Καλησπερα παιδια,
Σημερα αν ειναι εφικτο να κλεισουμε την 4αδα για να προχωρησουμε.
Αν βγει ζευγαρι για τους 4, τοτε μπορει να γινει αμεσως το παιχνιδι και να βγει τουλαχιστον η μια ομαδα του τελικου.
Καλη συνεχεια!
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Καλησπερα παιδια,
Σημερα αν ειναι εφικτο να κλεισουμε την 4αδα για να προχωρησουμε.
Αν βγει ζευγαρι για τους 4, τοτε μπορει να γινει αμεσως το παιχνιδι και να βγει τουλαχιστον η μια ομαδα του τελικου.
Καλη συνεχεια!
Γιώργο εγώ με το giorgos28 (fryt) χτες δεν μπορέσαμε να παίξουμε λόγω next-gen psn. Σήμερα έπεσε πυρετός στο σπίτι μου και είμαι σε συναγερμό DEFCON3 για τα "σποράκια" μου. Δεν θα το κάνουμε σήμερα κατά 90%.
Αν είναι το ζευγάρι μου να καθυστερήσει τους ημιτελικούς ας περάσει η Νάπολι. No need to panic...
Kapa (09-10-2014)
Benfica Galata 0 - 4
Galata benfica 2 -1
Η πυρηνική γαλατα έκανε πλάκα στην μπένφικα και δίκαια πέρασε στους 4.
Μπραβο στον φίλο κ καλή συνέχεια με την κούπα!
συγχαρητήρια σε όλους και πάνω απολα στο Γιώργο για την αψογη διοργανωση.
Και εις αλλά με υγεία.
Phoenix θα παίξουμε το ματσάκι μας σήμερα το απογευματάκι;
Kapa (09-10-2014)
giannislazy (09-10-2014),Kapa (09-10-2014)
Galatasaray-Porto= 3-2
Porto-Galatasaray= 1-3
Spoiler!
Δυνατα ματς και τα δυο. Η Galatasaray παιζει εξαιρετικη αμυνα, με βαθος και αλληλοκαλυψεις.
Στο πρωτο ματς θα μπορουσε η Porto να ειχε καλυτερη τυχη αλλα σπαταλησε 2 κλασικες ευκαιριες.
Στο δευτερο ματς η αμυνα της Porto χαρισε 1 γκολ και με την αστοχια της σε πεναλτι, δεν καταφερε τουλαχιστον να ισοφαρισει σε 2-2 και να παλεψει στο τελος. Βγαζοντας ολη την ομαδα μπροστα στα τελευταια λεπτα, εγινε το 3-1 και τελειωσε εκει το παιχνιδι.
Συγχαρητηρια στον Phoenix, ειναι φοβερος παιχτης, αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που παιζουμε μαζι.
giannislazy (09-10-2014),phoenix7 (09-10-2014)
καλησπερα σε ολα τα παιδια και σε ολες τις παλιοσειρες,μετα χαρας βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη και οργανωμενη κινητοποιηση για πρωταθληματα φιφα και ειναι ευχαριστο αυτο,ελπιζω και εγω να μπορεσω να συμμετασχω απο το επομενο μιας και ειναι στα αμμεσα σχεδια η αγορα του ps4 και ενα κινητρο επιπλεον ειναι η διοργανωση πρωταθληματων.Τα γνωστα γατακια μπορουν πλεον να αρχισουν να τρεμουν...ξερουν αυτα
Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στον Γιωργο για την διοργανωση αλλα κυριως για τον χρονο που αφιερωνει και δεν ειναι λιγος αυτος για την σωστη διωργανωση ενος τετοιου πρωταθληματος,καλα κουραγια φιλε μου.
[
Ευχαριστώ παιδιά...Το θέμα είναι να γουστάρουμε και να υπάρχει καλό κλίμα.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα διορθώσει το bug που υπάρχει στα settings για να γίνει ακόμα καλύτερο τα τουρνουά που θα γίνονται.
pankal6 (10-10-2014)
Napoli - Tottenham 3-5
Μέσα στην Ιταλία έγινε ένα ματς ροντέο με τις άμυνες και των δύο ομάδων να κάνουν τεράστια λάθη. Εξού και το μεγάλο σκορ. Λαμέλα και Έρικσεν από 2 γκολ για τους Λονδρέζους, Μέρτενς κ Ιγκουαίν από ένα γκολ για τους Ναπολιτάνους.
Tottenham - Napoli 0-0
Στο Λονδίνο με ηλιοφάνεια!!! οι άμυνες ήταν 1000% καλύτερες και το ματς τέλειωσε 0-0 χωρίς την κλασσική ευκαιρία. Και οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά στο τέλος η ισοπαλία ήταν δίκαιη.
Καλό παιχνίδι Γιώργο. Ευχαριστώ...
Ανανεωση του Table!
Η Galatasaray περιμενει ηδη στο τελικο μια εκ των Bayern ή Tottenham.
