To τελείωσα, μόλις, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος που έπαιξα ένα τέτοιο καλοφτιαγμένο παιχνίδι και που φτιάχνονται τέτοια παιχνίδια γενικότερα. Τιμούν το χώρο. Respect λοιπόν στην Guerilla, γιατί έφτιαξε ένα παιχνίδι άρτιο σε όλα. Το τελείωσα στις 77 ώρες, αλλά ήταν 77 γεμάτες και καλές ώρες παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση δεν βαρέθηκα\κουράστηκα. Ίσα ίσα, όταν κατάλαβα ότι η ιστορία οδεύει προς το τέλος, κατευθείαν σκέφτηκα "α ρε γμτ, πάει, δεν θα μπαίνω πια στον κόσμο του Horizon".
Έκανα ότι side quest και errand βρήκα και τα βρήκα όλα καλά κι ενδιαφέροντα. Μόνο κάτι hunting trials δεν έκανα. Aν δεν κάνω λάθος, πρέπει να άφησα και κανα δυο corrupted zones και bandit camps. Aντίθετα, κυνήγησα τα Cauldrons (για ευνόητους λόγους) και δεν έβγαλα μόνο ένα, το Zeta (δύσκολο, και μετά δεν ξαναπήγα).
Το κομμάτι action, φοβερό. Χαρακτήρες, μου άρεσαν όλοι (και πολύ εκφραστικά δοσμένοι). Η ιστορία επίσης μου άρεσε πάρα πολύ και είναι και αφορμή για σκέψη γενικότερα. Μουσική, επίσης πάρα πολυ καλή. Τώρα, το αν κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, σίγουρα (δεν υπάρχει τέλειο παιχνίδι), αλλά νομίζω ωχριούν μπροστά στο άψογο σύνολο.
Τι να πω, είναι παιχνιδάρα και νομίζω πρέπει όλοι να το δουν. Και πάλι μπράβο στους developers. Είναι μία εξαιρετική εμπειρία το Horizon.