Αν μη τι αλλο το Horizon ειναι το πρωτο παιχνιδι που παιζω στο Pro που το downsampling επιτελους ειναι ξεκαθαρο και βγαζει ματι. Πεντακαθαρη εικονα, θαρρεις και τρεχει σε μεγαλυτερη απο 1080ρ αναλυση... Τρομερα εντυπωσιασμενος.
Αν μη τι αλλο το Horizon ειναι το πρωτο παιχνιδι που παιζω στο Pro που το downsampling επιτελους ειναι ξεκαθαρο και βγαζει ματι. Πεντακαθαρη εικονα, θαρρεις και τρεχει σε μεγαλυτερη απο 1080ρ αναλυση... Τρομερα εντυπωσιασμενος.
Ξυδακι απο τους οπαδους του Witcher(κυριως η Pc master race που δεν εχουν προσβαση στο παιχνιδι) για αλλη μια φορα με το οπτικο αποτελεσμα![]()
DJTaurus (01-03-2017)
^^ Μιλαει για τα γραφικα. Και δεν υπαρχει αμφιβολλια για το πιο παιχνιδι εχει καλυτερα γραφικα. Ειτε μιλαμε για το Witcher 3 σε κονσολα ειτε σε υπερτουμπανο PC με ολα στο τερμα, το Digital Foundry ξεκαθαρα λεει οτι το Horizon στο "peasant" PS4/Pro ειναι ανωτερο επι συνολου. (δηλαδη γεωμετρια, animation, εφφε, κλπ κλπ)
Σαφως και εχουν μερικα κοινα σημεια, και τα 2 RPG ειναι και τα 2 εχουν dialogue wheel και τα 2 ειναι open world και διαφορα αλλα. Και ναι το Horizon εχει καποιες επιρροες απο το W3. Αλλα λογικο ειναι. Και το Cyberpunk της CD Projekt βγηκαν και ειπαν οτι εχει σαν σημεια αναφορας/επιρροης το Deus Ex και καποια αλλα παιχνιδια. Παντως μιλαμε για επιρροες αυτη τη στιγμη, γιατι απο αυτα που εχω δει το combat του Horizon ουδεμια επαφη εχει με το witcher 3. Μιλαμε για κυριως ranged stealth combat system το ενα, ενω το αλλο ειναι 90% melee χωρις stealth. Το δε setting δεν νομιζω οτι εχει καμμια επαφη επισης.
Το παιχνιδι εγω λογικα θα το παρω αυριο αλλα πραγματικα επειδη το εχω το Witcher 3(και στο pc συγκεκριμενα) οι διαφορες κανουν μπαμ απο μακρια μονο και μονο απο τα οσα stream και video εχω δει,αρα που να το δεις και σε κονσολα που λεμε.
Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις μετα απο 2 παρα κατι ωρες παιχνιδιου:
1. Το παιχνιδι, ειναι εξαιρετικο οπτικα, οχι μονο απο τεχνικης πλευρας, αλλα και απο art direction. Περα απο προσπαθεια εντυπωσιασμου του παικτη, το περιβαλλον υπηρετει την ιστορια και την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.
2. Πολυ ωραια χρωματα και διαβαθμισεις φωτεινοτητας. Παιζω το παιχνιδι σκοπιμα σε αργο ρυθμο, ειναι κατι που με χαλαρωνει και απολαμβανω την εξερευνηση περισσοτερο.
3. Η ιστορια ειναι μεχρι στιγμης ενδιαφερουσα, με υποθεση που σε κανει να εχεις περιεργεια να μαθεις παρακατω.
Γενικα δεν παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια, δεν με τραβανε, οποτε δεν κανω τον ειδικο. Πηρα το παιχνιδι γιατι μου εκανε κλικ και λογω Guerilla. Μεχρι στιγμης δεν εχω μετανοιωσει στιγμη για τα λεφτα που ξοδεψα.
Το πιθανοτερο να ισχυει αν λαβουμε υπ οψιν προηγουμενες exclusive δουλειες. Απ οτι εχει γραφτει στο παρελθον η Sony εχει πλαφον στα exclusives και δεν ξεπερναει τα 40 εκ., οποτε μαλλον ανεβηκε λιγο για το συγκεκριμενο. Για το ucharted 3 ας πουμε αν θυμαμαι καλα το budget ηταν γυρω στα 25.
Γενικα εχει (σχετικα) χαμηλα τα κοστη στα exclusives η Sony που για μενα δεν ειναι καθολου χαμηλα, απλα καποιες αλλες εταιρειες το εχουν παρακανει με το marketing και φτανουν να κοστιζουν 80 και 100 εκ.
Έπαιξα 4 ώρες σήμερα και το παιχνίδι είναι πραγματικά παρά πολύ ωραίο.
Βέβαια ακόμα μαθαίνω τους μηχανισμούς του. Γενικά το παιχνίδι φαίνεται σε όλους τους τομείς παρά πολύ καλό.
Το ξεκίνησα στο Very Hard και έως τώρα δεν έχω συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.
Επίσης οι μάχες με τα ρομπότ είναι απολαυστικές.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν μιας και ειμαι ακόμα στην αρχή και έχω δει πολύ λίγα πράγματα.
Πάντως η ιστορία τα παει καλά, ήδη έχω αρχίσει να δένομαι με τους χαρακτήρες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Θα το παρω κι εγω αυριο.
