Page 23 of 50 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 441 to 460 of 992

Thread: Horizon Zero Dawn

το killzone shadow fall ηταν παιχνιδαρα.ηταν κ το πρωτο παιχνιδι που ειχα παιξει στο ps4 κ μου ειχαν πεσει τα σαγονια. το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες,αφησαν τα fps κ πιαστηκαν με action rpg κ βγαλανε κατι αξιοθαυμαστο,απ'αυτο καταλαβαινω με οτι κ αν πιαστουν θα κανουν παπαδες.θα ηθελα να δω κ αλλο ενα killzone βεβαια.

To Killzone shadowfall δεν ηταν παιχνιδαρα.Ηταν ενα πανεμορφο παιχνιδι μεν(για οταν βγηκε)αλλα ενα οκ παιχνιδι οσον αφορα το single player κομματι του. Το Multiplayer του αρκετα καλο και underrated θα ελεγα.

Οσο για το Horizon το εχουμε ξαναπει(νομιζω?)οτι η Guerilla εφερε και ατομα απο τον υπολοιπο χωρο να την βοηθησουν στο Horizon http://www.gamesradar.com/ex-bethesd...ns-open-world/
    και αν ισχυουν αυτα που γραφονται στο reddit
    They hired CD Projekt RED’s Lead Cinematic Artist Pawel Swierczynski, Quest Designer Dennis Zoetebier, and senior Technical Designer Shadi Dadenji.
    https://www.reddit.com/r/gaming/comments/5x4hyh/cd_projekt_congratulates_guerrilla_games_with_the/

3. The Following 2 Users Say Thank You to Fulgore For This Useful Post:

BillyFlo81 (04-03-2017),Valkyre (04-03-2017)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Προφανως και εφεραν νεο προσωπικο στην εταιρεια, αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι αυτοι που εφεραν ηταν ο καθοριστικος παραγοντας ή οτι γενικα ειναι ευκολο απλα να φερεις ανθρωπινο δυναμικο και θα γινει η δουλεια. Σιγουρα χρειαζεσαι την εμπειρια ανθρωπων που εχουν ασχοληθει με RPGs δεν το αμφισβητει κανεις αυτο.

Ομως οπως ειπε και ο Hermen Hulst σε συνεντευξη, αλλαξε σχεδον 180 μοιρες ο τροπος/η φιλοσοφια που δουλευει η εταιρεια γενικα. Μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι ηταν σε αναπτυξη περι τα 5 χρονια.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (04-03-2017),panos74gr (04-03-2017),spartan (04-03-2017)

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Όταν υπάρχει σεβασμός.

https://twitter.com/CDPROJEKTRED/sta...16575925514241
    Last edited by nikosgnr; 04-03-2017 at 13:11.

7. The Following 4 Users Say Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

hakoo (04-03-2017),Kane (06-03-2017),kostasb13 (04-03-2017),mihalis13 (04-03-2017)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Μεγαλη τιμή για την guerrilla και το Horizon σιγουρα...

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Απο χθές που παίζω το παιχνίδι, 3-4 (τεχνικά) θέματα δε μου έχουν κάτσει καλά.

Πρώτον, οι απότομες αλλαγές του καιρού και ημέρας/νύχτας. Π.χ. απο βροχή με ένα κλικ πήγε σε ήλιο. Θα ήθελα κάτι πιο αληθοφανές και ομαλό.

Δεύτερον, το απότομο ξεκίνημα των Cut Scenes. Η έλλειψη Fade In είναι εμφανέστατη και δε κάθεται καθόλου καλά στο μάτι. Μου 'χει τύχει και μέσα σε κάποιο Cut Scene η εναλλαγή να 'ναι το ίδιο απότομη και να κόβεται πολύ άσχημα.

Τρίτον, η συνεχείς ενοχλητική ομιλία των NPCs σε κάποιο Side Quest. Π.χ.

Spoiler!

