Έγιναν και τα παιχνίδια με τον nikolakisss που επίσης είναι πολύ καλός παίκτης.
Manos_GR-nikolakisss / Liverpool-Sevilla 7-3
nikolakisss-Manos_GR / Sevilla-Liverpool 3-3
Πλέον μου μένουν τα ματσάκια με τον φίλο easybisi81
PSN ID: Manos_GR
Kapa (30-09-2014)
Napoli-everton 4-1
everton-napoli 1-4
poly kala mats kai ta dyo sinxaritiria ston antipalo,me voithise ligo kai i tixi kai pira ti niki.
kali sinexia se olous!
Kapa (30-09-2014)
Μπορώ να πάρω μέρος στο τουρνουά? και αν ναι πως? ευχαριστω!
Θα ανοίξει καινούριο θέμα η θα ενημερωθούμε από αυτό; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Θα γινει νεο Thread.
Ωραια. Ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο.
Πως μπορώ να φτιάξω την αναλογία της οθόνης γιατί οι άκρες τις εικόνας που έχω σαν να κρύβονται λιγάκι και θέλει μια μικρή σμίκρυνση. Γίνεται αυτό να το φτιάξω;
Φιλε tsoupri εισαι σε τελειως αλλο θεμα οσο πιο offtopic γινεται...Αντε στα τεχνικα θεματα κ ρωτα κ αν δεν εχει θεμα ,ανοιξε.
Επιτελουςηρθε το ps4...Απο αυριο παιχνιδια!
Last edited by katsouras; 30-09-2014 at 12:37.
psg-fiorentina 4-5
fiorentina-psg 1-2
Kapa (30-09-2014)
Zenit- (easybizi81) vs Sevilla FC (nikolakisss) 1-3
Manos_GR & geodion & nikolakiss σημερα το βραδυ θα μπορω να κανω αγωνες μετα τις 23 45
Ξερω οτι ειναι αργα αλλα δυστυχως τετοιες ωρες γυρναω και σπίτι...οποιος μπορει ας μου στείλει μυνημα για να κανονίσουμε
Last edited by easybizi; 30-09-2014 at 19:39.
Kapa (30-09-2014)
Ανανεωση Βαθμολογιων!
Εκλεισε και το Group B με τις Napoli Και Manchester Utd να παιρνουν την προκριση στους 16, οπου τους περιμενουν ηδη Chelsea και Juventus.
Λαθος στη διατυπωση.
Μετρανε τα μεταξυ σας ως προς νικη ισοπαλια ηττα. Οχι με βαση τα γκολ στα μεταξυ σας.
Οποτε αν εχει κερδισει και ο ενας ενα παιχνιδι και ο αλλος μετα παει με βαση τα συνολικα γκολ.
Το να μετραμε εντος εκτος γκολ πιστευω ειναι ακυρο.
Το ιδιο εχω πει και για τα νοκαουτ. Οτι αν εχουν μπει ιδια γκολ τοτε γινεται 3ο παιχνιδι και παει λεγοντας.
hidd3n (30-09-2014)
Bookmarks