Results 1 to 20 of 90

Thread: Dishonored 2

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by balabanis View Post
    Lnds500 ακριβως. Μιλάω καθαρά για τη τάση της εποχής και την κατεύθυνση των εταιριών. Δυστηχως η ευτυχώς εμείς ορίζουμε την αγορά με τα λεφτά μας. Ίσως έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τα σκουπίδια εκεί έξω που δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τπτ, τιμώντας τα αξιόλογα παιχνίδια όπως αυτό.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Μα εμεις(ολοι)οριζουμε οντως την αγορα με τα λεφτα μας.Και οι περισσοτεροι ψηφιζουν με το πορτοφολι τους εδω και χρονια κυριως στα online παιχνιδια για χ και Ψ λογους.
    Που ειναι ακριβως στο προβλημα?Επειδη δεν μας αρεσουν σε μας τους λιγους που προτιμαμε τα single player παιχνιδια?Σκουπιδια απο που και ως που?

Μου φαινεται ορισμενοι εχετε ξεχασει οτι δεν εχει ολος ο κοσμος τα ιδια γουστα ακομα και οσον αφορα τα ειδη παιχνιδιων που παιζει.Και ειναι κατι που το διαβαζω παρα πολυ συχνα αυτο εδω στο forum οσον αφορα γενικα τα online παιχνιδια.Ουτε εγω προσωπικα προτιμω τα online παιχνιδια απο τα single player(γιαυτο εχω και το profile μου ανοιχτο να δει οποιος θελει τι παιχνιδια παιζω/προτιμω,αλλα δεν θα βγω να τα χαρακτηριζω και σκουπιδια ολα τα multiplayer παιχνιδια επειδη δεν μαρεσουν εμενα,και ουτε ειναι κιολας.

Last edited by Fulgore; 07-01-2018 at 15:33.

Bookmarks

Bookmarks