Τέταρτο και τελευταίο, το κακό Lip Sync.
    Last edited by nikosgnr; 04-03-2017 at 21:42.

10. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

panos74gr (05-03-2017)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Καλημέρα παιδιά. Μέτα από 21 ώρες gameplay λέω να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
    Το παιχνίδι οπτικά είναι απίστευτο και σε απλό PS4 τρέχει πάρα πολύ καλά, Ούτε καν ζορίζεται το PS4, βασικά δεν έχω ακούσει καν τον ανεμιστήρα και δεν ζεσταίνεται ούτε μετά από πολύωρα sessions.
    Σαν gameplay είναι πραγματικά απολαυστικό. Δεν βλέπουμε κάτι καινούριο, δανείζεται από διάφορα παιχνίδια στοιχεία (Witcher, Far Cry κυρίως) αλλά το κάνει πραγματικά πολύ καλά.
    Το story του είναι πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωράς τόσο καλύτερο γίνεται και δεν σε αφήνει να το παρατήσεις. Μου αρέσει τόσο πολύ το story του που κάθομαι και διαβάζω όλα τα Notes που βρίσκω στο παιχνίδι.
    Ο κόσμος του είναι πραγματικά πανέμορφος και έχει αρκετά διαφορετικά τοπία και πολλές φορές ψάχνω τον εαυτό μου να χαζεύει τα τοπία. Επίσης έχει πολύ ωραίο photo mode και οι fans των φωτογραφιών πιστεύω θα ενθουσιαστούν και θα τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες.
    Οι μάχες με τα machines είναι απόλαυση και πάντα θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση και στρατηγική. Ακόμα και ένας watcher μπορεί να σε σκοτώσει αν τον υποτιμήσεις. Βέβαια δεν μπορώ να πω πως έχω δυσκολευτεί παρόλο που παίζω στο Very Hard έχω πεθάνει 6-7 φορές και οι 2 φορές είναι επειδή έπεσα στο κενό. Βέβαια είμαι πολύ προσεχτικός στις μάχες και συνήθως φροντίσω να τις βγάλω όσο πιο stealth γίνεται. Επίσης το dodge εμένα προσωπικά με έχει βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Βέβαια πάντα παίζω quests που είναι στο level μου, αλλά ακόμα και χαμηλότερου level που έχω παίξει (πχ είμαι 20 και παίζω level 14) δεν βγαίνουν εύκολα. Και πάλι πρέπει να είναι προσεκτικές οι κινήσεις σου.
    Τώρα για την ΑΙ των ανθρώπων που έχω διαβάσει τα χειρότερα, όντως δεν είναι καλή. Αλλά όχι τόσο τραγική όσο έχω διαβάσει. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι παίζω στο Very Hard πάντως μέτρια ΑΙ τη λες, τραγική όχι.
    Το παιχνίδι λόγω του open world χαρακτήρα του έχει και κάποια συνηθισμένες "αγγαρείες" (πχ σκαρφάλωσε στο ψηλό machine/δεινόσαυρο) που όμως σε σχέση με άλλα Open World games δεν είναι πολλές, αλλά επίσης δεν είναι και καθόλου κουραστικές και προσωπικά τις κάνω με ευχαρίστηση.
    Επίσης τα αρνητικά που λέει ο Νίκος από πάνω εγώ με αυτό με τα cut scenes δεν το έχω πάρει χαμπάρι, όπως και με τη συνεχή ομιλία των NPCs. Αλλά όντως έχει πολύ απότομη αλλαγή καιρού όπως και το lip sync δεν είναι καλό. Βέβαια το δεύτερο προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και σε πολλά παιχνίδια έχω πετύχει μέτριο lip sync (όπως και το Witcher)
    Τελειώνοντας θα πω και πάλι για τα γραφικά του. Πραγματικά είναι ο,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει στο PS4, δεδομένου και το ότι είναι Open World. Τα τοπία, οι μηχανές, οι άνθρωποι όλα πραγματικά παιδιά είναι χάρμα οφθαλμών. Και μιας και είπα οφθαλμών, όπως είπε και ένα παιδί σε προηγούμενο post τα μάτια των ανθρώπων είναι λες και είναι πραγματικά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή απεικόνιση ματιών σε κανένα άλλο παιχνίδι.
    Το παιχνίδι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Περίμενα πως το story θα είναι ενδιαφέρον λόγω του setting του, αλλά φοβόμουνα μήπως κάνει κάποια κοιλιά, αντίθετα όσο προχωράς τόσο κορυφώνεται. Φοβόμουνα το Gameplay πως θα είναι επαναλαμβανόμενο και θα καταντάει βαρετό. Αντίθετα η κάθε μάχη είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Είχα μια ανησυχία μήπως το PS4 ζορίζεται ή έχουμε έντονα frame drops, αλλά το παιχνίδι τρέχει νεράκι.
    Νομίζω πως όποιος έχει PS4 πρέπει να έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με το post μου παιδιά και εύχομαι να σας κάλυψα όσο το δυνατόν περισσότερο μιας και ήθελα να αποφύγω τελείως τα spoilers.
    Bonus μια φώτο που τράβηξα εχθές
    Spoiler!
    Spoiler!

