-
400 euro Πλαίσιο για 350 euro
ότι λέει ο τίτλος, 400 ευρώ δωροκάρτες πλαίσιο τις δίνω 350 ευρώ.
-
-
-
δεν έχω ιδέα, 1 χρόνο κρατάνε? αύριο θα τις έχω στα χέρια μου φαντάσου απο το πλαίσιο.
-
-
Δες το και πες μας γιατί είναι πολύ βασικό.... Στο public κρατάνε μόλις 3 μήνες νομίζω (ίσως να είναι και 6 δεν θυμάμαι καλά).
Επίσης καλό είναι να ενημερώσεις με το πόσες κάρτες είναι και το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κάρτα καθώς δεν μπορείς να πάρεις ρέστα απο δωροκάρτα....
Last edited by enstikto; 05-05-2014 at 14:18.
-
-
Είναι 8 χ 50 ευρώ δωροκάρτες, μίλησα με πλαίσιο και μου είπαν οτι δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Θα τις έχω τελικά τετάρτη, παρακαλώ πωλούνται κατα προτίμηση όλες μαζί. Αν δε βρω για όλες μαζί τότε θα προχωρήσω σε σπάσιμο του πακέτου.
-
-
ρωτα και κατι ακομα....αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ για ΜΙΑ αγορα....πχ ας πουμε οτι καποιος θελει να αγορασει ενα PS4.....μπορει να τις παρει και να πληρωσει την διαφορα απο την τελικη τιμη? Η απλα θα χρησιμοποιησει την ΜΙΑ απο αυτες (αρα θα εχει εκπτωση ενα πενηνταρικο?)

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο
-
The Following User Says Thank You to rookie For This Useful Post:
-
πήρα ρώτησα και γι αυτό και ΝΑΙ μπορείς όλες μαζί και χωρίς καν να χρειάζεται χρηματικό αντίτιμο αν δεν είναι απαραίτητο ( σε κάποια διαφορά π.χ ).
-
The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:
-
-
-
-
-
Junior Member
-
-
ναι, αλλά δεν δέχομαι παζάρια ( έχει φτάσει μεχρι 320 δεν τις έχω δώσει )
-
-
( έχει φτάσει μεχρι 320 δεν τις έχω δώσει )
Απο απλη περιεργεια....δεν καταλαβα τι εννοεις.....

-
-
δεν το διατύπωσα καλά, είχα προσφορά μέχρι 320 και δε τις έχω δώσει, προς το παρόν υπάρχει ενδιαφέρον απο τον φίλο stefent.
-
-
ναι οκ.....διοτι οπως ηταν γραμμενο.....αλλο νοημα εβγαινε.....

-
-
sold στον φίλο stefent.
ευχαριστώ.
-
The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post: