^^ Κάνε edit γρήγορα και βάλε το τελευταίο σε spoiler.
Spoiler!
Α ευχαριστω για την απάντηση και σορυ που δε το εβαλα σα σποιλερ εγραψα απο κινητο μεςω tapatalk και δε βρηκα πως μπαινει!
για εμενα ειναι πεταμενα λεφτα τα σπιτια,ασχετα που εχω ενα απο τα ακριβα,προτιμω το γκαραζ μου 10 θεσεων και σε περιοχη χωρις κοσμο.
ο λογος ειναι οτι αν δεν καλεις κοσμος να κανεις πλακα ειναι αχρηστο,επισεις οι περισσοτεροι που εχουν σπιτι δεν το χρησιμοποιουν και εχουν σαν επιλογη να βγαινει ο παικτης τους κατευθειαν στο γκαραζ,για εμενα αγοραζεις γκαραζ και εισαι κομπλε,βεβαια μια παρατηρηση μιας και στις ληστεις αποτι διαβασα ο παικτης που θα ειναι ο αρχηγος ειναι υποχρεωμενος να εχει ενα απο τα ακριβα καλα σπιτια.
teras1 (20-01-2015)
Σημερα δοκίμασα το online για πρωτη φορα! Καλη φαση αν και έχασα τη μπαλα στην αρχη που μου τα εξηγούσε ολα μαζι! αυτο που δε καταλαβα ειναι:
1) στο χάρτη γιατι μου εμφανίζονται τυχαίοι παίχτες;
2) επιλέγονται τυχαία αυτοι ή με καποια κριτήρια; (Ολοι αυτοι που ειναι με άσπρες βούλες)
3) δε γινεται στο χάρτη να ειμαι μονο εγω και ενα φιλαράκι μου ακομα; κι αν ναι πως;
αν εχετε καποια tips για αρχάριους στο online εξηγείστε τιποτα! Ευχαριστω![]()
Καλως ηρθες θαναση και εγω νεος ειμαι στην παρεα του gta 22 lvl ειμαι ακομα...στο πρωτο ερωτημα που σου εμφανιζονται τυχαια ατομα ειναι γιατι μπαινει σε ενα τυχαιο session που διαλεγει μονος του ο σερβερ αν επιλεγονται τυχαια δεν το γνωριζω να σου πω...και αν θελετε να μπειτε μονο εσυ με εναν φιλο σου η παρεα με περισσοτερα ατομα η ακομα και μονος σου για να κανεις διαφορα πατας στο ονλινε join an invited only session καπως ετσι το λεει δεν το εχω τωρα ανοιχτο για να στο πω ακριβως!!
Σειρα μου για ερωτηση τωραολα αυτα τα glitch που εχει στο youtube ισχυουν εχετε δοκιμασει κανενα για το ps4?αν ναι ποιο ειναι αυτο??
thanasis7 (22-01-2015)
οι παικτες επιλεγονται εντελως τυχαια απο ολα τα level,ειναι λιγο αδικο αυτο για τους νεους παικτες γιατι στην αρχη εχει φαπα,για να το ισορροπησει καπως η R* εχει καποια οπλα ανοικτα,που κανονικα θα ηταν για τα μεγαλα level.
οι ασπρες βουλες γινονται κοκκινες οταν καποιος σκοτωνει παρα πολυ και με νεκροκεφαλη οταν εχει bounty.
οπως ειπε και ο φιλος πετρος,για να παιξεις με καποιο φιλο σου μονο και χωρις να σας ενοχλει καποιος αλλος κανετε δικο σας session στο invited το οποιο οποιος το φτιαξει πρεπει να στειλει προσκληση στον φιλο του για μπει αλλιως δεν μπαινει η μπορειτε να φτιαξετε crew και να μπειτε εκει που λεει only crew το οποιο δεν θελει να στειλεις προσκληση,μπαινουν μονο τα μελη του crew.