12. The Following 17 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (06-03-2017),BillyFlo81 (06-03-2017),captainjacko (06-03-2017),christos-sonyboy (06-03-2017),chronohill (06-03-2017),isildur83 (06-03-2017),Kane (06-03-2017),kostasb13 (06-03-2017),ntsmrtz (06-03-2017),PDS (06-03-2017),Snk (06-03-2017),spartan (06-03-2017),teras1 (06-03-2017),toninio (07-03-2017),tsakali GR (06-03-2017),Valkyre (06-03-2017),WolfRathmA (06-03-2017)

Name
    Δημήτρης

Εγω δηλωνω ερωτευμενος με το δημιουργημα της Guerilla. Ο κοσμος που εχουν φτιαξει με εχει βυθισει σε τετοιο βαθμο οσο ελαχιστα games. Συνηθως ο "μηνας του μελιτος" μου με ενα παιχνιδι RPG που μου αρεσει εχει εναν Α χρονο διαρκειας πες 20(?) ωρες. Μετα δεν ειναι οτι παυει να μου αρεσει, οχι, καθε αλλο ο ερωτας παραμενει, απλα ο ενθουσιασμος που ειχα στον μηνα του μελιτος εξασθενει κατι τοις. Στο Horizon ειμαι στις 40 ωρες και εξακολουθω να ειμαι τοσο ερωτευμενος οσο στις πρωτες 2.... αν αυτο δεν ειναι δειγμα ενος καλου προιοντος, να βρασω τα 20+ gaming χρονια που εχω στην πλατη μου... Περισσοτερα θα πω οταν το τελειωσω.

14. The Following 7 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

captainjacko (06-03-2017),chronohill (06-03-2017),kostasb13 (06-03-2017),ntsmrtz (06-03-2017),panos74gr (06-03-2017),PDS (06-03-2017),spartan (06-03-2017)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το παιχνιδι για εμενα εχει ξεπερασει καθε προσδοκια. Ειναι καταπληκτικο και αυτο που λεει ο Val ισχυει, οτι οσες ωρες και να εχω κλεισει μεσα στο παιχνιδι σε κραταει οσο και περισσοτερο. 93 ωρες εχω κλεισει στο Phantom Pain και εδω περα μου φαινεται θα κλεισω περισσοτερο.

Επισης να πω οτι δεν παιζω παιχνιδια RPG, δεν τα μπορω με τιποτα. Οσες φορες εχω ξεκινησει κατι (Mass Effect) το εχω παρατησει και απο τοτε ειπα δε θα ξαν'ασχοληθω. Και το συγκεκριμενο τωρα απλα μου εχει ανοιξει την ορεξη...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

16. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

PDS (06-03-2017)

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Παιδια τα side quest ενεργοποιουνται μονα τους αναλογα με την προοδο που εχεις κανει στο παιχνιδι η πρεπει να περασεις απο καποια συγκεκριμενα σημεια για να ενεργοποιηθουν?
    Επισης αν καποιο σου ξεφυγει ενω εχεις προχωρησει αρκετα μπορεις να επιστρεψεις και να το ολοκληρωσεις η ενεργοποιησεις?

Default Horizon Zero Dawn

Ευχαριστώ την Guerrila που δεν έφτιαξε ένα ακόμα map cleaner. Ακόμα και οι έξτρα αποστολές έχουν νόημα και συνεισφέρουν στο να γίνουν πιο εύκολα οι main. Το παιχνίδι μπορεί να δανείζεται στοιχεία από άλλους τίτλους αλλά βγάζει το μεράκι και την λεπτομέρεια που μόνο exclusive παιχνίδια της Sony έχουν. Δεν κουράζει στο ελάχιστο και όπως στα mass effect με τα λιγοστά rpg στοιχεία δεν σε πιάνει πανικός όταν ανοίγεις το inventory. Οι μαχες με τα robot είναι απολαυστικοτατες και η ομαλότητα που χρησιμοποιείς τα όπλα σου μοναδική για τόσο fast pace battle system. Το εντυπωσιακό είναι ότι σου δίνει επιλογές προσέγγισης και τακτικής χωρίς να κουράζει και να μπερδεύει. Εύγε απόλυτα δικαιολογημένες οι εξαιρετικές κριτικές.

19. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Axilleas_GR (06-03-2017),spartan (06-03-2017)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by captainjacko View Post
    Παιδια τα side quest ενεργοποιουνται μονα τους αναλογα με την προοδο που εχεις κανει στο παιχνιδι η πρεπει να περασεις απο καποια συγκεκριμενα σημεια για να ενεργοποιηθουν?
    Επισης αν καποιο σου ξεφυγει ενω εχεις προχωρησει αρκετα μπορεις να επιστρεψεις και να το ολοκληρωσεις η ενεργοποιησεις?
    Τα side quest τα βλεπεις στον χαρτι με ενα πρασινο θαυμαστικο. Δεν ξερω αν ξεκλειδωνουν καπως κτλ που λες, μολις περασεις απο μια περιοχη παντως στο δειχνει.

Μπορεις να επιστρεψεις οπου θες. Το παιχνιδι ειναι καργα ανοιχτο να πας παντου.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

21. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Axilleas_GR (06-03-2017),captainjacko (06-03-2017)

Θα ηθελα και εγω να γραψω 2 λογια αλλα ακομα δεν το εχς παιξει,λογω του οτι σημερα παρελαβα το παιγνιδι λογω απαραδεκτης καθυστερισης απο Γεν.ταχυδρομικη απο της προσφορα του Κωτσου. Για να δουμε.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εγώ έτυχε και το αγόρασα μεταχείρισμενο και ειπα να δω τι λέει να το ξεκινήσω αργότερα, αλλά της λιγες ώρες που έπαιζα κολλησα δεν ήθελα να το κλείσω να παω για δουλειά είναι το μοναδικό παιχνίδι μετά απο πολυ καιρό που μου αρέσει.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Cool Member g10rg0s's Avatar
    PSN ID
    g10rg0s241071

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για το συγκεκριμενο post - εαν δεν ειναι ζητω προκαταβολικα συγνωμη απο τους διαχειριστες.
    Χθες απο εδω http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...on-zero-dawnτο πηρα με 53 ευρω.
    Ελπιζω να με δικαιωσει σαν αγορα και επιλογη.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Επαιξα τις πρωτες 4-5ωρες περιπου μεχρι το σημειο που φευγεις απο το χωριο μετα απο ολα τα σκηνικα που εγιναν. Το συνολικο επιπεδο παντα ειναι κυριολεκτικα αριστο και πλεον με παιχνιδια οπως το uncharted και το Horizon η εμπειρια παιχνιδιου ξεπερναει ανετα αυτη του κινηματογραφου.
    Η μουσικη ειναι διακριτικη και δεν ενοχλει. Kαι αυτη σε πολυ καλα επιπεδα.

