Results 1 to 20 of 992

Thread: Horizon Zero Dawn

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Nα διαφωνήσω κι εγώ με τον χαρακτηρισμό "ανωμαλία" του Giannis1979 (μάλιστα, στην αρχή πάτησα thanks, αντιλαμβανόμενος ότι συμφωνεί, αλλά μη έχοντας διαβάσει όλο το ποστ), γιατί ακούγεται αρκετά άσχημα (κι αν χαρακτηρίζουμε παρομοίως εδω μέσα το κάθε τι, με το οποίο διαφωνούμε, και το κάνουμε όλοι, το φόρουμ θα γίνει μπάχαλο σε μία ώρα μέσα).
    Το νόημα του ποστ ήταν προφανώς ότι δεν υπάρχει νόημα στο να κάνει κάποιος κάτι που δεν τον ευχαριστεί, μόνο και μόνο για να πάρει μία πλατίνα ξέρω γω. Τώρα, εάν κάποιος κόσμος, ή αρκετός κόσμος, ασχολείται με αυτά, είναι αυτονόητο ότι είναι γούστο του καπέλο του και δεν μας πέφτει λόγος. Για να το κάνει, κάποιο λόγο θα έχει ή μπορεί να του αρέσει ή να το κάνει από περιέργεια (πχ πόσο γρήγορα μπορεί να βγάλει ένα speedrun). Μάλιστα, εγώ σκεπτόμουν ότι μπορεί να ανήκω και στην μειοψηφία, δηλαδή σε αυτούς που δεν παίζουν κανένα Dlc κλπ. Μιας που το έφερε η κουβέντα πάντως, μου έχει έρθει αρκετές φορές η επιθυμία να παίξω δεύτερη φορά κάποια παιχνίδια ακόμα. Το RDR 1 είναι ένα από αυτά, παρόλο που, παιχνιδάρα μεν, δεν μου έκανε το μεγάλο κλικ, δεν το ερωτεύτηκα όπως άλλα. Τώρα με το RDR2 πάντως (ελπίζω σύντομα), δεν το βλέπω για δεύτερο playthrough του 1. Επίσης, κάποια adventures, το Half Life 2+episodes, το Last of Us, και με κλειστά μάτια τα Deus Ex και τα Dishonored. Mε το Call of Juarez 1 δεν ξέρω τί κόλλημα έχω φάει. Το έχω παίξει 3 φορές έυκολα, χωρίς να το πολυσκεφτώ, δεν το βαρέθηκα στιγμή, και αν μου πει κανείς "ξαναπαίξ το αύριο", το κάνω χωρίς να έχω θέμα. Γούστα είναι αυτά. Επίσης, τα 3 της τριλογίας του Ueda, που προσωπικά την έχω πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο έχω παίξει, δεν τα έχω παίξει δεύτερη φορά, γιατί τα θεωρώ μοναδικές εμπειρίες και δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα ξαναπαίξω (αν και το HD remake του SotC είναι δέλεαρ)
    Για να μένουμε και on topic, το Horizon είναι και αυτό στα στάνταρ παιχνίδια που 100% θα αναζητήσω να ξαναπαίξω κάποια στιγμή, ασχέτως εάν το κάνω τελικά ή όχι. Τώρα που το τελείωσα, καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο τί έπαιξα.....

Last edited by toninio; 10-12-2018 at 02:26.

Bookmarks

Bookmarks