γενικα tips,μην ξοδευετε τα λεφτα σας σε σπιτια και αμαξια στην αρχη,αν θελετε αμαξι υπαρχει το δωρεαν elegy που ειναι ενα nissan gtr το οποιο ειναι πραγματικα καλο και γρηγορο,μην ανατιναζεται αμαξια αλλων παικτων γιατι εσεις τα πληρωνεται,τα ακριβα αμαξια κοστιζουν πανω απο 10.000,αν ειστε σε session με αλλους μην κανετε μαγκιες σε παικτες που το crew τους ειναι και αυτο μεσα γιατι δεν θα σας αφησουν σε ησυχια,θα σας κυνηγαν παντου,επισεις τεραστια προσοχη στα f16,ειναι το απολυτο οπλο στο gta, αν ομως δειτε παικτες που ριχνουν ρουκετες αντι για σφαιρες τοτε μην φοβαστε,ειναι ασχετοι με το αθλημα.
ενα κολπακι οταν βρισκετε σε μαχη με αλλους και καποιος απο αυτους χρησιμοποιησει την επιλογη να βγει απο το ρανταρ για να κανει μερικα ευκολα kills τοτε εσεις αυτοματα το μονο που θα κανετε για να του χαλασετε το σχεδιο ειναι να μπειτε σε passive mode,η R* ενημερωνει πλεον αν καποιος ειναι off the radar,αρχικα δεν το ελεγε και γινοταν παρτυ,αλλα καποιοι κλαφτηκαν οπως γινεται παντα και μπηκε ο ρουφιανος.
teras1 (22-01-2015)
alan sirer (22-01-2015)
χαχαχαχααχχα δεν ξερω τιποτα κυριε,τι υπονοουμενα ειναι αυτα που αφηνετε ? αχχαααχαχαχ
AriStos13 (22-01-2015)
βγαλε λιγο το κεφαλακι, μπαμ και κατω χααχχααχχαχ,λογικα μεσα στις επομενες 15 μερες θα εχω βαλει plus
AriStos13 (23-01-2015)
ωραιο milfακι η moli τελικα!!!
Spoiler!
Ρε μάγκες με τις μετοχές τι παιζει;; Ποιες αξίζουν κ μετα απο ποσο καιρο δίνουν λεφτα; πηρα τη vapid που ειχα δει στο YouTube σε βιντεο κ έπεσα 97% χαχαχ
ένα τελευταίο iron man event (αυτό που κολυμπάς, μετά ποδήλατο και τέλος τρέχεις με τα πόδια) μου έχει βγάλει το λάδι. ΤΟ ΛΑΔΙ ΛΕΜΕ! Αντίχειρας και δείκτης έχουν παραλύσει.
Τέτοιο button mashing δεν είχα βιώσει ουτε στο Track 'n' Field, Summer/Winter Olympics arcade της Konami, αρχές-μέσα 80ς.......
σαπίλα λέμε...........και η πλάκα είναι πως ΟΣΟ και αν πατάω γρήγορα το X, δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να βρεθώ 1ος. Μάλιστα μια φορά που είχα φτάσει μέχρι και τον αγώνα δρόμου, λίγο πριν τον τερματισμό 2ος και ήθελα λίγο ακόμα για να περάσω τον 1ο (μετά βίας)............σκοντάφτω κάπου και ΣΚΑΤΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ.
μου έχουν σπάσει τα νεύρα. τσατάλια λέμε.
Πωπω φίλε σε καταλαβαίνω ειναι πολυ μαλακια κολυμπάς 10 ωρες στη λίμνη κλπ κλπ μια σε περνανε με τα ποδήλατα μια τους περνάς αλλα βγαινεις πρώτος δε παιζει ρολο ποσο γρήγορα το πατάς το Χ. Το επαιξα 3 φορες αυτο το τριαθλο την πρωτη ημουνα πρωτος κ σκοντάφτει πριν τον τερματισμό κ χανω κ τη δεύτερη ειμαι πρωτος κ πεφτω πανω σε εναν πεζό με το ποδήλατο και με πέταξε απο το παιχνιδι. Πολυ σπαστικο
Μου έκαναν invite στο online να μπω σε crew αν το αποδεχτώ μετα δε μπορω να φτιάξω δικο μου;;
Το πήρα και εγώ, έπαιξα λίγο χτές, πολύ ωραίο game, θα τελειώσω το story το ΣΚ και μετά είμαι μέσα για Online!
Στο online αν αγοράσω αυτοκινητο γινεται να το εχω για το βασικό μου αυτοκινητο;; η οχι;
Bookmarks