Αριστη κυριολεκτικα δουλεια εχει γινει και στο UI και κυριως τα menu.
    Ολα απλα και τακτοποιημενα.Ουτε ψαχνεσαι για να βρεις κατι ουτε σε κουραζει απο τις πολλες επιλογες.Ισως καποιους τους χαλασει καπως το κατεβατο κειμενο απο τα loot στο ενα ακρο της τηλεορασης αλλα εγω απλα δεν το προσεχω καν
    Ακομα και το κυνηγι μαρεσε παρα μα παρα πολυ. Αυτο που μπορεις να βλεπεις με το Focus την πορεια του τερατος και να στηνεις τις παγιδες και να σχεδιαζεις πως θα φας τους παρακατω εχθρους φοβερο στην εκτελεση.
    Εχει απο οτι ειδα και τα ''detective'' quest το παιχνιδι προφανως αντιγραφες απο το Witcher 3,με πολυ ομορφη παρολα αυτα υλοποιηση μεσω του focus(αφου δεν εχει witcher senses η Aloy). Τιποτα το φοβερο αλλα σπαει ο παγος της μονοτονιας.
    Και η aloy σχεδιαστικα μαρεσει πολυ που ξεφευγει απο τις τυπικες καλλιγραμμες ηρωιδες σε αρκετα παιχνιδια με τις ιδανικες αναλογιες.
    Για τα περι lip sync, texture popping και ''ξηλινων''(απο πλευρας συναισθηματων διαλογων(πραγμα που ειναι χαρακτηριστικο των διαλογων σε τετοια παιχνιδια με επιλογες οπως witcher και mass effect)μπορω να πω οτι δεν με πολυ πειραζουν.
    Highlights ως τωρα εχω το αρχικο video που δειχνει την Aloy απο μπομπιρας μεχρι σημερα και το αλλο με το τρεξιμο στο βουνο μεχρι να φτασουν στο τελος που θυμιζε αρκετα tomb raider(με την καλη εννοια).

Τελος κατι που μου αρεσε παρα πολυ σαν μικρο λεπτομερεια εκτως των αλλων,το animation στο σκαρφαλωμα που ειναι κυριολεκτικα υποδειγματικο μπορω να πω.

Στα μονα πραγματα που δεν με κερδισε ως τωρα το παιχνιδι ειναι στις διαφορετικες φορεσιες(απο πλευρας του τι extra δινουν) και στα διαφορετικα οπλα που δεν δειχνουν να εχουν καποιες αξιοσημειωτες διαφορες ,οσο εχω δει ως τωρα παντα.
    Τρεχει αψογα ως τωρα(αν και το play κυριως οταν ανοιγω τον χαρτη ακουγεται αισθητα παραπανω).

Οι εντυπωσεις και απο μενα κλασσικα(σε σημειο να θεωρειται βαρετο που λεμε να γραφεται και αλλη μια θετικη εμπειρια)ειναι παραπανω απο θετικες ως τωρα,ειδικα σε σχεση με τα οσα ειχα διαβασει και ως τωρα φυσικα.
    Παντως εκ πρωτης οψεως για μενα το Horizon ισως γινει το καλυτερο exclusive μεχρι αυτη τη στιγμη για το ps4 κυριως λογω νεου Ip φυσικα(λιγο πιο πισω βαζω το bloodborne γιατι δεν απεχει και πολυ απο τα souls παιχνιδια φυσικα αν και νεο ip της ιδιας εταιρειας).

