Page 26 of 36 FirstFirst ... 16222324252627282930 ... LastLast
Results 501 to 520 of 709

Thread: Grand Theft Auto V: Remastered

για να αγορασεις αμαξι θα πρεπει να εχεις και γκαραζ,αν δεν εχεις γκαραζ τοτε θα πρεπει να πουλησεις αυτο που ειχες για βασικο και να παρεις ενα νεο,ΟΜΩΣ δεν ξερω αν σε αφησει να το πουλησεις γιατι δεν ξερω αν εισαι υποχρεωμενος να εχεις παντα αμαξι,δοκιμασε και μας λες.

Πως γινεται να παιξω online χωρις να με ενοχλει αλλος; Ολο με σκοτώνουν και εκνευριζομαι.. Εκτος απο τη λυση passive mode δεν παιζει αλλος τροπος;

φτιαχνεις δικο σου session,οχι στο solo γιατι εκει αν δεν κανω λαθος εχει κλειδωμενες τις αποστολες και δεν σε ενοχλει κανενας,παντως αμα μπορεις να πιλοταρεις το f16 πανε να το παρεις και αρχισε να τρως κοσμο για να ξεδωσεις,απλα να θυμασαι,ριχνεις με τις σφαιρες και οχι με τις ρουκετες.

Ευχαριστω φίλε! μπορω να το πιλοτάρω το κλέβω συχνα στο offline αλλα στο ονλαιν μου φαινεται παλούκι να μπω με ελικόπτερο στο στρατιωτικό αεροδρομιο χωρις να με σκοτωσουν

δεν θελει ελικοπτερο,με αμαξι ειναι πολυ ευκολο ειτε απο την πισω πλευρα που εχει ενα λοφακι ειτε απο την πλευρα του δρομου εκει που ειναι το τουνελ,παιρνεις φορα και μολις φτασεις στο τουνελ κανεις δεξια και πετας,καποια στιγμη στο η στο 20 η στο 40 λεβελ σου ανοιγει μια επιλογη να παιρνεις τον λεστερ τηλ. και να μην σε "βλεπει" η αστυνομια η ο στρατος,αυτο εχει ως αποτελεσμα να κοβεις βολτες μεσα στην βαση.

6. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

thanasis7 (28-01-2015)

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    δεν θελει ελικοπτερο,με αμαξι ειναι πολυ ευκολο ειτε απο την πισω πλευρα που εχει ενα λοφακι ειτε απο την πλευρα του δρομου εκει που ειναι το τουνελ,παιρνεις φορα και μολις φτασεις στο τουνελ κανεις δεξια και πετας,καποια στιγμη στο η στο 20 η στο 40 λεβελ σου ανοιγει μια επιλογη να παιρνεις τον λεστερ τηλ. και να μην σε "βλεπει" η αστυνομια η ο στρατος,αυτο εχει ως αποτελεσμα να κοβεις βολτες μεσα στην βαση.
    Τζάμπα ταλαιπωρία, υπάρχει σημείο που μπορείς να παρκάρεις το αμάξι σου και πηδάς το φράχτη. Αν πεθάνεις και σε βγάλει στους βάλτους, αντί να ψάχνεις/περιμένεις για αμάξι, ξαναπάς στο ίδιο σημείο και ξαναπηδάς το φράχτη.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

8. The Following User Says Thank You to Zeichef For This Useful Post:

thanasis7 (28-01-2015)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

να ρωτήσω κάτι γενικού περιεχομένου, επειδή παίζω το off line story mode, χάνω το χρόνο μου? απλά δηλαδή θα τελειώσει το στορυ και thats it? εγώ θέλω να έχω έναν παίχτη, να βγάλω λεφτά με αυτον, να έχω αμαξια, σπίτια κλπ, να πάω σε Online?

το στορι αφου τελειωσει συνεχιζεις να παιζεις κανονικα,

Spoiler!

κανεις βολτες,φτιαχνεις αμαξια αλλα απο ενα σημειο και μετα θα σε κουρασει,αρα θα πρεπει να στραφεις στο online οπου εκει εχει ξυλο με αλλους παικτες,αποστολεςκουρσες,αερομαχιες,αγοραζεις αμαξια και τα φτιαχνεις,αγοραζεις μεχρι 3 σπιτια/γκαραζ,αγοραζεις οπλα,τανκ,αεροπλανα,ελικοπτερα και εξελισεις συνεχως τον παικτη σου.

11. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

dlevel (28-01-2015)

δοκίμασα 100 φορες δε μπορω με τπτ να παρω το f16 στο online ολο με σκοτώνουν στο τσακ εχω σπαστει φουλ. Ας περιμενω να ανέβω λεβελ να βαζω αλεξίσφαιρο φουλ

δεν θα σου κανει κατι το αλεξισφαιρο,απλα μολις φτασεις στο λεβελ που πρεπει 20 η 40 οπως ειπα θα σου δωσει μια επιλογη ο λεστερ για να μην σε βλεπουν αστυνομια/στρατος και θα το παιρνεις ευκολα,αλλα και παλι μπορεις να το παρεις και τωρα το φ16.

συμβουλη,δοκιμασε να παρεις το φ16 που ειναι μεσα στο υποστεγο και μετα στοχος σου η θαλασσα για να ξεφυγεις.

αν κανεις λιγακι υπομονη μερικες μερες μεχρι να παρω ps+ και θα ανοιξω το κρου για οσους θελουν να συμμετεχουν για να κανουμε την πλακα μας.

14. The Following 2 Users Say Thank You to alan sirer For This Useful Post:

AriStos13 (29-01-2015),thanasis7 (28-01-2015)

Ωραιος! Κ κατι αλλο στο offline πως κανετε τοσα φραγκα ρε μάγκες εγω απο 40 μυρια εχω στο Michael k franklin κ εχω παρει κ ακίνητα αλλα σιγα τα λεφτα που παιρνω πισω

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by thanasis7 View Post
    Ωραιος! Κ κατι αλλο στο offline πως κανετε τοσα φραγκα ρε μάγκες εγω απο 40 μυρια εχω στο Michael k franklin κ εχω παρει κ ακίνητα αλλα σιγα τα λεφτα που παιρνω πισω
    Αν επενδύεις σε εταιρίες που ξέρεις ότι θα ανέβουν (πχ αν σκοτώσεις τον πρόεδρο της αντίπαλης εταιρίας στις Assassination Missions του Lester) τότε βγάζεις απίστευτο κέρδος. Πολλά ακίνητα δεν θα σου φτάσουν καν τα λεφτά να τα αγοράσεις με τα κέρδη της κεντρικής ιστορίας. Στο ps3 έχω πάνω από 1δις στον καθένα.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Default Grand Theft Auto V: Remastered

Εγω ομως τις εχω κανει ολες τις αποστολές αν παω δηλαδη να ξανακάνω το hotel assassination και εχω επενδύσει πιο πριν θα βγαλω λεφτα μετα;

πηρα την καρτα οποτε για οποιον θελει το κρου δεχεται αιτησεις http://socialclub.rockstargames.com/crew/oi_xavaledes
    επιστρεψαμε αριστο,τα λεμε μεσα.
    karakaxas13 το psn μου

19. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

AriStos13 (29-01-2015)

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Εγω ομως τις εχω κανει ολες τις αποστολές αν παω δηλαδη να ξανακάνω το hotel assassination και εχω επενδύσει πιο πριν θα βγαλω λεφτα μετα;
    Όχι, την πάτησες.

Sent from my Moto G using Tapatalk

Spoiler!

To εχει κανει κανεις στο πσ4??

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    πηρα την καρτα οποτε για οποιον θελει το κρου δεχεται αιτησεις http://socialclub.rockstargames.com/crew/oi_xavaledes
    επιστρεψαμε αριστο,τα λεμε μεσα.
    karakaxas13 το psn μου
    The crew is back!! Οσοι πιστοι προσελθετε!!! Ο χαβαλες ειναι δεδομενος!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

23. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

alan sirer (29-01-2015)

Default Grand Theft Auto V: Remastered

Καθε τοσο μου Ρχεται bounty στο ονλαιν 1000-3000 κλπ αλλα δε μου εμφανίζονται καπου τι ειναι αυτο;

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Καθε τοσο μου Ρχεται bounty στο ονλαιν 1000-3000 κλπ αλλα δε μου εμφανίζονται καπου τι ειναι αυτο;
    Εισαι επικυριγμενος για 24 ωρες in game και οποιος αλλος παιχτης σε σκοτωσει παιρνει τα χρηματα και rp!!
    Αυτο γινετε αν σε βαλει καποιος bounty παιρνοντας τον lester τηλεφωνο η αν εκλεψες καποιο αμαξι σε βαζει το παιχνιδι!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Advanced Member indikos001's Avatar
    PSN ID
    indikos001

Bookmarks

Bookmarks