Page 50 of 50 FirstFirst ... 404647484950
Results 981 to 992 of 992

Thread: Horizon Zero Dawn

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω θα ελεγα οτι ολα αυτα κρατανε το χομπυ να επιπλεει αυτη τη στιγμη αντι να γκρεμιστει ολοσχερως.

Το οτι καποια genres εχουν γινει δημοφιλη, εχουν γινει ακριβως γιατι ο κοσμος τα ζηταει. Ειναι σαν τις ταινιες της Μαρβελ και γενικοτερα superhero stuff. Οσο τα ζηταει ο κοσμος και πουλανε θα βγαινουν.

Καταλαβαινω πολυ καλα να ζηταει καποιος μικροτερα σε μεγεθος παιχνιδια, αλλα μεγαλο μερος του κοσμου δεν θα μπορεσει να αποδεχθει να πληρωσει -δεν σου λεω εγω 80, πες 50 ευρω- για ενα παιχνιδι linear με 8 ωρες διαρκεια. Ειδικα οσο μεγαλωνουμε και ο ελευθερος χρονος συρρικνωνεται ειναι λογικο να ζηταμε εμπειριες δυνατες που να μην τραβανε πολυ σε διαρκεια. Ομως μια ερχεται το οικονομικο, μια ερχεται το πιο casual ή νεαρο κοινο, το οποιο ειτε δεν εχει χορτασει αυτου του ειδους τα open world παιχνιδια, ειτε τωρα ξεκιναει να τα βιωνει και καπως ετσι βγαινουν τετοια παιχνιδια. Το Astrobot, παιχνιδι αστερι, βγηκε πριν 1μιση μηνα σχεδον και αυτη τη στιγμη στα μεταχειρισμενα δινει και παιρνει...

Ο κοσμος δεν τα θεωρει καλη επενδυση αυτα τα παιχνιδια πλεον δυστυχως.

Οσον αφορα τα PC εσοδα δεν τα λες και αμηλητεα, ειδικα αν λαβεις υποψην σου το Year over Year Growth.

https://www.statista.com/statistics/...titles-for-pc/

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ίσως να είναι έτσι.
    Αλλά οκ εμένα έτσι όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή το gaming δεν μου αρέσει.
    Προφανώς δεν θα αλλάξει η βιομηχανία για εμένα, δεν με έχει ανάγκη.
    Αλλά δεν σημαίνει πως δεν θα εκφέρω την δυσφορία μου για αυτό που συμβαίνει..
    Ο,τι ο κόσμος μετράει τα παιχνίδια ανάλογα με τις ώρες που του δίνουν και όχι την ποιότητα..
    Είδαμε και με τις ταινίες Marvel τώρα που ήρθε ο κορεσμός..

Δεν έχω δει έσοδα Δημήτρη απλά έβλεπα κάτι πωλήσεις από single player games και δεν μου είχαν φανεί κάτι τρελό, ακόμα και αυτά τα νούμερα δεν μου λένε κάτι.. Γιατί δεν ξέρω τι «έχασε» το PlayStation.. πχ αν κάποιος δεν αγόρασε την κονσόλα και δεν ξοδεύει εκεί όλα τα χρήματα του..
    Οποτε μπορεί να πήρε 450 εκατομμύρια αλλά να έχασε 1 δις.. ή πχ όντως να είναι 450 καθαρά στην τσέπη της Sony..

Το έχουμε πει αρκετές φορές πως η βιομηχανία έχει θέμα, και μάλλον κάποια στιγμη Όλο αυτό θα σκάσει. Το πότε είναι το θέμα.

Ξέρω πως όμως εμένα πλέον την κονσόλα δεν την εκμεταλλεύονται όπως παλαιότερα. Όπως σαν χρήστης PlayStation είμαι «χαμένος» σε σχέση με προηγούμενες γενιές…

Δεν θα κάτσω να κοιτάξω ποτέ τα λεφτά π που βγάζει η κάθε εταιρεία και τι ζητάει το κοινό, θα κοιτάξω αν το χόμπι μου με ευχαριστεί εμένα.
    Αν συντηρηθεί έτσι το gaming προφανώς δεν είναι για εμένα και θα αποχωρήσω. Θα το καταλάβω αλλά δεν θα το ασπαστώ..

Οπως όταν θέλω να βγω στην Ελλάδα για ένα ποτό ξέρω πως 9/10 μαγαζιά παίζουν τραπ, ε θα πάω στο 1/10 που δεν παίζει για να ευχαριστηθώ την έξοδο μου.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eγω παλι ειμαι καπου ενδιαμεσα.

Δεν εχω κορεστει τα καλα open world games χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αναπολω καποια ωραια linear single player games πιο στιβαρα και μικροτερα σε διαρκεια οπως ας πουμε το Alan Wake 2 κλπ. Απο την αλλη ναι, πανε και τα κανουν ολα open world και υπαρχει πολυ σκουπιδι εκει εξω.

Παρολαυτα και εχοντας πει το παραπανω... προσφατα επαιξα το Uncharted Legacy of Thieves collection στο PS5. Εννοειται το διασκεδασα, αλλα επιασα τον εαυτο μου να λεει οτι αν εβγαινε Uncharted 5 θα περιμενα κατι περισσοτερο απο αυτο που επαιξα και για καποιον σχιζοφρενη λογο φανταζομουν ενα open world Uncharted, ιδιως οταν επαιζα το Lost Legacy... :/

IMO ενα ΚΑΛΟ open world game με σωστο στησιμο, δεν εχει αντιπαλο.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εδώ είναι προφανώς τα γούστα του καθενός. Πάντα μου άρεσαν περισσότερο τα linear παιχνίδια παρά τα open world.
    Οχι πως έχω απολαύσει open world. Cyberpunk ξαναπαίζω τώρα. Και το horizon είναι franchise που μου αρέσει πολύ παρά τα προβλήματα του.

Αλλά γενικά linear εμπειριες μου έχουν λείψει. Εχθές συζητάγαμε με συνάδελφο για το πόσο παιχνιδάρα ήταν το Spec ops the line και πως έχουν εκλείψει τέτοια παιχνίδια.

Πριν καμιά 10αρια χρόνια έλεγα (ή μάλλον ήλπιζα) σε μια κουβέντα με φίλο πως παιχνίδια έτσι linear ίσως είναι τα ΑΑ του μέλλοντος. Αλλά γενικά νομίζω πως τα AA σαν παραγωγές δεν υπάρχουν πλέον.
    Νιώθω σαν να έχουμε indie games και μετά τις τεράστιες παραγωγές των δεκάδων εκατομμυρίων

Page 50 of 50 FirstFirst ... 404647484950

Bookmarks

Bookmarks