Page 29 of 36 FirstFirst ... 19252627282930313233 ... LastLast
Results 561 to 580 of 709

Thread: Grand Theft Auto V: Remastered

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Με Ι7 και καρτα γραφικων αξιας μερικων χιλιαδων $ , και το αποτελεσμα ειναι στο ιδιο σχεδον επιπεδο με την κονσολα. Προφανως και υπαρχει διαφορα λογω αναλυσης και frame rate, αλλα περα απο τα προφανη, η μονη διαφορα που ειδα ειναι στην βλαστηση που ειναι ακομη περισσοτερη στο Pc. Ουτε καν το μεγαλυτερο draw distance που λεει το αρθρο δεν μπορεσα να ξεχωρισω απο το παραπανω video.
    ακριβως!!πολλα χρηματα για να δεις καποιες λεπτομεριες(και μετα απο 100 settings)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Θα προτιμούσα medium settings, meidium effects και 60 fps, γιατί, ω ναι τα 60 fps κάνουν τεράστια διαφορά.

Αλλά αν μου έλεγαν "όχι δεν μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, αν θες 60άρι τότε όλα στο low".......ε, δέχομαι τα γραφικά που έχει τώρα έστω και με 30 fps (που κι αυτά δεν είναι σταθερά, αλλά πολύ κοντά στα 30).

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το μονο που με χαλαει στην PS4 version ειναι το pop in στο vegetation. Αλλα δεν νομιζω οτι θα προτιμουσα Medium settings/effects για 60 fps. Eκτος και αν η διαφορα δεν ειναι τοσο εμφανης, αλλα δεν νομιζω καθως καποια settings των κονσολων ειναι σε ultra ρυθμιση.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι δεν θα προτιμούσα low-medium στα 60fps αλλά στο Uncharted 4, ΝΑΙ, με χίλια. Είναι απλό, άλλο το low-medium στο GTA που είναι ανοιχτού κόσμου και άλλο στο Uncharted. Αναφέρω το Uncharted γιατί για αυτό έγινε ο πολύς ο ντόρος με την 'κωλοτούμπα'. Εκεί λοιπόν θα προτιμούσα γραφικά λίγο καλύτερα του TLOUr στα 60fps.

GTA V και TLOU έχουν και τα 2 τους Remastered εκδόσεις και οι devs ακολούθησαν διαφορετικά μονοπάτια, στο ένα πήγαν για 60fps και στο άλλο locked 30fps αλλά με τρελή αύξηση στα υπόλοιπα. Και οι 2 devs κάναν τη σωστή επιλογή, ξέροντας το ίδιο τους το παιχνίδι. Συμφωνώ με τις επιλογές και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι στα επόμενα installments.
    Last edited by Zeichef; 21-04-2015 at 18:32.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Advanced Member indikos001's Avatar
    PSN ID
    indikos001

Grand Theft Auto V - PC vs PS4 vs Xbox One vs PS3 vs Xbox 360 Mega Comparison in Full HD (1080p) by GTA Series Videos

The in-game footage of GTA V for PC has been captured in 4K resolution (3840x2160) with most of the graphics settings maxed out, while the footage from PS4, Xbox One, Xbox 360 and PS3 has been recorded with the same device using default settings.
    The resolutions of the clips from PC, Xbox 360 and PS3 have been resized to 1080p to match the rest of the video.

Here are the specs of the PC used for this comparison:
    Processor: Intel i7 5960x
    Motherboard: EVGA x99 FTW
    RAM: Corsair LPX 2600 MHZ 32 GB CL16
    Graphic cards: Tri-SLI EVGA 980 Classified
    Power supply: Cooler Master V1200 W 80+ Platinum

Επειδη εχω το παιχνιδι σε τερμα γραφικα, μονο και μονο που οταν οδηγαω εχω 60fps σταθερα χωρις να πηγαινει πανω κατω το framerate(με αποτελεσμα πολλοι να πετανε το δισκακι απο το παραθυρο) το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του. Επισης το Aliasing ειναι πολυ λιγοτερο, αλλα δυστυχως συνεχιζει να υπαρχει οτι ρυθμιση και να του βαλω. Ακομη και 4xMSAA με TXAA να βαλεις παλι μικρες γραμμουλες στα αυτοκινητα φαινονται.

Επισης τα αυτοκινητα μου φαινονται πιο ομορφα κυριως λογω των ανακλασεων και της γυαλαδας που βγαζουν. Tο 1ο προσωπο με ποντικι πληκτρολογιο στις σκηνες μαχης ειναι απλα καταπληκτικο, σου ανοιγει ενα σετ ευκολιων που βελτιωνει αισθητα το Immersion!! Με λογια, κατα την αποψη μου η εμπειρια στο PC ειναι πολυ καλυτερη κυριως λογω framerate και οποιος περιμενε τελικα δικαιωθηκε. Αν βαλεις και το Sweet-Fx το οποιο ειναι 700kb και ενεργοποιειται με το F12 τοτε μπορεις να δεις κιολας πανεμορφα χρωματα που κανουν το game ακομα πιο ελκυστικο
    Last edited by Roy; 21-04-2015 at 17:18.

Μετά το 1.10 patch στις κονσόλες (στο PS4 ειδικότερα), το framerate παραμένει σταθερότερο ακόμα και σε heavy-action σκηνές που προηγουμένως έπεφτε κάτω απ' τα 30.

8. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

spartan (22-04-2015)

Εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο προηγουμενως. Το μονο που ειδα ηταν διορθωση στο downgrade των γραφικων που ειχε γινει με το 1.08. Μακαρι να το φτιαξουν και να τρεχει σωστα, αλλα 6 μηνες μετα το re-release στο PS4 ειναι λιγακι αργα.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Επειδη εχω το παιχνιδι σε τερμα γραφικα, μονο και μονο που οταν οδηγαω εχω 60fps σταθερα χωρις να πηγαινει πανω κατω το framerate(με αποτελεσμα πολλοι να πετανε το δισκακι απο το παραθυρο) το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του. Επισης το Aliasing ειναι πολυ λιγοτερο, αλλα δυστυχως συνεχιζει να υπαρχει οτι ρυθμιση και να του βαλω. Ακομη και 4xMSAA με TXAA να βαλεις παλι μικρες γραμμουλες στα αυτοκινητα φαινονται.

Επισης τα αυτοκινητα μου φαινονται πιο ομορφα κυριως λογω των ανακλασεων και της γυαλαδας που βγαζουν. Tο 1ο προσωπο με ποντικι πληκτρολογιο στις σκηνες μαχης ειναι απλα καταπληκτικο, σου ανοιγει ενα σετ ευκολιων που βελτιωνει αισθητα το Immersion!! Με λογια, κατα την αποψη μου η εμπειρια στο PC ειναι πολυ καλυτερη κυριως λογω framerate και οποιος περιμενε τελικα δικαιωθηκε. Αν βαλεις και το Sweet-Fx το οποιο ειναι 700kb και ενεργοποιειται με το F12 τοτε μπορεις να δεις κιολας πανεμορφα χρωματα που κανουν το game ακομα πιο ελκυστικο
    Σε τι μηχανημα δεν μας ειπες ομως?????

Ολα maxed τα εχω, δεν εχει σημασια τι parts τρεχουν εφοσον το μαξάρω.

Για την ιστορια, 2x 980gtx, i7 4960X, και 16GB RAM.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Δηλαδή, πάμφθηνο! Όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι ή αυτοκίνητο μικρών κυβικών και 12ετίας.

Σόρρυ αδελφέ, αλλά σε αυτή τη νοοτροπία ποτέ μου δεν μπήκα και ούτε θα μπω ever, εκτός και όταν παλιά υπήρχε η επιλογή που ονομαζόταν Silicon Graphics ή fully τούμπανο Amiga 3000/4000 με Video Toaster.

Προφανώς βέβαια, ο καθένας και οι επιλογές / κέφια του.

13. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

spartan (22-04-2015)

Ναι δεν εχει σημασια τι εχω εγω μεσα. Και με 970GTX μια χαρα τρεχει και κανει 400 ευρω. Το πολυ πολυ να βαλεις 2 settings μη Ultra. To παιχνιδι στο PC σκοτωνει και ειναι ανετα η Definitive εκδοση του. Προσωπικα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο τη δουλεια που εγινε και απο τον χειρισμο που αλλαζεις απο Controller σε Mouse on the fly.

Member NickMrg's Avatar
    PSN ID
    NickMrg

Παιδιά μπορώ να παίξω online με φίλο μου που παίζει gta v σε ps3;

PSN ID
    indikos001

οχι...

Member NickMrg's Avatar
    PSN ID
    NickMrg

Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια φαντάζομαι, σωστά;

PSN ID
    indikos001

ναι..πρεπει να εχετε την ιδια κονσολα/pc

Senior Member panos08's Avatar

Παιδες στο online ολο με κατι χαζοαμερικανους παιζω και δεν μπορουμε να κανουμε ενα σωστο heist.Οποιος παιζει ας με κανει add.Το ονομα μου ειναι panforfan.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μετα απο αρκετες ωρες gameplay ειπα να πω αυτα που εχω πει και εδω, στο neogaf. Παραδοξως δεν περιμενα τοσος κοσμος να συμφωνησει και με χαρα διαπιστωσα οτι πολλοι ζητουν επιβεβλημενα τις απαραιτητες αλλαγες.

Εκφραζω τα παραπονα μου για το GTAV και την Rockstar γενικοτερα που εδω και χρονια χρησιμοποιει ως επι το πλειστον εναν παντελως απαρχαιωμενο χειρισμο του παιχνιδιου. Για ενα παιχνιδι το οποιο εχει παρει τετοιους διθυραμβους ειναι το λιγοτερο ειρωνικο να εχει τοσο σημαντικα παλαιολιθικο χειρισμο στα βασικα του κομματια που ειναι η πλοηγηση, το shooting και η οδηγηση.

Seriously η Rockstar πρεπει να κανει ολοκληρωτικες αλλαγες σε μερικα βασικοτατα πραγματα στο επομενο της παιχνιδι.

Ενιγουεη για οποιον εχει ορεξη:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1038955

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (01-05-2015)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Πολύ ωραίο ποστ αυτό στο neogaf. Ελπίζω να πέσει στην αντίληψη κάποιου που δουλεύει στην Rockstar και να κάνουν αλλαγές στα mechanics στο μέλλον. Όλα αυτά τα προβλήματα που θίγεις νομίζω είναι από τα τρανταχτά παραδείγματα του τι πρέπει να αλλάξουν και να εκσυγχρονίσουν.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Eγώ ουτε μια φορά δεν το έχω παιξει έως τώρα οπότε όταν και εάν το παιξω θα πάθω μάλλον πλάκα, αν και τώρα πλησιάζει το Witcher 3.

Bookmarks

Bookmarks