-
Παιδια τι λετε ακριβως? Συγνωμη τωρα αλλα απλα δεν μπορω να δεχθω οτι δεν καταλαβαινετε αληθεια το λεω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ REMASTER ΑΥΤΟ.
Δεν το βγαζει για εσας. Δεν εχει σημασια αν για εσας ειναι ανουσιο. Οταν μιλαμε θεωρω οτι μπορουμε να καταλαβουμε οτι μιλαμε με αντικειμενικη σκοπια και κοιτωντας το πως λειτουργουν τα πραγματα σε ενα γενικο πλαισιο αναφορας και οχι ειδικα και προσωπικα.
Προσωπικα ουτε εγω καιγομαι να παω να παιξω το Horizon 1 ξανα. Αυτο δεν το κανει ανουσιο ως υπαρξη.
Λετε θελουμε καινουργια παιχνιδια λες και περιμενετε απο καμμια Nixxes να βγαλει το επομενο ΑΑΑ IP που θα αλλαξει την βιομηχανια. Που προφανως δεν μπορει να το βγαλει γιατι οχι μονο δεν εχει τα χρηματα αλλα ουτε και την καταρτιση.
Λετε να βγαλει απλα ΑΑ παιχνιδι, λες και αυτο περιμενουμε ενα ΑΑ indie παιχνιδι απο την Nixxes γιατι εχουμε ελλειψη σε ΑΑ παιχνιδια και δεν βρισκουμε ενα καλο ΑΑ παιχνιδι να παιξουμε...meanwhile στα Days of Play της Σονυ που δειχνουνε 50 ΑΑ παιχνιδια τη φορα, τα σχολια που κανουμε μετα εμεις ειναι "απιστευτα βαρετη παρουσιαση ενα καρο indies και κανενα ΑΑΑ παιχνιδι"... Και πες οτι το βγαζει το ΑΑ η Nixxes εγω σας λεω, πιστευετε οτι θα τρεξουν σωριδον να το αγορασουν ολοι (ξαναλεω μιλαμε ΓΕΝΙΚΑ οχι προσωπικα)?
Δεν γινεται πια να υποστηριζονται αυτα τα πραγματα.
Η Nixxes ειναι χρονια στον χωρο των Remasters και αυτο κανουν και μαλλον αυτο θελουν να κανουν μεχρι ισως να αλλαξει αυτο (μιας και τωρα ειναι στα χερια της Sony), και να αποτελει λιγοτερο ρισκο γι αυτους.
Πρεπει επισης καποια στιγμη να αποδεχθουμε οτι τα παιχνιδια δεν βγαινουν τσαμπα, οτι ενα σωρο στουντιο κλεινουν καθημερινα (μαντεψτε, τα περισσοτερα Indie) και βαρανε πτωχευση και οτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα και ναι αν θελουμε το TLOU3 πρεπει να υπαρχουν και τα remasters και τα DLCs και τα ολα. Γιατι αν δεν υπαρχουν αυτα θα πρεπει να πουν οκ TLOU3 τιμη 120 ευρω. Και μετα να δω εγω τι θα σημαινει αυτο στα αυτια του κοσμου και τις πωλησεις.
Το να γυρναει κανεις και να γκρινιαζει επειδη μια εταιρεια σαν την Nixxes βγαζει ενα remaster για οποιον ενδιαφερεται, χωρις να παιρνει χρονο και χρημα απο τον original developer, φροντιζοντας παραλληλα να υπαρχει cash flow στον Publisher στην εποχη που ζουμε τωρα, ειλικρινα το βρισκω εντελως εκτος πραγματικοτητας. Αν ηταν cash grab τυπου δεν καναμε τιποτα, απλα ανεβασαμε αναλυση και δωσαμε 60 καρε, να το καταλαβω 1000% και φυσικα να γκρινιαξω οπως εχω κανει για τοσα remasters τα οποια ηταν αρπαχτες εντελως. Αν ομως γινεται τιμια δουλεια, ε διαολε πρεπει να αναγνωριστει στο πλαισιο αυτο που συζηταω πιο πανω.
Δεν μπορει να κανουμε σχολια τελειως εξω απο τον χορό και να κανουμε σαν τα πραγματα να ειναι απλουστατα και οι λυσεις ξεκαθαρες σαν να τις εχουμε ετοιμες στο πιατο...
Οπως ειπατε και σε αλλο θρεντ περι digital και physical ο κοσμος ελαλλησε. Δυστυχως και για εμενα αυτο. Γιατι θα βγει μαλλον PS6 και δεν θα μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι απο την συλλογη μου. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη. Και οσο εγω και να σφυραω κλεφτικα δεν προκειται να αλλαξει. Δεν προκειται περι σωστου ή λαθους, ηθικου ή μη. Προκειται για πλειοψηφικη επιλογη.