Φέρτε μπουλντόζες και φορτηγά! Ηρθε ο καιρός να γκρεμίσουμε την παράγκα.. Θα ειναι δύσκολο, αφού ο Lazy θα έχει με το μέρος του παράγοντες, διαιτητές και ίσως παίχτες της ομάδας μου!
Ηδη ο Lahm μου έκανε παράπονα οτι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.. Ενάντια σε όλους και σε όλα θα παλέψουμε.
Δυστυχώς λόγω μιας βάφτισης την Κυριακή θα έχω πολύ περιορισμένο χρόνο μέσα στο Σ/Κ.. Σήμερα θα δουλεύω όλη μέρα. Σάββατο αν καταφέρω να βρω χρόνο το μεσημεράκι αν μπορεί και ο Γιάννης θα το στήσουμε..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Προσπαθούσαμε πολύ ώρα σήμερα να μπούμε με τον Γιάννη, αλλα η ΕΑ και το PSN δεν μας έκαναν το χατίρι.. Απ'ότι βλέπω ειναι γενικό το πρόβλημα στο FIFA. Δεν μπαίνει πουθενά Online και παντού βγάζει error.
Οπότε δύσκολα σήμερα τα παιχνίδια.. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα ρίξουμε..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
giannislazy (11-10-2014)
Bayern M. - Tottenham 2-2
Στο Μόναχο ο Μίλερ νωρίς νωρίς έβαλε μπροστά την Μπάγερν αλλά ο Λαμέλα με δύο γκολ γύρισε το ματς για να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε ο Λεβαντόφσκι για το τελικό 2-2.
Tottenham - Bayern M. 2-3
Στο Λονδίνο το πολύ γρήγορο γκολ του Παουλίνιο έδωσε χαρές και όνειρα για τελικό στους πετεινούς αλλά η πυραυλοκίνητη Μπάγερν έβαλε 3 γκολ μέχρι το ημίχρονο με το 3ο με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ρόμπεν στο 45'. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε η Τόττεναμ αλλά η Μπάγερν ήταν πάντα ένα κλικ πιο γρήγορη. Μόνη παρηγοριά η μείωση στο 90' με τον Αντεμπαγιόρ.
Καλή τύχη στα παιδιά στον τελικό...
Με τον Γιάννη έχουμε αναμετρηθεί αρκετές φορές σε τελικές φάσεις.. Μου έχει στερήσει και ένα κύπελλο (Καταραμένη CSKA !! χαχαχαχα..) 2 πολύ δυνατά ματσάκια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.. Καλύτερος ο Γιάννης, πέρασα γιατί εκεί που το χρειαζόμουν με τράβηξε η ομάδα. Ειχαμε έλλειψη φαντασίας αλλα ελπίζουμε για βελτίωση ενόψει του μεγάλου τελικού! Ωραίος Γιάννη, εισαι σταθερή αξία, πάντα πιστός στα μεγάλα ραντεβού! Οι διατητές δεν σφύριζαν τίποτα για τους Αγγλους αλλα τους κερδίσαμε κι αυτούς!
BAYERN FC - TOTTENHAM 2-2
Ισορροπημένο ματσάκι με τους Αγγλους να έχουν καλύτερα πατήματα, λόγω βροχής.Στο 25 ο Muller με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 αλλά οι Αγγλοι γρήγορα έκανε την ανατροπή με 2 γκολ του πολύ καλού Lamela. Στο 87 ο Lewa έβαλε γκολ-ανάσα για τους Βαυαρούς ενόψει της συνέχειας!
ΤΟΤΤΕΝΗΑΜ - ΒΑΥERN FC 2-3
Λίγο καλύτεροι στο 2ο παιχνίδι, φάγαμε πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 3', αλλά χρησιμοποιήσαμε το ταλέντο μας και ο Robben ισοφάρησε στο 9. Στο 29 ο Gotze έκανε την ανατροπή και στο 45 ο MVP Robben με άπιαστη εκτέλεση φαουλ έκανε το 1-3. Απο κει και πέρα αναγκαστήκαμε να κλειστούμε πίσω γιατι οι αντεπιθέσεις των Λονδρέζων ήταν φονικές. Μεγάλη η πίεση της Tottenham ,αλλα το μόνο που κατάφερε ειναι να μειώσει στο 90.. Μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν τρομερό αντίπαλο!
Θα τα πούμε στο επόμενο Lazy!
giannislazy (13-10-2014),Kapa (13-10-2014)
Να υπενθυμισω πριν παιξετε τον τελικο οτι ειναι ενα παιχνιδι.
Οποιος θελει Hostαρει. Βεβαια κανω και μια κληρωση αν γουσταρετε.
Αν το παιχνιδι ληξει ισοπαλο τοτε γινεται και δευτερο και παει λεγοντας.
FotisGRC (13-10-2014)
Bookmarks