Μπορει το Breath of the wild να θετει νεα ορια και μετρα συγκρισεις για την ιδια του την σειρα(σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια δηλαδη αλλα και του τι να ζητησει ο αλλος απο το επομενο),αλλα το Horizon (απο τα οσα εχω δει ως τωρα) ανεβαζει τον πηχη στην υπολοιπη gaming βιομηχανια(κοινως εχει παραπανω ανταγωνισμο λογω και multiplatform ). Δεν ειναι μονο ο οπτικος τομεας αλλα το συνολικο πακετο(ειδικα μιας και μιλαμε για open world παιχνιδι)που το κανει να σε αφηνει με το στομα ανοιχτο.

26. The Following 10 Users Say Thank You to Fulgore For This Useful Post:

hakoo (08-03-2017),isildur83 (07-03-2017),Kane (07-03-2017),king2009 (07-03-2017),kostasb13 (07-03-2017),mihalis13 (07-03-2017),panos74gr (07-03-2017),PDS (07-03-2017),spartan (07-03-2017),Valkyre (07-03-2017)

Name
    Δημήτρης

^^ Tα οπλα εχουν τεραστιες διαφορες, θα το διαπιστωσεις στην πορεια αυτο

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Είμαι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οπότε έχω να δω πολλά ακόμα πριν βγάλω συμπεράσματα. Ένα πράγμα μόνο...ποιο είναι το πρόβλημα με το lip sync που βλέπω ότι γίνεται λογος; ...οκ δεν είναι uncharted αλλά από αυτά τα λίγα που έχω δει μια χαρά μου φαίνεται. Ειδικά αν κάτσουμε να το συγκρίνουμε με αλλά παιχνίδια πχ witcher3, mass effect, δεν υπάρχει καν σύγκριση...

30. The Following 4 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

mihalis13 (07-03-2017),spartan (07-03-2017),Valkyre (07-03-2017)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Είμαι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οπότε έχω να δω πολλά ακόμα πριν βγάλω συμπεράσματα. Ένα πράγμα μόνο...ποιο είναι το πρόβλημα με το lip sync που βλέπω ότι γίνεται λογος; ...οκ δεν είναι uncharted αλλά από αυτά τα λίγα που έχω δει μια χαρά μου φαίνεται. Ειδικά αν κάτσουμε να το συγκρίνουμε με αλλά παιχνίδια πχ witcher3, mass effect, δεν υπάρχει καν σύγκριση...
    Κι εγω πραγματικα δεν ξερω τι καπνο φουμαρει ο κοσμος που το λεει αυτο. Θεωρω οτι το lip syncing στο 80% του παιχνιδιου (οσο εχω παιξει τουλαχιστον μεχρι τωρα) κυμαινεται σε αξιοπρεπεστατα επιπεδα. Ναι καποιες φορες ειναι μετριο, καποιες φορες ειναι εξαιρετικο και τισ περισσοτερες καλο. Υπαρχει οντως μια διακυμανση στην ποιοτητα, αλλα ποτε η ποιοτητα δεν ειναι κακη. Καποιοι χαρακτηρες δε, οπως ειπα εχουν απιστευτο lip syncing, οποτε ισως αυτη η διακυμανση στην ποιοτητα χτυπησε καπως ασχημα στους reviewers. Επι συνολου ομως η ποιοτητα ειναι γενικα απο καλη εως πολυ καλη. Οπως ειπες με W3 και αλλα παιχνιδια ειναι αστειο να γινεται συγκριση ή και "παραπονο". Εμενα με εχει εντυπωσιασει πολυ θα ελεγα το ποσο καλογραμμενοι ειναι οι περισσοτεροι διαλογοι... εχω παρατηρησει αρκετες φορες οτι καποιες ατακες ειναι πραγματικα εφυεστατες.

Bookmarks

Bookmarks