Να πω και κατι που παρατηρησα και με εκανε να αισθανθω λιγο "ζηλια" για πρωτη φορα που ειμαι peasant και δεν εχω pro.
Στο neogaf εχουν ανοιξει photo thread και πραγματικα οι διαφορες μεταξυ των 2 εκδοσεων ειναι αρκετα μεγαλες, στα δικα μου ματια τουλαχιστον.
Ειναι μερικες απο την pro version που ειναι λιγο unreal, στο standard ομορφο σιγουρα αλλα οχι σε αυτο το επιπεδο.
Πχ
![]()
Μαρεσει που ανα καιρους γραφουμε για τα 10ρια ή τα κουλουρια που βαζουν χρηστες στο metacritic,λες και εμεις εχουμε καλυτερους. Επισης το σκρουτζ δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο εδωσε την δυνατοτητα να γραφονται reviews/mini reviews οταν ο αλλος δεν γραφει τιποτα για το προιον αυτο.
https://www.skroutz.gr/s/9194946/Hor...4.html#reviews
Ειναι δυνατον να μου βαζει ο αλλος στα θετικα το multiplayer του παιχνιδιου που δεν εχει?
Αθλιο το τωρινο συστημα,γινομαστε ρεζιλι δυστηχως με τετοια παραδειγματα.
Απεφευγα και εξακολουθω να αποφευγω να βλεπω φωτογραφιες οποτε δεν μπορω να σχολιασω συγκεκριμενα πανω σε αυτο που λες, ομως οπως ειπα και πιο πανω αυτο που πραγματικα μου εκανε για πρωτη φορα εντυπωση ειναι το downsampling το οποιο πραγματικα κανει το παιχνιδι να φαινεται οτι τρεχει σε μεγαλυτερη αναλυση. Παντως ποσο το χαιρομαι το παιχνιδι... ενω παιζω κανω στο μυαλο μου την αντιπαραθεση του ποιο ηταν το τελευταιο παιχνιδι της Guerilla και τι εβγαλε τωρα... το αλμα ειναι κυριολεκτικα αστρονομικο...
Από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω. Μάλλον δεν θα τελειώσω, άπλα θα ξεκινήσω ΛΟΛ... Αρχικά να πω ότι παίζω σε Pro και 4K HDR (που δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο, απλά το αναφέρω).
Τι να πω; Το σαγόνι φτάνει στο πάτωμα με το που ξεκινήσει κάποιος το παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει μια τρομερή εισαγωγή και όπως όλα δείχνουν έχει ένα πάρα πολύ καλό στόρι όπως έχει αναφερθεί και σε διάφορα reviews. Τα καλύτερα γραφικά που έχω δει μέχρι στιγμής.
Έπαιξα εχτές σχεδόν 3 ώρες, ίσως και λίγο παραπάνω. Έτρεχα δεξιά και αριστερά, σαν παιδάκι που το αφήνεις μόνο του στην παιδική χαρά να παίξει. Απορροφήθηκα... Έκανα gathering resources σκοτώνοντας μηχανές, μάζευα πέτρες, φυτά και άλλα τέτοια διάφορα που θα σας χρειαστούν. Μου αρέσει πολύ το stealth, οπότε προσπαθώ να παίξω με αυτόν τον τρόπο. "ΧΑ!..." Λέω! "Παιχνιδάκι"... Κρύβομαι στους θάμνους έρχονται και τα σκοτώνω πανεύκολα. Μέχρι που συνάντησα το πρώτο "πραγματικό" machine... Ε, εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι παντελώς άσχετος και ότι δεν έχεις μάθει απολύτως τίποτα ή μάλλον, έχει ακόμα πάρα πολλά να μάθεις! Εκεί βασίζεται και το όλο παιχνίδι πιστεύω. Στο combat.
Δεν περιγράφω άλλο. Μιλάμε το παιχνίδι θα είναι ΕΠΟΣ! Και ακόμα δεν έχω καν ξεκινήσει...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
spartan (02-03-2017)
Μπαίνω στο skroutz έτσι για να ρίξω μια ματιά αν υπάρχει ακόμα η collector's edition και έχει εκτοξευθεί στα 199 ευρώ. Έλεος δηλαδή....
Τη limited τη βγάζει διαθέσιμη μόνο στο Κωτσοβολο στα 79,90€.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας και από μένα, 1ο ποστ στο φόρουμ καλός σας βρήκα. Παρήγγειλα το παιχνιδι ( http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...?cmicc=skroutz ) με το παζάρι από το site του κότσοβόλου στα 60.40€ και είδα ότι και η απλή version βγαίνει στα 52€ με τον ίδιο τρόπο. Το γράφω εδώ γιατί πραγματικά δεν βρήκα φθηνότερα πουθενά και είπα να το μοιραστώ! Καλό λιώσιμο!
Axilleas_GR (02-03-2017),Christos33 (02-03-2017),DJTaurus (02-03-2017),enstikto (02-03-2017),nikosgnr (02-03-2017),Noobios (02-03-2017),PDS (02-03-2017),Slay (02-03-2017),Snk (02-03-2017),spartan (02-03-2017),Valkyre (02-03-2017),Viper (02-03-2017),WolfRathmA (02-03-2017)
Axilleas_GR (02-03-2017),retro (28-06-2020)
Bookmarks